Goede lessen. Ervaren docenten. Veel variatie, is elke keer anders.
erg fijne en complete lesdag. De docent was erg kundig en was ook plaats voor humor. Voldoende informatie voor een lesdag en leuke praktijk ook.
Fijn om de theorie elk jaar te herhalen. Dit is wel veel( tijd voor nemen). Het maakt je elke keer weer bewust van je eigen handelen en daadkracht per onderdeel. Ervaringen uitwisselen doet je inzien dat er steeds meer de klas inkomt( allergieën, suikerpatiënten).
Prettige docenten die duidelijk uitleggen! Goede sfeer en verzorging
Goede en vriendelijke docenten Leerstof goed uitgelegd en makkelijk te begrijpen
Het is heel fijn voor een herhaling, want soms zijn er nieuwe dingen bij. Het wordt goed uitgelegd.
Goede training, alle belangrijke punten zijn aan bod gekomen. Trainer was aardig en enthousiast.
Veel informatie en veel geleerd.
Goed uitgelegde cursus training waar de cursist centraal staat.
Goed gegeven cursus
Vertrouwd, alsof je gewoon weer een paar oude vrienden ben tegengekomen, En het altijd gezellig met de docenten. Er wordt heel veel aandacht besteed aan de cursisten.
okee
Veel geleerd met goed materiaal, omgeving en een eerste (ere) klasse instrecteur !
Jaarlijks volgens wij de BHV cursus bij jullie. Wat mij altijd het meest aanspreekt als er mensen uit de praktijk les komen geven. De brandweerman die je van alles over brand blussen uitlegt maakt een stuk meer indruk als iemand die niet uit de praktijk komt.
De methode van les geven was zeer divers, dat maakt de les intressant blijven. Ik heb ook meer nieuwe kennis opgedaan.
Leuke afwisselende training, bij m’n werkgever op locatie. Hierdoor konden wij specifiek ingaan op de situatie bij ons in het pand.
Enthousiaste bevlogen instructeurs die er een leuke, doch leerzame dag van wisten te maken.
Alles was perfect geregeld. Goede docent. Goede praktijkruimtes
Fijne docent, weet van aan- en doorpakken, is duidelijk. De online format is ook zeer gemakkelijk in gebruik.
Ehbo cursus wordt heel goed gegeven Docent is geweldig duidelijk en heeft steeds nieuw materiaal
Het was fijn met Kees
Het is alweer een half jaar geleden, maar mijn herinnering is positief. We hebben veel kunnen oefenen en er waren verschillende opdrachten. Ook de oefening van foto's met herkennen van ziektes, brandwonden, steken en beten van dieren was heel nuttig. Wat nieuw voor me was was dat met het reanimeren later op de tablet terug te lezen was hoe je het had gedaan. Dat was fijne feedback.
Veel persoonlijke aandacht. Gezellige groep. Ruimte om te vragen waar nodig. Super fijne instructeur.
De BHV cursus wordt zeer professioneel gegeven met een goede dosis humor. Alle facetten worden gevisualiseerd waardoor je goede feedback krijgt op je handelen. Uitstekende verzorging van de cursisten, met een fantastische lunch.
toch wel goed dat het ieder jaar herhaald word . je vergeet toch wel gauw wat als je er niet mee te maken krijgt.
Waterland 14
1948RK Beverwijk
Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen. Niet zomaar loze kreten: een set van goed doordachte methodieken om te zorgen dat de cursist ECHT leert handelen in geval van nood. Een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlening samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Wij helpen onze klanten graag en met uw feedback optimaliseren wij onze dienstverlening. Graag maken we nader kennis met u en uw collega's.