Uitstekend!

Altijd goede ervaring met het bedrijf!

Fantastisch!

Top, duidelijk en bovenal goedkoop Ik zou het vervoeren via Van der Laan zeker aanbevelen!

Een prima service zowel vooraf/tijdens en achteraf

Super dag gehad. Chauffeur en bus waren uitstekend. Ook kantoorpersoneel voorafgaand (contact gehad met Martijn) was super en flexibel! Tot de volgende keer

Super service!

Als evenementenbureau een klant laten vervoeren door Van der Laan. Het contact verliep goed en was erg fijn. De klant was ook erg tevreden. Voor een volgende keer komen wij zeker bij Van der Laan terug.

Perfect!

I know Martijn since some years and he is always kind and professional, could not ask for better!

Zorgeloze reis!

Onze chauffeur maakte onze reis van Rotterdam naar Wageningen (En weer terug) zorgeloos! Hij kwam op tijd, was vrolijk, flexibel - wij zijn erg tevreden!

Keurig geregeld

de chauffeur was netjes op tijd en wist goed de weg en heeft netjes gereden

Top vervoer!

Chauffeur netjes op tijd Zeer vriendelijk goede rit en weer netjes opgehaald en terug reis verliep wederom uitsteken

Prettige, rustige rit

Betreft rit Nieuwkoop - Den Helder en v.v. Bus ruim op tijd aanwezig. Vriendelijke chauffeur, rustige rijstijl, prettige communicatie.

Great

Very good service and good communication.

• Would you recommend us? Yes

De service was uitstekend, beide dagen zijn de groepen op tijd vervoerd naar Zeeland.

Vanaf de reservering per email was de service uitstekend. Ook werd actief meegedacht, en zonodig een grotere bus ingezet. Zeer tevreden.

Mooie ervaring, nette Bus en prima chauffeur

Mooie ervaring, nette Bus en prima chauffeur. 06 nummer van de chauffeur gekregen om de ophaaltijd te bepalen.

Goede kwaliteit en service.

Voor ons bedrijfsuitje moesten we vervoer regelen voor 40 collega's, van kantoor naar onze locatie en vice versa. Uit de vergelijkingen was Van der Laan de goedkoopste, maar zeker niet de goedkoopste service. Onze chauffeur was keurig op tijd, heeft ons prima gereden naar waar we moesten zijn én was heel behulpzaam. Alles ging snel, vlot en vlekkeloos. Verder was er tijdens de voorbereidingen altijd binnen een paar minuten antwoord op mijn vragen in e-mails. Van der Laan krijgt van ons een dikke 8!

Perfect geregeld

Zoals altijd weer prima geregeld. Communicatie en meedenken in de voorbereiding zeer fijn en busrit perfect uitgevoerd.

Goede communicatie, netjes op tijd en aardige leuke chauffeurs.

Komt afspraken goed na, rijdt veilig.

Touringcarbedrijf Van der Laan heeft groep 8 naar kamp locatie gebracht/ gehaald. Fijne busmaatschappij komt afspraken goed na, rijdt veilig.

Topnotch Kwaliteit

Wij huren groot vervoer al jaren bij van der Laan en de werknemers zijn zeer verbonden met ons en de service kan gewon niet beter.

Betrouwbaar en snel

Contact via e-mail, snel en adequaat, ook in het weekend. Persoonlijk contact met de chauffeur vooraf. Heel tevreden!

Prima chauffeur die zijn afspraken nakomt

De chauffeur was makkelijk te bereiken via de telefoon. Het was goed afspraken met hem te maken. De chauffeur reed keurig. Iedereen was tevreden!

Gewoon goed

Reageren snel en correcte uitvoering van e afspraken

zeer tevreden

vanaf het eerste contakt,top,afspraak is afspraak,alles top geregeld ,in n moderne touringcar met n topchauffeur,nogmaals bedankt en tot de volgende keer,groeten Andre van Kleef

Prettig, snel en flexibel

Snel, prettig, flexibel en meedenkend.

Een veilige, klantgerichte en betrouwbare vervoerder.

Jaarlijks maken wij gebruik van de service van Van der Laan touringcar. Stipt op tijd met een vriendelijke chauffeur worden wij naar onze bestemming gebracht. Top!

Zeer betrouwbaar, voordelig en vriendelijk.

Heel goede ervaringen met van der Laan.

Super aardige chauffeurs zowel heen als terug. Keurig op tijd. We waren er heel blij mee!

Transportweg 24

2421LS Nieuwkoop