Correct en behulpzaam

Goed assortiment

Mijn ervaring is zeer goed.

Heb een tent met koelkast gehuurd deze voldeden ruimschoots aan de verwachting. De koelkast heeft 4 kratten bier in paar uur tijd super koud gekregen! Party speaker voldeed ook, voldoende geluid.

Goed, was te laat met ophalen van de stoelen, vergissing, maar er kwam wel iemand terug of het speciaal alleen voor mij was... maar ik had me stoelen. Ook kreeg een luxere uitvoering omdat de andere op waren...

Altijd top!

Positieve ervaring met het bedrijf. Personeel zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Ik ben vaste klant.

altijd top!

Altijd top!

Je krijgt waar voor je geld

Ik vind het een geweldig verhuur bedrijf en de heren die afleveren zijn behulpzaam en vriendelijk

Op de dag zelf een fout gemaakt met de tijd maar de jongens waren in staat toch wat uit te werken. Fantastische service!

Levering, contact en producten zijn prima, website kan wel een upgrade kunnen gebruiken.

Het brengen en halen van de spullen ging prima. Goed telefonisch contact. De omschrijvingen van de producten zou beter kunnen (bijv. bij tap, dat tuinslang oid kan worden aangesloten en hoe het koelen precies werkt. Evenals de website, die mag wel eens een upgrade krijgen. Ik heb het idee dat er heel veel handmatig moet worden gedaan. Website, bestelproces, voorraadbeheer, offerte aanvraag en beheer zou veel meer geautomatiseerd kunnen worden, waardoor gebruikerservaring op de website beter wordt.

Fijne meubelen en spullen, schoon en goede kwaliteit

Fijne meubelen en spullen, schoon en goede kwaliteit. Thuisbezorgen en ophalen is een fijne service.

Heel goed geregeld

Heel goed geholpen. Last minute nog een partytent kunnen bijboeken. Ze hebben mij heel goed geholpen!

Goed verzorgd

Kwamen binnen de afgesproken tijd. Tijdens het opbouwen van de party tent werd er ook gevraagd of het goed zo was of dat ik het anders wilde. Fijne samenwerking. De volgende dag werd alles ook weer netjes afgebroken en opgehaald.

Vriendelijk!

Snelle service, vriendelijk en veel keuze

Super goed! Altijd staan ze met de team klaar ♡☆

heel goed

Heel goed

Topservice!

hele vriendelijke mensen die met je meedenken en op zeer korte termijn ons goed geholpen hebben.

Prima service & kwaliteit

Ik heb 50 champagne coupe glazen gehuurd, prima op tijd geleverd en prima glazen.

Altijd de juiste aantallen, keurig schoon en op tijd brengen en halen, Vriendelijk personeel.

Goed materiaal en prettige mensen.

Idem

Geweldig!

We zijn zeer tevreden

Super goede service.. heel vriendelijk, denken mee en hebben letterlijk ALLES. Zeker een aanrader!!!

snelle service, vriendelijk personeel

Alles werd op tijd gebracht. Zag er prima uit. Toen wij alles hadden opgebouwd was het meteen feest

Betrouwbaar, flexibel en een goede prijs.

Al paar jaar huur ik bij Party-Rent diverse onderdelen voor het festival. Altijd op tij en flexibel.

Niets op aan te merken. Prima!

Dik tevreden

Snel, makkelijk en goed geregeld

Top! Niks op aan te merken. Bestelling plaatsen was eenvoudig en snel geregeld. Update (tijd bezorgen en ophalen) was fijn en een kort tijdsbestek, waardoor ik niet de hele dag hoef te wachten.

Goede service, vriendelijk

Bestellen online ging makkelijk, levering ging vlot, en op afgesproken tijd, vriendelijk personeel.

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.