Vervoer met passie

Professioneel vervoer met liefde en zorg uitgevoerd. Met een bus transfer van Van Der Laan zijn uw gasten op een veilige manier onderweg.

Prima service! Op tijd en volgens gemaakte afspraken.

Wederom heeft Van der Laan touringcar ons plezierig, veilig, en op tijd op onze bestemming gebracht. Keurige dienstverlening, zeker ook met inachtneming van alle corona-maatregelen. Wij zijn dik tevreden, en bevelen Van der Laan absoluut aan.

doen gewoon wat de beloven

altijd netjes op tijd, keurige chauffeurs, positief klant gericht

Helemaal top!

Erwin was helemaal goud, snapte de sfeer en was zeer gastvrij!!

Top geregeld! Super leuke chauffeur

Keurig op tijd en een zeer vriendelijke chauffeur. Behulpzaam en aardig naar de kinderen toe. Wij zijn erg tevreden!

Samenwerking met Martijn Vonk gaat heel goed en is prettig.

De bussen zien er schoon en goed uit. Met de chauffeurs is steeds een prettige samenwerking. We werken nu voor het tweede jaar samen en hopen dat nog lang voort te zetten.

Persoonlijk en Service gericht

In het verleden was er soms sprake van miscommunicatie of hebben we op de terugweg wel eens heel lang op de bus moeten wachten. Ook vergeten ze soms bij wijzigingen het door te geven aan de contactpersoon. Echter de laatste paar jaar zijn de reserveringen prima verlopen en staan de bussen op tijd klaar. Denk ook dat dit te maken heeft hoe het contact en de communicatie verloopt tussen de boeker en het vervoersbedrijf. Vanuit het vervoersbedrijf wordt er met je meegedacht of er wordt een alternatief geboden. Ik zal hierdoor snel dit bedrijf inschakelen wanneer er vervoer nodig is.

Vriendelijke service en de bussen zijn netjes op tijd

Alles was goed geregeld en de bussen waren keurig op tijd en vriendelijk buschauffeurs.

Super goeie service

Het bus viorzien aan alle eisen Chauffeur is erg vriendelijk Super reis gehad Was op tijd en reed veilig met ons

Bij zowel het ophalen op RC voor de heenreis als het ophalen van de locatie voor de terug reis was de bus ruim optijd. De bus chauffeurs waren erg vriendelijk en open minded wat voor een fijne sfeer zorgde. De bussen waren netjes. Ze hebben beide met een goede rijstijl ons naar de bestemmingen gebracht. Al met al een positieve ervaring.

Vriendelijke chauffeurs, nette bussen!

Fijne reis gehad met Van der Laan touringcars!

Meer dan tevreden!

Super fijne service. Altijd netjes optijd en leuke chauffeurs. Super geregeld! Ben meer dan tevreden!

Al jaren de meest flexibele in groepsvervoer!

In de afgelopen jaren heb ik voor diverse festivals vervoer geregeld bij van der Laan. Dit is alle keren weer top geregeld! De communicatie is helder en ze zijn zeer flexibel (met flexibel bedoel ik last-minute wijzigingen en toevoegen van tussenstops op een rit). En dat allemaal voor een goede prijs.

Wij ervaren van der Laan altijd als enorm flexibel, hulpvaardig en precies. Wij zijn ontzettend blij met deze service en raden van der Laan bij iedereen aan!

Fijne chauffeur, mooie bus en duidelijke communicatie

Zeer ervaren chauffeur. Fijne reis naar luchthaven Brussel gehad. Bus was van binnen en buiten erg netjes. Voorafgaand ook duidelijke en goeie communicatie met het kantoor voor het organiseren van de reis.

Prettige busreis. Prima chauffeur.

Uitstekend.

Buitengewoon goed

Altijd positieve!

Alles is geod verlopen, vriendelijke touringcar chauffeur, service goed.

Wij als organisatie hebben een goede ervaring met van der lLaan als touringcar maatschappij. Komt alle afspraken na. Vriendelijke communicatie en is zeer duidelijk in het doen van offerten en afspraken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn op 16 april met een groep bewoners (Den 6), mensen met een verstandelijk beperking naar Keukenhof geweest met grote touringcar, aangepast voor vele rolstoelers. De reis is prima verlopen, vriendelijke, behulpzame chauffeur, aan te bevelen voor de volgende keer.

• Hoe tevreden bent u met de voertuigen van Van der Laan Tours?
  • Hoe tevreden bent u met de communicatie met/van Van der Laan Tours?
  • Hoe tevreden bent u met de service van Van der Laan Tours?
  • Hoe tevreden bent u met de dienstverlening van de chauffeurs?
  • Hoe tevreden bent u over de vriendelijkheid van de chauffeurs?
  • Hoe tevreden bent u over de uitstraling van de chauffeurs (kleding, verzorgdheid in het algemeen)?
  • Hoe tevreden bent u met de chauffeurs van Van der Laan Tours?
  • Zou u Van der Laan Tours aanbevelen aan een vriend of collega?
  • Hoe tevreden bent u over Van der Laan Tours in het algemeen?
  • Wanneer u de volgende keer gebruik wil maken van groepsvervoer/-diensten, bent u dan van plan om terug te keren bij Van der Laan Ja
  • Hoeveel moeite heeft u moeten doen om een rit bij Van der Laan Tours te boeken? Geen moeite

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne en leuke dag gehad met zijn alle. Dit mede door de fijne meelevende en denkende chauffeur. Wij hadden ook een erg mooie bus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

13 september zijn wij met onze verstandelijk gehandicapte zoon met zijn medebewoners en begeleiding (32 pers.) naar diergaarde Blijdorp gegaan. Het vervoer (met 8 rolstoelers0 was prima verzorgd. Een aanrader voor een volgend uitstapje. Bedankt, Frans de Jong (vader van Maurice).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank voor de zeer goede service!

nvt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Chauffeur had kennelijk een Tomtom die niet up-to-date was, hebben minstens 30 minuten rondgezworven in omgeving Nuenen-Nederwetten, terwijl wij op onze smartphone m.b.v. Google-maps de route duidelijk konden vinden. Dakluiken konden op terugweg niet worden gesloten. Technisch mankement of was bediening van deze bus totaal vreemd voor de chauffeur?

Prima service!

Transportweg 24