Party-Rent heeft mijn bestelling vlot en flexibel afgehandeld.

Ik kon ook in het weekend de spullen ophalen. Dat is heel flexibel.

Altijd goed ervaren!

Bij iedere gelegenheid huur ik hier mijn spullen al 3 jaar lang. Voor een mooi prijsje kan je een heel feestje bouwen!

Prima zaak, goede communicatie en vriendelijke

Prima zaak, goede communicatie en vriendelijke

Klantvriendelijk, alles word snel geregeld, nette levering.. toppiee jullie krijgen een 10

Snel geregeld en goede prijzen

Langs opslagruimte geweest. Snel geregeld met Ber. Goed geholpen. Breng en ophaalservice duidelijk en goed.

Goede ervaring

Prima service!

Wederom prima geregeld!

Prijs/kwaliteit verhouding, prima. Goede service

Service is top

Goed en duidelijk de service is goed en het contact over de bezorging en ophaal dienst verliep heel goed ook mede WhatsApp kan je goed communiceren.

Ik kom al jaren bij party-rent en mijn ervaringen zijn zeer positief

Goed als altijd.

Zoals altijd gaat goed bij het verhuren van stoelen, doe ik al jaren!!

Effectief en correcte afhandeling

Effectief en correcte afhandeling

Goede service en klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk

Super goede service!

De stoelen werden netjes afgeleverd en weer opgehaald. Heel klantvriendelijk en flexibel.

Fijne ervaring!

Op kort termijn een bestelling geplaatst. Fijn telefonisch contact gehad.. Flexibele mogelijkheden in overleg, waardoor het als zeer fijn werd ervaren!

Niet tevreden

Ik heb al heel vaak stoelen en andere spullen bij jullie gehuurd. Maar dit keer was ik niet tevreden met de stoelen, omdat van heel veel stoelen sprongen de schroefjes eraf als je op de stoel ging zitten. Zeer gevaarlijk voor mijn gasten. Heb dit aangegeven bij het terug brengen van de stoelen. Hopelijk kijken jullie de schroefjes na, voordat er straks wel ongelukken gebeuren.

Geschikte party tent bij PartyRent gevonden

Deze is netjes smorgens bezorgd en snel en goed opgezet. Het was een plezierig contact met Ber.

Top Service

Had op korte termijn een bestelling geplaatst. Alles was goed geregeld, zeer tevreden over de dienstverlening.

Top service

Fijne service alles is mogelijk.

Een super service!

Goede bereikbaarheid en goede servicr

Alles was te bespreken en mogelijk ik had sta tafels met rok en krukken erbij was top

Uitstekende afspraken

Per telefoon afspraak gemaakt.mail ontvangem en geregeld

Om een uitvaart te organiseren naar de wens van de overledene wijk ik uit naar verschillende plekken waar niet alle voorzieningen zijn geregeld. (bijvoorbeeld een huiskamer of tuin) Daarvoor heb ik tenten,stoelen enz enz nodig. De medewerkers van Party-Rent Almere denken met mij mee in de mogelijkheden die er zijn. Ze hebben contacten met andere bedrijven die ook voor mij belangrijk zijn en zetten dit ook in. De dienstverlening is prima, een paar knullen helpen met alles in en uit laden. Heel tevreden. Marianne van Bennekom Purper uitvaartzorg

Zijn erg behulpzaam

snel duidelijk hulpvaardig

Op dag dat ik huurproduct wilde lenen, kon ik het meteen ophalen. Het stond al klaar en de bediening was direct en snel.

Goede service en Vriendelijke ontvangst.

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.