uitstekende service na opbollend leer

Bij mijn laatste Bobo bobbelde het leer van zitvlak en rugsteun. Het is in de werkplaats strakker getrokken en daarna weer aan huis afgeleverd. Het probleem is keurig opgelost.

goed bedrijf met een eerste klas product.

Omdat alles in eigen werkplaats gemaakt wordt was het mogelijk om na twee jaar nog een leren kussen te laten bijmaken en zonder kleurverschil! Jammer alleen dat in de showroom het wel steeds heeeel lang wachten was. Maar geduld wordt ruim beloond.

Behulpzaam en klantvriendelijk

Na 35 jarig gebruik van onze Perida bank zag deze er nog goed uit, Echter wilden na 35 jaar eea ofwel vernieuwen ofwel opnieuw laten bekleden. Uitvoerig door Perida voorgelicht in Haarlem, reel aanbod met voldoende bedenktijd. Al met al zeer correcte en adequate aanpak.

Heel klantvriendelijk met goede kwaliteit maar wat moeizaam in de communicatie

Wij hebben een bank en stoelen laten herstofferen. Het uiteindelijke resultaat was uitstekend maar daar moest de bank wel nog een keer voor terug. Dit tengevolge van een misverstand of bij het herstofferen ook de schuimvulling inbegrepen was of niet. Dit misverstand werd snel en vakkundig de wereld uit geholpen op een uiterst klantvriendelijke en professionele wijze. Communicatie verliep minder professioneel. Wel altijd vriendelijk overigens. Bij opbellen naar het bedrijf komt er steevast iemand aan de lijn die er alleen zit om te vertellen dat je terug gebeld zal worden. Hier gaat dan een dag of wat over heen. Het distributiebedrijf dat de bank en stoelen komt ophalen en brengen kent op papier alleen de variant ophalen wat weer diverse telefoontjes oplevert. Het komt allemaal wel goed maar is wel wat irritant.

Uitstekende service, bank van hoge kwaliteit.

Prachtige bank.

Eindresultaat was geweldig.

De nieuwe bekleding van het zitkussen van de bank is strak en mooi gemaakt. De vervangen pootjes van bank, stoel en poefjes zijn precies wat ik wilde. De service was goed. Het hele proces heeft wel veel te lang geduurd.

Prima herbekleding met leer van Minotti bankstel

Na een goed advies en interessante aanbieding heeft Perida ons bankstel thuis opgehaald, en opnieuw bekleed met leer. Ook de vullingen zijn vernieuwd. Het ziet er uit als een splinternieuw bankstel, en zo fijn zit het ook.

toch nog kussens van mijn bank die inzakken

we hebben een klein jaar geleden nieuwe kussens voor het bankstel bij U gekocht, nu zit ik meestal op mijn eigen plaats op het bankstel en heb de ervaring dat de zit kussens toch nog een keul gaan vormen, ik wissel dus de kussens steeds om met kussens waar ik niet zit. Omdat U advies was steverige kussens te nemen wat ook gebeurd is valt mij het toch tegen dat de kussens inzakken. Misschien heeft U hier een oplossing voor. met vriendelijke groet

Vakmensen

Wij hebben onze perida banken opnieuw laten bekleden. Een bank ook laten verbreden. Ze kwamen als nieuw terug. Toen we toch een kleine onvolkomenheid zagen werd dat keurig en zonder discussie opgelost. Ze hebben een moeilijke tijd doorgemaakt en we hopen van harte dat dit vakmanschap gewaardeerd blijft worden door consumenten die voor kwaliteit gaan.

Puur Vakmanschap & Kwaliteit !

Weinig woorden zijn nodig voor de (klant)ervaring bij Perida: voor een bank op maat uiteindelijk uitgekomen bij Perida, waar onze wensen volledig konden worden uitgevoerd wat betreft maten, bekleding en functies. Warm aanbevolen voor kwaliteit, vakmanschap en vriendelijkheid.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Efficiënt en volgens afspraak

Mooi resultaat

Kundig, correct en punctueel.

Een 10 zegt genoeg.

Goede service, men denkt mee met de klant

Positieve ervaring, zal zeker Perida aanraden bij vrienden. Prijs/kwaliteit verhouding is goed

Service, smaak en functioneel.

Wij hebben een op maat gemaakte bank gekocht enstoelen laten bekleden. Fantastisch

Prachtige maatwerk en top kwaliteit

Volledig op maat gemaakt 2 banken van Perida in ons café. De stof blijft prachtig en het frame is heel stevig.

Probleemloze service

Staan altijd klaar voor je en lossen zaken prima voor je op!

Ons bankstel opnieuw laten bekleden

Ons bankstel weer als nieuw! Zeer tevreden, ophaal en breng service en in een week opnieuw bekleed!

Professioneel goed!

Wij maken als horeca stylisten gebruik van Perida wanneer maatwerk nodig is. Dan weet je eigenlijk altijd dat het goed komt. Niet alleen de looks maar zeker het zitcomfort van de banken maakt ons meer dan enthousiast.

Betrouwbaar vakmanschap met top kwaliteit

Onze ervaringen met Perida zijn uitstekend. Men heeft een produkten van een zeer hoge kwaliteit. Dit vindt je niet op de gemiddelde meubelboulevard Ook als er vervolgens iets men een bank of stoel aan de hand is, wordt dit zeer snel en adequaat hersteld. Wij kunnen Perida met een gerust hart bij een ieder die op zoek is naar kwaliteit aanbevelen

Een bank op maat, wie wil dat niet!

In de winkel samen gezocht naar de beste zit! Pootjes hoger voor de lange benen van hem, opvulling in de rug voor een goede zit voor haar! 2xde Country gekozen, mooie goed zittende banken met als armleuningen die vragen om te relaxen op deze banken. Stof konden we insturen. Aflevering geheel volgens wens!

Kussens van de bank (>10 jaar)na zoveel jaren opnieuw laten vullen. Perfect geholpen

Goed advies, Goede kwaliteit, Prima bank

Onze zoektocht naar een leren bank heeft jaren geduurd. Wij wilden onze "oude" bank qua maatvoering feitelijk terug in een nieuwe bank. Perida bleek de oplossing te hebben. Heer "Ed" nam alle tijd om ons te begeleidde in onze uiteindelijke keuze, nu 2 jaar geleden. De levering geschiedde keurig. Het maatwerk in combinatie met de opbouw (houtsoort en leerbevestiging) van de bank, de leerkwaliteit, de in 3 compartimenten opvulling van de rugkussens (ook na te vullen!) en het zitcomfort levert na 2 jaar nog steeds blije gezichten. Een prima bank.

Vakmanschap geweldig

onze country bank laten updaten resultaat in een woord fantastisch

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een aantal jaren geleden maakte ik kennis met Perida op de 50-plus beurs. Ik heb daar proefgezeten op de Bobo en de folder van deze fauteuil meegenomen. Toen vorig jaar de 3- en 2-zitsbank versleten was, heb ik een bezoek gebracht aan de showroom, Stephensonstraat 36 te Haarlem en drie Bobo's besteld en later nog één. Deze fauteuils zijn niet alleen qua design een lust voor het oog, maar zitten door het brede zitvlak ook nog eens voortreffelijk. Dat kan ook gezegd worden van de vier Lucky eetkamerstoelen, die tevens fantastisch zitten. In de showroom heb ik uitstekende service genoten en de aflevering was volledig o.k., tegen een geringe vergoeding werd de oude, kapotte meuk zelfs naar de stort gebracht. Mijn ervaring met Perida is uitsluitend positief en ik kan het bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

• Totaal oordeel
  • Persoonlijke aandacht