Prima contact. snel en zorgvuldig.
Was heel goed.
Assemblee Speakers heeft ons snel en vakkundig te woord gestaan en geholpen. Men was betrokken en bereid mee te denken voor een geschikte kandidaat voor het evenement. We wisten welke spreker we wilden hebben, dus dat was snel geregeld.
very professional
Correct. Meedenken. Snel.
Op zoek naar een spreker voor een evenement voor beginnende beleggers (ondernemers) hebben wij Assemblee Speakers benaderd. Zij hebben ons voorgesteld aan Janneke Willemse. De contacten met Assemblee zijn prima verlopen en de afspraken zijn keurig nagekomen.
Prima en prettig contact met Britt gehad.
Goed geholpen en met gevoel voor klant én spreker. Prettige mensen, daar bij de Assemblee Speakers.
Erg prettige ervaring. Assemblee speakers bleef betrokken en kon snel schakelen
Wij hebben voor een klantbijeenkomst, ca. 40 ondernemers, een presentatie laten geven over social media, een onderwerp waarvan de deelnemers zelf hadden aangegeven hierover graag iets meer te willen weten.
Ik heb de communicatie met Assemblee als positief ervaren. Heldere communicatie en vriendelijke medewerkers.
Vriendelijk en goede en zeer snelle service!
Assemblee is een prima bureau om mee te werken. Ze zijn in staat om een passende spreker te zoeken die goed aansluit bij de vraag. Ook is het een plezierig bureau om mee te werken, ze zijn snel en accuraat.
Alles prima geregeld! Ook als het last minute is. Altijd prettig samenwerken.
Prima samenwerking en spoedig antwoord.
Afstemming ging goed
Prima organisatie, gemakkelijk en prettig informeel contact, zaken snel geregeld.
Kerkstraat 73
6267EB Cadier en keer