2 statafels met stretch kleden gehuurd. Waren prima al was het een aardige toer om de kleden er omheen te krijgen....erg strak, maar staat daarna wel mooi.
Afgelopen weekend organiseerde ik de opening van hetgeen waar ik passie en liefde voor voel: mijn eigen personal training hub waar ik mensen mag motiveren en inspireren. De opening moest WAUW! Zijn. Dat wilde ik voor mijn cliënten en omgeving. Jij hebt mij meer dan dat gegeven. Je gaf The Fray een begin waar ik niet eens van durfde te dromen. Je nam de tijd en ging met mij op een velletje alles uittekenen. Als een enthousiast kind vertelde ik alles en ja hoor, Ber toverde het allemaal tot een mooi en kloppend geheel. En het was dus met prachtig meubulair en tenten een daverend succes. Dat je een stap verder ging uitte zich in het volgende: bij een missende item kwam jii het nog persoonlijk bezorgen vanuit Almere. Dat is pas alles doen om jouw klant de ervaring te geven die alle verwachtingen overtreft. Ber, als ondernemer kan ik je aan iedereen aanbevelen die ik maar ken. Ik zou dan zeggen: “Feestje met een WAUW! Factor? Dan moet je bij Ber van Party Rent Almere zijn en nergens anders.” Top team en supe gedaan allemaal!
Wij hebben een fijne ervaring met Party Rent Almere en bevelen het bedrijf zeer zeker aan! Goede service, vriendelijk personeel en ook goed telefonisch bereikbaar! Dank jullie wel!
Ik heb geen slechte ervaring. Ze waren open op de aangegeven tijden en hadden wat we zochten.
Het invullen van de site werkt traag. Je moet lang wachten voordat hij de aantallen heeft verwerkt. Ook mag hetgeen wat je invult langer bewaard blijven dan 24 uur.
Zeer hulpvaardige en vriendelijke mensen die goede spullen leveren en Pas weg gaan als alles naar wens is!!!
Fijn geholpen. Nette bezorging & duidelijk!
Top service en vriendelijke monteurs! Dank en tot de volgende keer!
Dit verhuurbedrijf verdient het consumentvertrouwen dik. Het tafelgerei wordt hygiënisch verpakt aangeleverd. De stoelen ("conferentie") zijn comfortabel. De communicatie is uitstekend en verloopt makkelijk. Persoonlijke wensen worden in afspraken gevat en nagekomen. Afspraak is afspraak en alles wordt via email bevestigd. Kritiekpunt: soepkom en sorbetcoupe mogen meer formaatkeuze krijgen. Het grote formaat vonden wij te klein.
Goede service. Ook bij huren van kleine aantallen. Stoelen in goede staat en schoon. Bij afhalen/terugbrengen werden de stoelen in en uit de auto geladen. Heel fijn.
Iets klantvriendelijker als jullie voortaan bellen als er later geleverd word. Nu moest ik hiervoor zelf bellen(2x)Dan kan je er rekening mee houden.Maar zoals altijd prima spullen!
Wij hadden met de kerst een hoop familie over de vloer en wilde graag iedereen kunnen laten zitten. om het mooi aan te kleden wilden wij niet allemaal verschillende stoelen en om aan 1 tafel te kunnen zitten wilden wij niet te brede stoelen hebben. 1 telefoontje en het was geregeld!
Gewoon uitstekend
Alles ging vlot en alles was in orde.
heel goed
Plan is er ter plekke besproken. Bij de opbouw is de feesttent op de laatste situatie aangepast. Kortom: alles in een hand, uitstekende service en maatwerk zonder gezeur.
Televisieweg 93
1322BD Almere
Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.