Trainer wist op eenvoudige wijze het lesmateriaal te doorlopen. Wel vond ik dat de e-learning erg veel omvattend was. Daar ging veel meer tijd in zitten dan ik vooraf had verwacht.
eindelijk in onze eigen omgeving oefeningen kunnen doen waardoor je op rare dingen stuit waar je nooit over nagedacht hebt
Alle trainingen zijn erg praktijkgericht. Ze zitten op een goede locatie met een mooie oefenruimte. Er is ook tijd voor persoonlijke aandacht. E niettemin ook de verzorging van de koffie/thee, tussendoortjes en lunch is prima!
Vakbekwame opleider met heldere kennis overdracht.
De cursis van mangatwacht was duidelijk Uitgelegd. En het boek van mangatwacht Was erg duidelijk.
Ik vond het een leuke en interessante cursus De lesstof was leerzaam en boeiend.De afwisseling van praktijk en theorie was prima
Heb er weer veel van opgestoken
Zoals altijd prima training! Fijn om alles weer even te herhalen.
Verrassende reanimatietraining, deze keer met realistische rol van bemoeizuchtige omstanders. Dat maakt het reanimeren een stuk lastiger. Goed om dat een keer in veilige omgeving meegemaakt te hebben.
Aardige en ter zake kundige begeleiding.
Lekker vlot les geven.
Er werd veel geoefend waardoor je de hele dag bezig bent.
Ik heb er veel van geleerd maar hoop het niet in praktijk te brengen .
Leuk een leerzame stof en vooral prettig te begrijpen, mijn collega's waren hier allen eenduidig over! Let op, we hebben de cursus mangatwacht gehouden maar kan ik niet selecteren in de treklijst van de gevolgde opleiding.... Nu maar preventiemedewerker gekozen.
Veel geleerd, veel gelachen en vooral heel veel plezier ermee gehad. Nooit gedacht dat een BHV curcus zo leuk en leerzaam kon zijn. Goede combi tussen praktijk en theorie, en Koen is een super docent/coach.
Mijn ervaring beschrijf ik als volgt: De e-learning was erg rommelig (verkeerde cursus en verkeerde inlog), het praktijkgedeelte was afwisselend maar de ruimte was te beperkt.
Met e learning VCA vol voorbereid en examen gedaan. Examen locatie prima bereikbaar en vriendelijk personeel en begeleiding. Geslaagd 😃
Frank had zich weer keurig voorbereid. Na de rondgang was het mogelijk om daardoor snel door te pakken van praktijkgericht (scenario's) naar custom made (op onze bedrijfssituatie toegespitst). Gedurende de oefeningen heeft hij ons uitgedaagd om na te denken over de hiaten in ons BHV-plan en geholpen met het maken van keuzes om deze in te vullen. De op maat gerichte training bedenken met Elena en Frank is wat ons betreft garantie op herhaling bij Soliede volgend jaar. Nu nog even zien of we dat op eigen locatie doen of toch een kijkje nemen in die nieuwe vette scenario-ruimte.
Dit jaar in nieuwe vestiging jaarlijkse herhaalcursus gevolgd. In prettige omgeving weer leerzame dag gehad en nieuwe zaken geleerd en in praktijk gebracht. Het geheel goed verzorgd met deskundige docenten en perfecte verzorging, waaronder de lunch.
Zeer kundige trainer. Veel praktische oefeningen.
Het was een dag waarop alles weer werd herhaald maar op een leuke manier die na de groep was gericht en niet een standaard presentatie. Ondanks dat dit de zoveelste herhalings cursses was toch nog wat dingen opgepikt die in de praktijk bruikbaar zijn zowel op het werk als BHVer als thuis in een privé situatie.
Veel maar fijne informatie. Makkelijk te begrijpen.
Veel informatie maar Koen is een erg prettige leermeester.
Zeer praktijkgerichte opleiding.
Waterland 14
1948RK Beverwijk
Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen. Niet zomaar loze kreten: een set van goed doordachte methodieken om te zorgen dat de cursist ECHT leert handelen in geval van nood. Een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlening samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Wij helpen onze klanten graag en met uw feedback optimaliseren wij onze dienstverlening. Graag maken we nader kennis met u en uw collega's.