Heerlijk eten en vriendelijk en gezellig personeel!

De ontvangst, uitleg over de wijn en de kaart waren zeer goed. En het eten was écht heerlijk. Goed corona proof maar tóch gezellig! Een aanrader!

Hartelijke ontvangst en super gegeten, wat washetallemaal lekker. Mooi opgediend ook en het dessert helemaal voortreffelijk!

Heerlijk eten en zeer leuke en spontane bediening.

Vanavond geweldig lekker gegeten bij Nijhof. Van het broodje met smeersels tot het toetje....... heerlijk. Complimenten waardig. Ook de leuke, spontane en vlotte bediening mogen genoemd worden. Toppers. Dikke doeme veur jullie allemoal.

Het eten was heerlijk

Wij werden hartelijk ontvangen en er was ondanks dat het druk was tijd voor een persoonlijk praatje . En we kregen goed advies welke wijn er het beste paste bij het gerecht. Men had een ruime keuze van de menukaart.Alle gerechten werden aangeduid met een bijzondere leuke naam. En wat ook belangrijk is, de rekening viel ons mee. We gaan hier zeker nog terug komen.

heerlijk uit en prima eten

ontspannen sfeer en zeer gevarieerd menu, ook een prettige bediening met een uitstekende keuken! Echt een aanrader.!

Heerlijk genoten van een drie-gangen menu. Fijne bediening.

Een heerlijk voorgerecht van gerookte zalm op een salade-bedje. Een kipsaté met diverse groenten. Afgesloten met een lekkere Nijhof coupe. Erg de moeite waard om even om te rijden. Zeker met de goede en vriendelijke bediening.

Eten was zeer goed, goed keuze menu, gezellig personeel. We komen zeker nog eens terug

Super lekker gegeten

We hebben van verschillende locaties gegeten. Nijhof steekt er boven uit. Vijf verschillende menu's, allemaal super.

Zoals altijd heerlijk gegeten

een uitgebreide menukaart om af te halen. Net zoals de heerlijke maaltijden in het restaurant zijn de afhaal maaltijden ook van goede kwaliteit. Lekker, warm en keurig op tijd.

Contactloos afhalen. Geweldig!

Geweldige uitgebreide afhaal-menukaart. Prima kwaliteit en goed verzorgd. Nu eenmaal geprobeerd, maar dat gaan we vaker doen. Wat een mooie aanwinst voor Halle.

Aan te raden

Vanavond heerlijk maaltje besteld en opgehaald bij dit restaurant. Smaakte heerlijk en was goed van temperatuur. Goede prijs.

Super goed.

Gweldige avond gehad. Super goede bediening.

Super.!

Tot in de puntjes verzorgd. Door een super Team.

Heerlijke avond culinair en muzikaal

Samen met vrienden heerlijk gegeten! Super bediening en mooie locatie. Daarna in de feestzaal genoten van muzikaal optreden van percussiegroep Full Power uit Eibergen samen met locale muziekvereniging Euterpe Halle.

geweldig

We zijn hier al meerdere keren geweest. Vriendelijk en correct personeel. Heerlijke gerechten. Super!

Cathering was ontzettend goed

Eten was ontzettend goed. Eten was mooi opgediend(oog wil ook wat). Zeer klant vriendelijk.

Goede en snelle bediening

We moeten nog een keer terug komen om te eten..we hadden een kortings kaart gekregen ...die konden we niet gebruiken omdat het pinapparaat niet werkte..waar nijhof natuurlijk niets aan kon doen..maar om terug te komen is totaal geen straf ...eten was gewoon goed en lekker...dus tot de volgende keer..johan uit lintelo

Alles smaakte overheerlijk

In het gezellige restaurant werden wij gastvrij onthaald door de medewerksters bediening. Alle eten smaakte voortreffelijk! Een aanrader!

Top als was heerlijk !

Gisteren met 12 PP gegeten. Het ontvangst was prima, en zeer vriendelijk personeel. Mooie lange tafel stond gereserveerd voor ons. Het eten was overheerlijke en ruim voldoende. Top hoor we komen beslist nog eens terug

Fijne bediening héérlijk eten.

Heerlijk gegeten en fijne bediening.

Heerlijk gegeten

Prime restaurant met leuke vlotte bediening

Gezellig

Het eten was heerlijk, en niet overdadig veel, wij hebben genoten

Zeer goed.

Snelle en vriendelijke bediening.

zeer goed

Omdat ik 50 jaar werd en ook omdat ik goede verhalen hoorde over party centrum Nijhof te Halle, besloot ik een BBQ catering bij Nijhof te bestellen. Deze kon ik zelf samen stellen dmv een knip&plak constructie. De verzorging en het vlees was voortreffelijk. Alleen een kleine puntjes was dat ik nergens weer kon vinden of er stokbrood en sausjes bij zaten( wat bij het afleveren wel het geval was) Deze hebben apart erbij gekocht. Jammer dat dat niet wat duidelijker gemeld is. Maar voor de rest is het zeker voor herhaling vatbaar

Perfect geregeld

fijne locatie , goed eten en drinken , prima personeel we kunnen met genoegen terug kijken op ons feestje.