De themafeesten die ik meegemaakt heb waarbij Nijhof de aankleding en catering heeft verzorgd was buitengewoon goed. Van een kale bedrijfsvloer werd een gezellige ruimte gecrieerd waar het thema goed naar voren kwam. Daarbij werd het buffet op aangepast en was heerlijk
Het eten was exact goed, voldoende en heerlijk. Ruime plekken en zeer gastvrij. Zeker aan te raden.
Gezellig, heerlijk eten en alles zelf bereid in de keuken zoals t hoort. Top.
Een super locatie voor zowel eten/ drinken als feesten, super vriendelijk personeel,
Super adres voor feesten, catering en eten. Vriendelijk personeel en alles is in overleg mogelijk!!!
Mijn ervaring geldt ook voor de zaal en het restaurant
Heerlijk eten. Vriendelijke bediening en topkok
Goed verzorgd hapjesbuffet. Zeer geslaagd personeelsfeest.
Verschillende keren de catering gehad en altijd prima in orde! Netjes volgens afspraak en op tijd en zeker ook zeer smaakvol. Ook vaak met de zalen en het restaurant te maken gehad en dan krijgen gastvrijheid en communicatie ook een dikke 10!
Vanavond heerlijk gegeten in een sfeervol restaurant met vriendelijke bediening. Gewoon TOP!
Gisteren met de kinderen en aanhang voor de zoveelste keer bij jullie gegeten, en het is altijd TOP. Vriendelijke bediening, altijd voldoende eten, smaak en kwaliteit zijn altijd perfect. Jullie zullen ons in de toekomst ook zeker vaker zien.
Vanavond heerlijk gegeten. Al het eten was geweldig (en het werd mooi opgediend). Bij jullie komen we zeer zeker vaker eten. Echt 'n aanrader.
Altijd erg leuk en gezellig om bij jullie een hapje te eten. En het eten smaakt ook altijd super. Jullie zijn zeker een aanrader