Ik vond heel prettig aflevering de afspraak na komen alles was top
Het enige wat een beetje vreemd was, was dat de chauffeur die de spullen bracht, zei dat hij transportkosten in rekening moest brengen. Op de factuur stond dat de transportkosten € 0,00 waren dus deze hebben we niet betaald. Maar dit gaf even verwarring en onduidelijkheid.
Ga zo door
Eerst telefonisch gebeld i.v.m.wat informatie. Heel vriendelijk gesprek.Daarna via de web gereserveerd. Bezorgers waren correct en vriendelijk.
Goede service. Flexibel en meedenkend. Website kan klantvriendelijker. Tot een volgende keer.
Heel goed geholpen. Men komt perfect afspraak na
Met houd zich aan de afspraken. Het personeel is vriendelijk
Topbedrijf, geweldig feest gehad dankzij hen!
Goed geregeld allemaal
Ik heb nu twee keer wat gehuurd en ben zeer tevreden. Goede apparatuur en keurig conform afspraak bezorgd en opgehaald. Volgende keer weer!
Ik ben altijd superblij kan altijd bij jullie terecht of het nou om 10 stoelen gaat of 2 tafels :-) of iets meer dank jullie wel,
Veel keus, zeer goede service. Volgend feestje bel ik Ber weer.
Goed geregeld en vriendelijk geholpen.
Al jaren heel tevreden met medewerkers en service
Was eerste keer. Super aardige bezorgers, beetje verwarring over de plek van afleveren maar heel top
This was my 1st experience in party rent and it was amazing customer friendly team in terms of communications and delivery.
Televisieweg 93
1322BD Almere
Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.