Een fijn bedrijf welke met de klanten meedenkt

Na een eerdere goede ervaring met de bouw van een overkapping wederom gekozen voor van Hoek. Het ging om een overkapping voor de buitenkeuken. Het moest gebeuren op een reeds bestaand fundament, en ook hier hebben ze weer wat moois gemaakt. Wederom dank aan de monteurs.

Mooie schuifpui

P. van Hoek Montage hebben een mooie schuifpui bij ons geplaatst. Er was in het begin wel even iets mis gegaan in de planning, maar dat is later opgelost. De schuifpui ziet er mooi uit en was in een mum van tijd geplaatst.

Vakwerk en snelheid: een topervaring met P van Hoek Montage

Afgelopen woensdag heeft P van Hoek Montage bij mij een nieuwe schutting geplaatst tussen mij en mijn buren, en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. De jongens leverden echt vakwerk: ze werkten snel, hadden het juiste materieel bij zich en je merkte dat ze dit vaker doen, zo soepel en efficiënt ging het! De schutting staat er strak bij en alles is netjes afgewerkt. Kortom, een betrouwbare partij die weet wat ze doen. Aanrader!

Super service na kapotte meenemer

na 3 jaar is 1 van de meenemers van de glazen wand deuren kapot gegaan …. Gebeld en heb zonder kosten voor alle deuren vervangende meenemers ontvangen …. Super service

Keurig werk geleverd bij vervangen schermen en plaatsen deel nieuwe schutting

Hardwerkende vakmensen. Bieden maatwerk op locatie.

Schutting geplaatst

De schutting is keurig geplaatst. Het is jammer dat deze niet helemaal aansluit op de muur, en op de andere schutting.

Goede kwaliteit en snelle levering van glazen schuifwanden!

Na het accepteren van de offerte zijn binnen twee weken de wanden ingemeten, en vervolgens binnen drie weken geplaatst. Zien er top uit! Bedankt.

Voor de 2e keer tevreden!

Dit keer gegaan voor een voor ons nog onbekende schutting, composiet. Zeer mooie uitstraling, en zeer snel en netjes gemonteerd. Wij zijn voor de 2e keer weer tevreden!

Goed maar een flinke investering !!!!

Goed !!!!!! Vooral de montageploeg !!!! Nette mensen met " hart " voor hun werk !!!!! Harde werkers met gevoel en passie voor hun werk !!!!! Vriendelijk en korrekte mensen !!!!!!!

Nette prijzen en komen afspraken na.

Samen met mijn buurman hebben we gekozen voor een Composiet schutting Teak, eerst bekeken in de showroom en volgens daar direct besteld. Gister hebben ze deze zeer netjes geplaatst. We zeggen het door.

Mooi en degelijk tuinhuis, wij zijn tevreden.

Mooi en degelijk tuinhuis, wij zijn tevreden.

Goed degelijk bedrijf

Mooi stevig tuinhuis met overkapping geplaatst

Zeer slechte service

Het plaatsen van de glazen schuifwand was zo gedaan en werd door de monteurs ook netjes gedaan. Na dat we de ramen een aantal keren hadden gewassen om ze schoon te krijgen (ze werden zeer smerig opgeleverd, met ook nog stikker resten die er bijna niet af gingen) bleken er op diverse deuren redelijke diepe krassen te zitten. Helaas geeft de firma van Hoek dan niet thuis en komen zij niet met een oplossing.

Kompleet Flabbergasted

Keurig op tijd, zoals overeengekomen, stopt de bus met de materialen t.b.v. van onze schuifwand, voorzien van rookglas. De 2 monteurs gingen gelijk voortvarend aan de gang, met het op maat monteren van de profielen rondom. Een op elkaar ingespeeld duo, verrichtten de werkzaamheden, snel, vakkundig, en precies. En na 1,5 uur was de klus geklaard, en de bus alweer startklaar voor een volgend project. Erg goed gemonteerd, en een goede uitleg m.b.t. onderhoud, en werking. Super. Op

Tevreden

We zijn ontzettend blij met de overkapping en het eindresultaat! Het hout is van goedekwaliteit en ziet er prachtig uit. Alles werd snel en netjes geplaatst, zonder gedoe. We genieten nu elke dag van onze tuin, het voelt echt als een verlengstuk van ons huis.

Mooie showroom, goed advies.

We zijn hier afgelopen vrijdag geweest en moesten 1 uur rijden. Werden direct vriendelijk geholpen door Arjan. Prachtige showroom waar je zeker kunt slagen. Omdat het voor ons een project voor eind volgend jaar is weten we nog niet precies wat we willen. Als we er zeker van zijn zullen we zeker bij jullie terugkomen.

mooie glaswand

Jammer van het misverstand van t meeneemsysteem. Dat het handvat na 1 dag eraf kwam is ook niet handig.

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken

Zoals verwacht, prijs en kwaliteit zijn top. Goede service en mooi resultaat

Goede service en goede prijs, vriendelijke medewerkers

Keurig conform afspraak geplaatst en ook steeds snel antwoord op onze vragen.

Vakkundig en snel

Fijne gesprekken, Bijna alles volgens planning verlopen. Hele prettige partij om mee samen te werken.

Vakwerk

Mooie schutting tussen ons en de buren. Met zorg neergezet door een hardwerkende vakman. Afgeleverd precies zoals besteld. Als we meer nodig hebben hoeven we niet meer te zoeken naar een bedrijf, deze is uitstekend. Met de meeste vriendelijke groeten Fam. Groot

Ondanks de door mij vertraagde uitvoering van de werkzaamheden bleef men behulpzaam. De glazen schuifdeuren zijn uiteindelijk met tevredenheid geplaatst

hele mooie schuifdeuren voor goede prijs

Hele fijne zaak en ook de monteurs waren heel goed en meedenkend. Kortom,een aanrader.

We zijn ontzettend blij met onze schutting en overkapping dankjewel

We hebben een schutting en een complete overkapping laten plaatsen we zijn er ontzettend blij mee. In het begin met plaatsen overkapping was de communicatie voor ons niet duidelijk genoeg maar dat heeft zich allemaal netjes opgelost. Correct en vriendelijk bedankt

Goede communicatie, nette prijzen en goed verloop

Goede communicatie, nette prijzen en goed verloop.

Zinkselaan 26

5759PJ Helenaveen