Geen poespas, gewoon lekker snel in 5 minuut binnen en weer buiten. In deze tijden van Corona wel een prettig idee om niet te lang in gesprek te zijn. Wel jammer dat er geen bosje bloemen of pen meer vanaf kan.
De medewerkster van TeekensKarstens die ons dossier behandelde, met haar tomeloze inzet en energie, kunnen we alleen maar beschrijven als een TOPPER!!! Zowel in haar persoonlijke benadering als in haar vakgebied! Daarom bevelen we TeekensKarstens van harte aan.
De communicatie tussen de notarismedewerkers en mij verliep vlot en was prima. Wel was er een rekenfoutje gemaakt, maar dat werd al snel opgemerkt en verholpen (helaas in mijn nadeel ;-) Alle gekheid op een stokje, fijne communicatie en snel geholpen.
TeekensKarstens understands the difficulties of foreigners dealing with administrative and legal dealings in the Netherlands. They are friendly, competent and available for clarification and information.
we zijn fijn, snel en deskundig geholpen, ook de communicatie verliep heel soepel
Jolanda Glasbergen is professioneel en klantgericht
Prima!
Contact was zeer goed. Erg vriendelijk, accuraat en snel.
Langer onderweg dan binnen maar genoeg info om mee door te kunnen.
Was prettig
Een zeer prettige ervaring gehad bij TeekensKarstens Notarissen. De communicatie is vlot en coronaproof. Daarnaast zeer deskundig en respectvol advies van de notaris.
Ik ben wel eens eerder bij een notaris geweest.Ik ben daar altijd alleen op een zakelijke afstandelijke manier geholpen. Maar met mevr. Kortlang had ik persoonlijk en betrokken contact. Ze heeft mij ook nog tot verder nadenken gezet. Ik ga met fijne gedachten de Kertdagen in
Wij zijn zeer goed geholpen. Via de email zijn we steeds goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces en de aan te leveren stukken. De ontvangst op kantoor was zeer plezierig. Ook daar was de uitleg over de gang van zaken meer dan uitstekend.
Zelfs in Corona tijd was het een leuke ervaring. Zowel met de notaris als zijn medewerkers. Zo vaak heb je niet te maken met een notaris en als het dan toch leuk en grappig verloopt en je met een goed gevoel weer weggaat. Beter kan toch niet.
Deskundig, integer, meedenkend.
Ik ben zeer goed en duidelijk geholpen Heel aardig personeel Voelde zeer vertrouwd
Men heeft duidelijk verstand van zaken.
Primq
Een hele prettige ervaring met een notaris met zeer veel humor!
de gesprekken waren informatief, waardevol en prettig. In de briefwisseling waren wat kleine slordigheden (namen)
Een kopje koffie had er wel afgekund volgens mij! Notaris deed het verder prima.
Een notaris die met je mee denkt, gewoon lekker ontspannen je handtekening kunnen zetten, ondanks deze roerige covid-19 periode.
Geen onzin gewoon duidelijk zaken gedaan zoals het hoort, Deskundig en snel.
In een gesprek met mevrouw Kortlang heb ik mijn wensen uiten kunnen zetten. Zij kon op deskundige manier mij vragen beantwoorden en mij adviseren. Het testament is daarna voorspoedig tot stand gekomen.
alles goed verlopen .
Onze specialisten adviseren particulieren en (internationale) ondernemingen met vraagstukken op het gebied van vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Wij willen uw vraag op de beste én de meest praktische manier vertalen naar juridische oplossingen. Niet alleen goed advies geven, maar ook dicht bij u staan en nooit de menselijke maat en de sociale impact uit het oog verliezen.