Leerzaam
Ik vond de dag snel voorbij gaan. Er wordt leuk les gegeven en er was genoeg inter actie met elkaar.
goede uitleg door n fijne docent dit was mijn eerste keer bij n bhv cursus maar was supergoed.goede ervaring....
Leuke leerzame training
Afwisseling van luisteren, filmpjes, doe-activiteiten in de cursus ervaar ik als zeer prettig.
Goed praktijk gericht en duidelijke lessen
Prettige manier van lesgeven, uitleggen.
Herhaling Kinder EHBO was een prettige ochtend, waar ik als cursist actief aan kon deelnemen waardoor de lesstof goed te verwerken was. Petra van Driel
Prima locatie, genoeg ruimte en trainer is inspirerend en duidelijk. Een opmerking ivm bereide lunch tijdens corona. Kunnen jullie misschien iets regelen voor mensen met een intollerantie of allergie voor bepaald eten.
De indeling van de dag was goed geregeld en de dagdelen goed verzorgd en leerzaam
Een leerzame en gezellige middag! Vond alleen de vragen van het examen niet altijd heel relevant.
Fijne oefeningen, niet te langdradig. De dag vloog voorbij.
De cursus was prima , locatie was goed . maar de lunch was slecht geregeld
Ik hou ervan: niet moeilijk doen, als het makkelijk kan. Veel ruimte voor vragen en no nonsens instelling. Bovendien goed op 1,5 meter te doen.
Docent was goed en prettig. Locatie fijn. De e-learning was een goede opfrisser
Goed geregelde, ook met de corona situatie! De lunch en koffetijd is goed geregeld in een grote ruimte waardoor je gemakkelijk afstand kan nemen. Je zit constant op dezelfde plek. Lesinformatie voldoende, genoeg ervaring en ruimte om vragen te stellen. Wel; met het ontruimen/rollen spellen is er géén voldoende afstand. De ruimtes zijn te klein hiervoor en er is al gauw lichamelijk contact.
Duidelijk en haalbaar
De ontvangst die gedaan wordt door de gastvrouw is super. Ook de cursusleider legt goed uit wat je kan verwachten tijdens de cursus en staat open voor vragen. De verzorging van de lunch is subliem. Zeker tijdens deze corona tijden wordt er alsnog veel aandacht aan besteed. Ook de tussendoortjes worden erg gewaardeerd.
Ik vond diegene en de manier hoe ze les gaf geweldig. Ik had geen energy huis haar manier van lesgeven gaf mij energie
De cursus leider was een zeer ervaren man die duidelijke antwoorden op onze vragen had, goede situaties op het werk kon bespreken en beoordelen. Ik heb er veel van geleerd en is een goede keuze voor de toekomst.
Leuke docent die de aandacht weet vast te houden.
Door Alice heb ik mijn Kinder-EHBO als heel prettig ervaren. Ik heb helaas nog geen certificaat mogen ontvangen maar de training was super. Door de manier hoe ze alles bracht, is er veel tot mij gekomen en blijven hangen. Echt een aanrader
Leerzaam, positief
Een geweldige ervaring dat ik dit weer mocht het halen . Leer er elke keer weer uit. En de docent bracht het ook heel leuk
Wat een super leuke bhv training! Lekker interactief en ontzettend leerzaam!
Waterland 14
1948RK Beverwijk
Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen. Niet zomaar loze kreten: een set van goed doordachte methodieken om te zorgen dat de cursist ECHT leert handelen in geval van nood. Een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlening samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Wij helpen onze klanten graag en met uw feedback optimaliseren wij onze dienstverlening. Graag maken we nader kennis met u en uw collega's.