vriendelijk personeel, interne communicatie kan nog wat beter

Het personeel dat we spraken was heel vriendelijk, helaas was er in de interne communicatie iets misgegaan en werd tot 2 keer toe de bezorger naar een verkeerd adres gestuurd. De 2e keer hebben we de gehuurde artikelen zelf opgehaald. Fijn dat er ook op zondag een mogelijkheid is. Jammer dat er niet meer is ingegaan op onze klacht van een niet-werkend apparaat. Een vergoeding dmv verrekening bij de volgende huur was aardig geweest.

Perfecte service

Goede service en vriendelijk personeel.

Levert waarmee ze adverteren

Goeie communicatie, duidelijke afspraken

Top service

Nette en snelle communicatie , spullen zijn netjes en prijs is prima

Super vriendelijk snel geholpen en duidelijke afspraak

Professioneel

Goede service en vriendelijk geholpen! Waar voor je geld.

Zeer vriendelijke bezorger, tijd afspraken zijn helaas beide keren niet na gekomen.

De bezorger was super vriendelijk en zeer behulpzaam. Minpunt: zowel het leveren als ophalen was niet volgens de afgesproken tijd. Beide keren veel later. Dat is vervelend omdat je er toch voor thuis blijft.

Hele goede service !

Super spullen, prijs kwaliteit heel erg goed

Zeer goede service

- bezorging / ophalen ++ - prijs ++ - kwaliteit +

Slechte ervaring

Ik heb 2 statafels besteld, 1 was scheef en de ander was stuk. Heb dit bij het ophalen aangegeven, ze zouden het doorgeven. Heb er niks meer over gehoord. Slechte zaak. Volgende keer bestel ik niks meer daar.

Klantvriendelijk, meedenkend en prijs-kwaliteitverhouding prima!

zeer klantvriendelijk & service gericht!

Een fijne ervaring. klantvriendelijk & service gericht!

Zeer vriendelijk geholpen, alles was gelijk goed geregeld top

Super vriendelijk geholpen, alles werd snel en goed geleverd Top

Fantastisch

Goede service Vriendelijk en behulpzaam personeel

Prima!!

Top, alles prima geregeld!! Wel een beetje jammer dat de abraham pop heel oud en vooral heel vies was, ik vind dat jullie beter moeten controleren hoe ze ingeleverd worden!! Verder erg tevreden!!

vriendelijke mensen en keurig op tijd!

goede ervaring en nette spullen

Scherp geprijsd, flexibel en snel

Party-Rent heeft vrijwel alles in huis voor in de kleinere evenementen. Met de custom turbo meeting maak ik al jaren gebruik van hun service. De prijzen zijn zeer scherp en offertes worden op maat aangepast. Hun tenten zijn gecertificeerd voor de strenge eisen van gemeente Almere. Aanrader !

slechte service, maar wel een vriendelijke vrouw aan de telefoon

levering op tijd! betaald voor pakket popcorn best DUUR maar geen olie. Na ophalen van popcorn machine kreeg ik netjes iemand aan de telefoon dat ze de popcorn machine heeft opgehaald en vervolgens vraag hij waar de zout is gebleven! ik heb gezegd WAT vraag u mij????? ik zei als zout, popcorn en popcornzakken of olie over is dan zijn ze zeker van mij heb ik voor betaald. hahahahaha moet niet gekke worden.

Ik ben tevreden met hoe ik geholpen ben en de samenwerking is ook goed en luisterend oor prima

Snelle response, kwaliteit-prijs verhouding en service!

We zijn erg tevreden! Om te beginnen met het uitgebreide aanbod (alles bij 1 partij), de snelle response op de offerte aanvraag maar ook met name de flexibiliteit en service gerichtheid toen wij last minute nog een heater wilden toevoegen was super. Absoluut een aanrader!

Levering was keurig op tijd net als het ophalen. Aardige medewerkers. Prima geregeld.

Netjes op tijd, werken vlot en goed.

Fijne en goede service

Last minute tenten moeten bestellen. Er werd meteen actie genomen om dit voor elkaar te krijgen. Heel prettig!!

Fijn

Vriendelijk

Behulpzaam

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.