Super service, leuke chauffeur

Chauffeur was keurig op tijd. Super vriendelijk en heeft ons bedrijfsuitje heel goed gestart.

Perfect!

Responses to emails have been very quick and you have been extremely helpful in managing all of our booking requests. Very efficient & friendly service all round.

Nette bus, zeer vriendelijke chauffeur

Chauffeur was niet te beroerd om iets langer door te werken. Uiters vriendelijke man. Afspraken werden goed nagekomen. Prima prijs. Fijne en snelle communicatie met kantoor. Echt een aanrader.

Aanvraag en reservering gemakkelijk geregeld.

Het aanvragen en laten reserveren ging goed. Bus was netjes op tijd, zowel op school als bij Archeon. Chauffeur reed prima. Enige tip: als chauffeur even overleggen met leerkrachten hoe het zit met een uitrijmunt of -kaart voor de bus. in dit geval kon de bus het terrein niet in één keer af; een leerkracht moest terug naar de receptie van het Archeon om dit te regelen.

AMAZING!

Van der Laan Touringcar is the best. Always accommodating what we need and working together with us to find the best solutions. Always on time, clean, friendly- so happy with every trip they have provided us!

Was prima en goed geregeld!

Was goed geregeld mooi op tijd en een fijne chauffeur! Voor herhaling vatbaar!

Super service!

De volledige service van het bedrijf is goed! Van snelle en duidelijke antwoorden op al mijn vragen via de mail tot een gezellige chauffeur. Mega blij met mijn keuze voor Van der Laan touringcar.

Goed geregeld, alles was in orde en een goede en aardige chauffeur

Top dag

We hadden op de heenweg een ontzettend leuke en gezellige chauffeur. Hij was ruim op tijd en heeft ons een prima rit bezorgd! Op de terugweg hadden we een iets minder extroverte chauffeur, maar verder wel beleefd! Goede service van tevoren qua mailcontact. Fijn bedrijf om mee te werken. Schappelijke prijzen!!

chauffeur was erg oud en niet meer zo alert

chauffeur was erg oud en niet meer zo alert

Wat een service!

Een touringcar service, maar dan net iets meer! Dank

Top!

Onze school was heel erg tevreden. Alles naar volle tevredenheid verlopen.

Prima service. Doet wat beloofd is.

Het krijgen van een offerte ging heel vlot. Goede en snelle respons op e-mail en vragen. Fijne chauffeur.

veilige busreis

prima mailcontact en goede chauffeurs.

Top service

Snelle en heldere communicatie vooraf, zeer flexibel bij eventuele wijzigingen en altijd op het juiste moment op de juiste locatie.

Altijd geweldige service en prettige busritten!

Al jaren reizen wij met zakelijke uitstapjes door het land met Van der Laan touringcar. Heel vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Niets te klagen!

Hartelijk en flexibel

Eenvoudige, directe manier van reserveren; niet moeilijk met wijzigingen, meedenkend

Perfect geregeld voor een goede prijs!

De bus kwam precies op tijd voorrijden en de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Het was een prettige rit. Daarnaast was het reserveren van de bus ook heel fijn. Er werd snel gereageerd en dezelfde dag hadden we een offerte. Volgend jaar weer!

goede communicatie vooraf en goede service op dag zelf / mooie bus

Goede communicatie vooraf / goede uitleg en meedenken in mogelijkheden en oplossingen. op dag zelf: komt afspraken na / goede service / mooie bus

vriendelijk en klantgericht

De bussen waren keurig op tijd. Fijne communicatie en vriendelijke chauffeurs.

Super fijn geregeld!

Na een heel prettig eerste contact en een heel flexibele opstelling om problemen op te lossen hebben wij met plezier gebruik gemaakt van de diensten van van der Laan Touringcar

Goede service aan de telefoon

Goede service.

Goede service, schone nieuwe touringcar

Wij hebben het vervoer met Van der Laan als positief ervaren. Het vervoer van 14 HBO studenten zou eigenlijk met een kleinere bus worden gedaan maar op de dag van vertrek verscheen een prachtige grote luxe en schone touringcar. Daardoor kon gemakkelijk alle bagage mee en kon ook de 1,5 meter goed worden gewaarborgd. De touringcar was voor de terugreis laat vanwege een lege accu. Dit doordat de bussen in deze tijd vooral stil staan. We zijn tijdig op de hoogte gesteld dat de bus later zou zijn.

Super!

Fijne service, rustige vriendelijke chauffeurs, goed te bereiken indien er iets vergeten of toch gewijzigd moest worden. Maat bussen ideaal! Echt een aanrader!

Vervoer met passie

Professioneel vervoer met liefde en zorg uitgevoerd. Met een bus transfer van Van Der Laan zijn uw gasten op een veilige manier onderweg.

Transportweg 24

2421LS Nieuwkoop