5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een vraag over de Verwerkersovereenkomst werd binnen zeer korte tijd beantwoord door Fred. Heldere, korte uitleg waar ik gelijk mee verder kon. Prima!

• Gebruikersgemak N.v.t.
  • Totaal oordeel N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf - product en service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het vergt wat tijd om het programma onder de knie te krijgen en er uit te kunnen halen wat je wilt. De service is zeer prettig en snel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor iemand die weinig ervaring heeft met software is Laposta een zeer geschikt programma

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima programma! Fijn om mee te werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb weinig geduld voor computer en software maar jullie systeem is zeer goed en ******proof

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben zeer blij met een Nederlandse tool. Genoeg Amerikaanse tools op internet. Het opmaken van een nieuwsbrief gaat relatief eenvoudig en snel. De omliggende navigatie in de gehele website laat nog erg te wensen over. Ik moet voortdurend zoeken naar onderdelen, vooral hulpfuncties zijn voor mij amper vindbaar. Ik hoop dat jullie daar nog wat aan willen sleutelen of een usertest organiseren. Groet, Paul

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer toegankelijk programma dat mij door een vriend is aangeraden vooral vanwege de goede privacy bescherming!

Fijn programma!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben een gratis account, het was wel even moeilijk om de juiste werkwijze te ontwikkelen. Wij hebben een ingewikkeld relatie bestand, dit zou eigenlijk goed zijn om daar segmenten van te maken, maar wij kwamen daar niet goed uit en hebben dat dus laten vallen. Het is verder een perfect programma voor onze vereniging en zijn daar dan ook heel blij mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kon in eerste instantie niet vinden wat ik zocht. Na contact met Laposta werd ik snel en goed geholpen. tip ik zou een link plaatsen om sneller bij de verwerkingsovereenkomst te kunnen komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een vraag stellen, ook in het weekend, is heel snel beantwoord!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lekker makkelijk een marketeer worden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder adequate en snelle antwoorden op eventuele vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrokken, inventief en informatief. Daarbij geduldig en buitengewoon behulpzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben lang gezocht naar een goed mailingbureau. Uiteindelijk bij jullie uitgekomen en zijn nu eindelijk geheel tevreden! Zeer goede, gebruiksvriendelijke en doordachte software, uitstekende en persoonlijke service en ook nog erg redelijke prijzen. CHAPEAU!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zoek naar een nieuwe partner (verwerker) voor het opslaan van gegevesn van onze klanten voor het zenden van infrormatie en nieuws kwam ik bij La Posta uit. Het viel op dat er goed voorbereid is op AVG/GDPR en dus is er direct een verwerkersovereenkomst te sluiten. Verder wat blokkades bij het uploaden van onze bestanden uit het oude account. Maar na uitleg was dat snel verholpen. De controle is duidelijk en ook goed dat dit gebeurt. Het maken van nieuwsbrieven, het maken van lijsten van relaties is een fluitje van een cent. Heerlijk en ongecompliceerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Contactpersoon hielp per mail snel, plezierig en adequaat bij mijn probleem met de functie verjaardagsmail. Hij stelde me een nieuwe module beschikbaar. Daarmee kon ik het probleem oplossen. En dat nota bene tijdens de paasdagen. Prima servicedesk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle reactie waar ik iets aan had

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op mijn vraag kreeg ik zeer snel een reactie en daarbij ook kijkend naar een maatwerkoplossing

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend blij met Laposta...gebruiksvriendelijke software en men wordt ontzettend snel geholpen na contact! Klasse

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijke, goede en snelle hulp! Ook het programma werkt erg fijn. Bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbare partij voor professionele mailings, snel reactie bij vragen en het systeem werkt ook vlekkeloos. Een 9 voor gebruikersgemak, omdat er misschien nog wat verbetering is voor de instellingen van mailing voor de mobiele weergave...

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.