De tent en t opzetten was prima. Wel wat viezigheid zat paar plekken saté saus van de voorganger aan de binnenkant. Maar water en zeep maakt alles schoon. En er waren wat misverstanden over t opzetten qua tijd. Eerst 9.45 bellen was ineens tussen 1 en 3 smiddags werd half 4 was dagje in de wachtstand. Verder echt prima zou weer huren bij ze

Super service

Super geregeld, op zondag kreeg ik gewoon antwoord op what'sapp en alles was snel geregeld. Ook echt een goede prijs voor één week. De baby trok aandacht van iedereen die langs liep :)

Goed bereikbaar en top geregeld

Ivm buurtfeest tent, biertafels en biertap besteld. Alles kwam op tijd binnen en voor een klein bedrag hebben ze ook alles opgezet en afgebroken. Medewerkers waren ook relaxed! Dachten ook mee ivm de wind. Hoe de tent moest worden opgezet e.d De voorwaarden waren ook duidelijk. Kortom; eerst volgend buurtfeest bestellen wij weer bij Party rent.

Snel en goed

Snelle service, alleen de openingstijden zijn heel kort.

Geleverd zo als afgesproken, top

Goed materiaal tent netjes opgezet en goed overleg.

Zie boven

Best

Perfect service aardig mensen

Vriendelijk en goed personeel. De gehuurde artikelen waren ook van goede kwaliteit!

Een zeer goede partner als je een feestje te vieren hebt.

Hele goede ervaring! Ber heeft met ons meegedacht en kwam met handige tips. Op de dag van het feest hebben de medewerkers ons heel goed geholpen met opzetten en vullen van de bar. Ber was wederom een engel en heeft ook meegeholpen.

Ik heb goeie ervaringen met jullie

De verkeerde levering werd dezelfde middag nog goed gemaakt. Keurig netjes opgehaald na het weekend. Bedankt!

Helemaal goed, prima service, benaderbaar en open.

Snelle levering

Wij hadden een spoedklus die wij niet konden afhandelen. Gebeld met Party-Rent Almere en zij hebben ons direct geholpen. Alles perfect afgehandeld!

Goed bedrijf en erg flexibel voor de klant

Geweldige service

Huren, betalen leveren en ophalen met een glimlach. al jaren klant met de buurtvereniging. Ben altijd blij met zaken doen.

Top!

Tweede keer als bedrijf hier besteld en het was weer top geregeld!

Goede service en op tijd gebracht en gehaald

Via internet gemakkelijk besteld en de last minute aanpassing werd correct uitgevoerd.

Goed geholpen met organiseren van Burendag

Partyrent was flexible en hielp mee met onze verzoeken, veranderingen en laatste minuut aanpassingen. Top

Waanzinnige service wat resulteerde in een waanzinnig feest

Hoe fijn dat er meegedacht wordt hoe een sportlocatie omgetoverd wordt naar een zeer sfeervol member event. Daar waar iedereen zich thuisvoelt en genoten heeft van niet allen elkaar maar ook de sfeer.

Op tijd geleverd en opgehaald. Vriendelijke bezorger. Kon thuis pinnen en kreeg meteen factuur.

Super service

Als er een feestje is bestellen we tent en extra tafels en stoelen hij parturen. We krijgen altijd veel complimenten over de fijne tent! Daarnaast is de service super, terwijl je zelf bezig bent met de voorbereidingen wordt de tent voor je klaar gezet precies zoals je wilt, super!

Op tijd gebracht en op gehaald, leuke producten schoon, gewoon met 1 woord geweldig

Op tijd en klantvriendelijk

Goede nakoming v d afspraken Goede service Zeer prettig personeel die de spullen kwam afleveren en opzetten!

Aardige mensen die hun best doen alles goed te doen!

Hele aardige mensen (Debbie en Ber) die voor je klaar staan en kijken hoe ze kunnen helpen. Het offerte traject duurde even en de offerte moest een paar keer aangepast worden. Het plaatsen vond ik eigenlijk het enige minpunt, aangezien 200 ballonnen hier moesten worden opgeblazen en 30% na een paar uur al niet meer zweefde. Waarschijnlijk te maken met de gel, want die was ook duidelijk zichtbaar op de zwarte balonnen. Ik zou wel nog een keer bij hen bestellen, zeker weten!

Snelle service en meedenken

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.