Zeer fijne manier van omgang en met name de trainer Rutger verdiend een loonsverhoging! Goude vent met enorm veel geduld. Heel veel respect!!
De leerlaar gaf goed uitleg en was geduldig bij meermaals herhalen en nam zijn tijd. Top top
Het was mijn 2e terugkomdag, ben erg blij dat ik geweest ben. Goede opfrisser!!
Goede informatiefe dag gehad. Met als belangrijkste het ophalen en bijleren van de kennis over vtw-2.
Voor wat betreft de VTW-2. Vakkundige docenten met veel ervaring en geduld voor de uitleg. Heb veel geleerd in een aantal dagen. Goed en duidelijk opgezet geheel verder! Bedankt Dennis, Gordon en Marchel Kaspers !
Wij hebben Dennis als leraar. Heel geduldig en goed in zijn uitleg. Ik heb veel bijgeleerd in de dagen dat ik op cursus ben geweest.
Cursus is goed gegeven
Weer den kennis opgefrist
zeer goede uitleg.
Weer een leerzamen les
Elke keer interresant en duidelijk
Heb weer nieuwe dingen geleerd
Konden het goed met elkaar vinden en zijn tot goede conclusies gekomen.
Alles weer opgefrisd
Top docent Gordon bedankt weer!
Aangename herhalingscursus
Fijne ervaring, duidelijke uitleg. Niet te langdradig
Geen
Ik vind het een interessante dag. Het waren relavante onderwerpen zeker voor onze branche.
goede cursus
Duidelijk verhaal, goed gereedschap, mooie prestaties en een goede docent.
Was weer leerzaam