Zorgvuldigheid, tot 3x toe is er in mijn kortlopende casus veel mis gegaan waarbij ik steeds alles zelf recht moest zetten. Dit naast jullie hoge notariskosten maakt dat ik mij behoorlijk genept voel. Daarnaast is communiceren met mvr Glasbergen erg moeizaam.
Schriftelijke communicatie/ controle
Samenlevingscontract mag ietwat meer toegelicht worden voorafgaand in het proces. Tijdens het moment van tekenen dienen alle vragen gesteld te zijn, maar het is nogal een kluif om er doorheen te komen. Veelal niet begrijpbare tekst voor een leek. Tussentijdse bespreking had geholpen.
ervaring met vastgoed en familie recht
Geeb
via mijn Zoon die een van uw mensen kende.
Hele contract door lezen met klanten
de koffie was heerlijk maar er zat geen rum in (jammer)
Geen
Ik werk op het Bio science park, de bereikbaarheid en daardoor snelle afhandeling is een voordeel.
Er is een verschil tussen de contacten die ik met Sam (ik vermoed mevrouw Zandvliet) heb gehad en de notaris die de akte mocht passeren. Het contact in de voorbereiding was adequaat en op snelheid. De communicatie tijdens het passeren was in verre niet relevant, of toegespitst op ons. Het leek wel een verhaal te zijn om daadwerkelijk nog een beetje tijd te vullen. Daarbij refereer ik meer aan de kosten voor passeren die niet laag zijn en wij met moeite 10 minuten hebben doorgebracht in de kamer maar in essentie werkelijk binnen 2 binuten weer klaar hadden kunnen zijn. Het verschil in tijd werd niet gevuld met relevante informatie die toegesneden was op ons of onze situatie.
Onze specialisten adviseren particulieren en (internationale) ondernemingen met vraagstukken op het gebied van vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Wij willen uw vraag op de beste én de meest praktische manier vertalen naar juridische oplossingen. Niet alleen goed advies geven, maar ook dicht bij u staan en nooit de menselijke maat en de sociale impact uit het oog verliezen.