ik heb het contact met de medewerkers als zeer prettig ervaren, snelle reacties en meedenkend met de klant.
Zeer kundig en snelle afhandeling. Hartelijk dank.
Vriendelijk en deskundig
Een uitstekende ervaring. Zonder meer deskundig, vriendelijk en een goede organisatie! Notaris Nico is een topper, fijne vent en zeer deskundig. En prijstechnisch ook aanbevelenswaardig!
Ik heb het geluk gehad dat Erna Kortlang mij, na mijn verzoek, telefonisch benaderde. Bij toeval had ik net het boek, ‘Hoe lang zullen ze leven’, gekocht waarvan zij co-auteur is, met de bedoeling me te informeren over het maken van mijn testament. Dat maakte de beslissing om er met Erna aan te werken extra aantrekkelijk. Ik kon er in ieder geval op vertrouwen dat Erna van de hoed en de (rouw)rand weet. En zo ging het ook. Ik ben Erna dankbaar voor haar persoonlijke betrokkenheid en nuttige advies: en dat, zoals zij beloofde, tegen een betaalbare prijs!
Ze doen iha goed waar je ze voor betaald met een goede service, maar toch: Waarom weten we bij het tekenen niet wie onze notaris was (lees: jezelf voorstellen is wel zo netjes)? Hij wist het welquasi gezellig en semi leuk te brenegn, maar je voorstellen is wel belangrijk. Iets oprechter, zodat je je geen nummer voelt draagt ook wel bij. Then agaib, je betaalt niet voor gezelligheid. Waarom komt er opeens ‘een addertje onder het gras van daan’ - iets wat voorkomen had kunnen worden in een eerder stadium. Ter verduidelijkking: dit betreft een fout buiten ons om: een bank die een recht van hypotheek op een huurhuis wilt hebben... Waarom wordt dit niet voorkomen, maar worden mensen met n ’dit komt wel goed’ weggestuurd. Eigenlijk was alles tot aan het tekenen fantastisch.
Zeer vriendelijk gesprek ervaren. De extra toelichting maakt het persoonlijk.
Eerste gesprek werd goed naar onze persoonlijke situatie en wensen gevraagd waarop testament werd samengesteld. Ook tijdens het passeren nog alle tijd en ruimte voor toelichting en vragen
Alles prima, duidelijk en snel geregeld
Duidelijke uitleg, prima geholpen.
zeer prettige persoonlijke behandeling, deskundig, duidelijke uitleg en ruimte voor vragen
Transport van pand uitgevoerd op woensdagochtend 10.00 uur. Voor het plegen van recherche bij kadaster kan dit gemakkelijk binnen 1 á 1,5 dag geregeld zijn. TK weet hier bijna 5 dagen over te doen en tilt de uitbetaling over het weekend heen. Onnodig vasthouden van gelden.
Onze ervaring met Erna is Perfect. Ik ken Erna natuurlijk al een aantal jaren. Omdat ik weet hoe zij werkt wilde ik bij haar onze notariële zaken laten regelen. Erna is open, toegankelijk, zeer terzake kundig en heeft het vermogen om Vaak taaie notariële teksten op een simpele praktische wijze duidelijk te maken. Daarnaast denkt zij mee met de persoonlijke situatie. Wij hebben Erna als een zeer prettige notaris ervaren.
Ik ben goed geholpen bij zowel de afwikkeling van de erfenisproces na het overleden van mijn man als bij het opstellen van mijn testament. Tact, persoonlijke aandacht samen met een uitstekende kennis van het vak hebben deze pijnlijke periode minder zwaar gemaakt.
Vriendelijk, een tikje humor, duidelijk gewoon goed!
We zijn uitstekend geholpen door Elle van Gompel. Indrukwekkend hoe zij de details van ons dossier kende en op grond daarvan goed adviseerde.
Keurige ontvangst door de dames Nette wachtkamer Netjes opgehaald Prima uitleg over vervolg, door de notaris Alles in orde
Zoals verwacht werd het gevraagde conform de offerte en afspraken uitgevoerd. De persoonlijke benadering doet weldadig aan. Wederom prima ervaring!
Teekens heeft ons bij aankoop van een huisen het regelen van een hypotheek zeer snel en accuraat geholpen.
Prima. Vriendelijk en adequaat.
Gezellige sleuteloverdracht. Alles in normaal Nederlands. Alles goed geregeld, duidelijke communicatie.
Alles prima verlopen. Contact makkelijk
en ook goed te doen Noorwijkerhout Leiden .
Zie boven
Zijn zeer tevreden.
Onze specialisten adviseren particulieren en (internationale) ondernemingen met vraagstukken op het gebied van vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Wij willen uw vraag op de beste én de meest praktische manier vertalen naar juridische oplossingen. Niet alleen goed advies geven, maar ook dicht bij u staan en nooit de menselijke maat en de sociale impact uit het oog verliezen.