Met 5 personen heerlijk gegeten in een fijne sfeer.
eten perfect en verzorgt.
Kwalitatief prima eten in een ontspannen sfeer en een zeer prettige bediening. Prijs en kwaliteit is uitstekend.
we bestellen vaak zo eten om mee te nemen naar huis ,super lekker.
We hebben er heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel.
Een bruiloft meegemaakt , prima locatie en sfeer
Tafel voor 9 gereserveerd. Alles stond prima klaar, vlotte bediening en goed eten en drinken!
Heerlijk gegeten.Wat opviel was de gastvrijheid. Verder werd het eten gloeiend heet geserveerd, smakelijk opgediend en was iets extra vragen geen probleem. Echt een aanrader en wij gaan zeker nog eens hier eten.
Via VakantieVeilingen.nl Heerlijk gegeten en ruim voldoende.
Super leuke actie !!
Gisterenavond geweldig lekker gegeten samen met de vrienden. Dit restaurant is een echte aanrader!
Het was heel gezellig, alles goed verzorgd!
Was een mooi feestje.
Bittergarnituren waren erg lekker. Broodjes warm vlees waren minder lekker. Bediening was perfect.
Complimenten aan de bediening en keukenbrigade. Met zes fam.leden heerlijk gesmuld.
heerlijk gegeten alles voldoende vlotte bediening leuke mensen zeer de moeite waard om aan te steken
10 augustus een heerlijk buffet plus de dranken plus koelkast gehad. prima bezorging en wat was het buffet heerlijk!! en meer dan genoeg te eten! onze 25jarige trouwdag op deze manier heel fijn kunnen vieren! dank jullie wel!!
Heerlijk gegeten op het terras met zet vriendelijke bediening ! Aanrader.
Voor ons niet de eerste keer dat we er waren en zeker niet de laatste! Heerlijk gegeten en goede bediening. Voor mij is het elke keer weer een verrassing wat er op de kaart staat, voor mijn man niet, die eet altijd hetzelfde omdat hij dat verschrikkelijk lekker vind!!!!Ga zo door!!
Al een aantal keer geweest met gezin/familie/feestjes. Echt heerlijk gegeten en gezeten
Niks aan veranderen!! Top team!!
Zeer gastvrij en zeker niet onbelangrijk een zeer goede kok.
Super bedrijf!!!! Super medewerkers!!! Super eten!!! Super drankjes!!!! Wij zouden geen ander meer willen.
Klantvriendelijk, heerlijk eten en drinken! Echte aanrader