Goede bereikbaarheid, begrip voor de wensen van de klant, afspraken worden goed nagekomen, vriendelijke bezorgers! Kortom prima service voor een redelijke prijs.
Alles stond gereed, personeel vriendelijk en behulpzaam met inladen
Zeer goede service , en gemaakte afspraken worden nagekomen.
Hele fijne levering. Aardige bezorger. Op Kerstavond positief, snel en op een tijdstip dat ons goed uitkomt. Keurig!
Klapstoelen waren keurig door de verhuurder ingeladen.
Altijd fijn samenwerken met deze mensen, komen hun afspraken na, denken met je mee, zijn flexibel en gunstig geprijsd. Heb al heel wat keren bij ze besteld en ben altijd 100% tevreden.
Vriendelijk personeel! Ik moest voor dezelfde dag nog stoelen huren (ik belde hun rond 15.00 op) en dit was bij Party-rent Almere geen probleem. Stoelen waren schoon en comfortabel voor een zeer goede prijs!
Makkelijk te bestellen via Internet. Snel antwoord en offerte via de mail. Telefonisch goed bereikbaar als je nog vragen hebt. Je wordt goed geïnformeerd wanneer de spullen worden afgeleverd en weer wordt opgehaald en de tijden klopten bij mij precies. Ik zou de volgende keer weer spullen bij ze huren.
Altijd super geholpen goede prijzen
- Bestelling werd ongevraagd gewijzigd in andere kleur tafellakens (Communicatie was slikken of stikken) - 5 van de 18 stoelen waren plastic dopjes op stoel- poten verdwenen. (Krast op vloeren) - Een van de tafellakens was niet schoon en moest gewassen worden
Super service!
2 bankjes waren kapot bij uitklappen ervan, even opgebeld en binnen 1 uur 2 nieuwe banken gekregen! Top service !
makkelijk bereikbaar en goede service.
Ben Molenaar is erg aardig en komt zijn afspraken keurig na. Ik woon in de buurt van party rent en ik had nog een tafel nodig en belde Ben en hij bracht die tafel gewoon he. Dus dit valt ook onder klantvriendelijk heid. Ga zo door Ben en je bent echt vriendelijk. Groet van Astrid
Prima service op tijd en alles werkte.Volgende keerzal ik zeker gebruik maken van hun service
Altijd prima service en in het nakomen van afspraken!
Ik ben tevreden.
Super vriendelijk en klantgericht geholpen! Duidelijke communicatie, goede uitleg en demonstratie van apparatuur. Snel, zorgvuldig en aardig!
Televisieweg 93
1322BD Almere
Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.