Alles is duidelijk over gekomen.
De ervaring was precies zoals verwacht. Ik zou hier vaker een opleiding willen volgen.
Als niet lasser de cursus goed kunnen volgen dankzij docent en werktuigbouwkundige voorkennis. Communicatie instituut is vooraf prima verlopen.
Goede opleiding
Veel kennis aanwezig, veel materiaal als voorbeeld. Kleine klassen wat altijd fijn is!
Kan niet anders zeggen dan leuk en prettig ervaren
Voldoende feedback van de docenten. Misschien wat meer licht dmv losse lampen.
Deskundig en duidelijk
Kundig personeel!
Ik voel me prettig bij jullie. Staan open voor alle vragen omtrent het lassen.
Goed!
Alles was duidelijk!
Geen op of aanmerkingen
De cursus VT-w2 gehad bij De Groot LPMW Lasinstituut. Erg interessant, leerzaam en goed overgebracht!
Tevreden, goede opleiding
Prettige instituut om cursus bij te volgen alles is aanwezig en de cursistenleiders zijn vakkundig.