Fijne training heel afwisselend.
Duidelijk
Top kwaliteit !
Zie boven
Was een top dag veel behandeld duidelijke uitleg en een zeer goede sfeer.
Ben blij met de opgedane kennis. En hoop voorbereid te zijn in noodsituaties.
Jammer dat er geen bhv bij zat maar prima herhaling zo!
Duidelijke leerstof die op een leuke manier aan de man/vrouw gebracht word.
Top bedrijf Zelfs de catering krijgt van mij een 10
leuke omgeving, leuke training. Eindelijk een plek waar ik weer terug mag komen... Andere locaties denk ik niet dat ik nog welkom ben met de leuke praktijk oefeningen
Goede opleiding Alleen een GROOT nadeel is dat het altijd zo ver weg is!!!
Een fijne en goede instructeur (Kees)
De theorie en praktijk die je op één dag geleerd krijgt is zo goed uitgebalanceerd dat je voldoende kennis en ervaring krijgt om te handelen en ook datgene te doen wat je moet doen. De instrukteur is kundig, hulpvaardig en zeer vriendelijk waardoor je snel de aangeboden informatie kan opnemen.
Goed uitleg
Ik heb een hele leuke dag gehad en veel geleerd op een perfecte manier ondanks Corona dank jullie wel.
De groep was overzichtelijk en er was een goede sfeer.
De training bied altijd veel ruimte voor de morele/ ethische dilemma's waarin een BHV zich kan bevinden. De trainers die ik heb mogen meemaken zijn erg prettig, gestructureerd en helder in hun uitleg. En natuurlijk altijd hele fijne verzorging gedurende de dag!
goede lesstof en alles weer even ophalen. goede uitleg over de onderwerpen.
Veel leren op een leuke manier,door de corona was de groep klein en dat vond ik heel fijn,ook omdat er daardoor minder mensen meekijken en dat vond ik erg prettig.
leuke leerzame dag vol afwisseling en informatie
Slechte parkeergelegenheid. Goed ontvangst Professionele training afgewisseld met humor. Fijn nieuwe praktijkopdrachten te ervaren. (welke beet past bij welk dier)
Mooi gebouw, goede cursus leider met duidelijke instructies. Alle basis weer even doorgenomen en ontruiming op maat. Van tevoren duidelijke E-learning.
Duidelijke uitleg, leuke manier van les geven, veel variatie, veel materiaal
Ondanks het corona tijdperk goed georganiseerd.
Waterland 14
1948RK Beverwijk
Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen. Niet zomaar loze kreten: een set van goed doordachte methodieken om te zorgen dat de cursist ECHT leert handelen in geval van nood. Een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlening samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Wij helpen onze klanten graag en met uw feedback optimaliseren wij onze dienstverlening. Graag maken we nader kennis met u en uw collega's.