Tot nu toe goed

Nog even wachten tot we de levering hebben ontvangen, maar tot nu toe gaat het erg soepel en vlot.

Nice customer experience

It was really good experience. Customer satisfaction. It will be great if the warehouse is open for more hours.

Vriendelijke en behulpzaam

Het werd netjes gebracht rond 9.00uur en ook werd er meteen een afspraak gemaakt hoelaat ze het weer kwamen ophalen

Ik heb goede ervaring met party rent

Ik woon in de literatuur wijk en reserveer altijd bij Party Rent omdat het dichtbij is en het gaat altijd goed. Sinds een tijd is Ber de nieuwe eigenaar en er is niets veranderd, de klantvriendelijkheid is goed. Ook is hij sympathiek en correct. Ga zo door Ber Groet Astrid

geven advies en leveren op rijd. spullen zijn netjes

geben bruikbare tips, correcte levering. spullen zijn schoon

Perfect geregeld

Alles precies gedaan zoals afgesproken

Top geregeld

Top geregeld en snel prima communicatie je word goed op de hoogte gehouden van bezorging en ook belangrijk niet duur bedankt

Super service

Alles perfect geregeld ook was het besteld op allerlaatste moment.

Netjes geholpen door medewerker

Snelle zeer meedenkend bedrijf

Besloten een feestje te geven en daarbij natuurlijk hulp gevraagd met spullen. De rode loper was te kort, maar daar werd snel en proactief een oplossing voor geboden. De tafels zelf waren een beetje stuk, met een paar schroefjes en een haakseslijper snel gerepareerd. Maar dat is wel het min-puntje: wat wij meekregen was niet meer in goede staat. Let daar op als je iets meeneemt.

Snelle goede levering door leuke mensen!

Ik had via WhatsApp contact gezocht en kreeg vlot een positieve reactie. Levering en afbouw is verzorgd binnen een dag en binnen afgesproken tijd. Het zijn leuke en aardige mensen in het contact die netjes alles regelen.

Mooi

Top geregeld!

Wij hadden een BBQ besteld en toen wij aankwam stond alles schoon klaar. Wij hebben heerlijk gebarbecued en dag erna weer schoon ingeleverd. Alles ging vlot en de service was top! Wij gaan zeker weer naar Party-Rent mochten wij in de toekomst iets nodig hebben voor ons bedrijf.

Vriendelijk en behulpzaam

Een grote bestelling, tenten, tafels, BBQ en nog veel meer. Netjes thuis afgeleverd en in de achtertuin neergezet en weer opgehaald. Toppie!

Altijd bereid om mee te denken

Voor het organiseren vannen passend afscheid moet ik soms op korte termijn spullen inhuren. Ik kan altijd overleggen en samen zoeken we naar de beste mooiste en meest passende oplossing.

Positief

Ber is zeer klantvriendelijk en denkt graag mee met een passende oplossing voor de klant.

Prima ervaring! Product voldeed aan de verwachtingen. Soepel met huurtermijn.

Goede en snelle levering, daarna ook netjes rond de afgesproken tijd opgehaald.

Kwalitatief goede materialen voor een nette prijs, en op tijd geleverd en opgehaald.

Goede prijs, snel geregeld

Op de website kon ik niet precies vinden wat ik zocht, maar binnen enkele minuten had ik reactie op mijn mailtje. Zo snel alles kunnen regelen en de volgende dag statafels op kunnen pikken. Ideaal.

Abraham Keurig vroeg afgeleverd op vrijdag. We hadden hem zaterdag nodig, dus een dagje eerder ivm niet weten hoelaat hij komt. Maandag weer opgehaald. Is makkelijk op te zetten.

Perfect!

De communicatie gaat heel goed! Ik communiceer altijd via de app, en dat gaat vrij snel en je hebt ook meteen antwoord. Het meubilair wou ik huren van zaterdag tot zondag, maar helaas kwam het niet uit met hun planning. De oplossing was super! Vrijdag rond 16:30 levering, en maandag ophalen zonder extra kosten!! Ideaal. Verder bij het ophalen hoefde ik ook niet thuis te zijn, dus wil je gemakkelijk meubilair huren, en snel? Kies dan voor Partyrent Almere.

Zeer beleefde en adequate gesprek aanpak en afronding aanpak.

Ben heel correct behandeld. Kreeg de goede informatie en adviezen. Ber je bent goede Salesman. Gr Will

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.