Prettige samenwerking en fijn contact

Afgelopen week onze eerste bestelling gedaan bij Part-rent Almere. Gemakkelijk via de website. Omdat wij door tijdsnood de bestelling vergeten waren op te halen hebben we telefonisch contact gehad en samen met de coulance van Party-rent een oplossing gevonden! Dat noem ik nog een klant vriendelijk en mee denken met de klanten. 2e order zit alweer in de pipeline

Service was top

Goed geregeld

Bevestiging, Facturatie oké. Alleen openingstijden mogen ruimer

Goed en vriendelijk service

Ii werd goed geholpen, ondanks dat ik de spullen laat terug gebracht heb, was Dhr. Heel erg vriendelijk.

Prima bedrijf en mensen

Top bedrijf!

Vriendelijke mensen, genoeg keuzes, goede producten.

Top geregeld allemaal!

Spullen werden netjes op tijd bezorgd en opgehaald, en zagen er keurig uit. Absoluut een aanrader.

Last minute bestelling, tip top verzorgd

De weersverwachting veranderde dus een dag van te voren moest ik een tent met accessoires regelen. Hiervoor ben je bij party rent aan het juiste adres!

Hartstikke goed

Bezorging en afhalen conform de afspraken. Laatste moment wijziging van mijn kant werd nog snel doorgevoerd. Verder zijn de materialen van uitstekende kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Correct, vriendelijk en vertrouwd

Fijn contact, goede levering

Al meerdere jaren doen we zaken met Party-Rent Almere voor onze bedrijfsfeesten en BBQ's. Dit bevalt uitstekend, fijne communicatie en geleverd wat afgesproken is.

Goed geregeld, heldere communicatie en instructies!

Makkelijk en toegankelijk via de website geregeld. Ophalen en terugbrengen, netjes afgehandeld door het vriendelijke personeel! Aanrader. Pieter Amsterdam

Goede spullen en service

Heb de stoelen en tafels op kort termijn kunnen huren. Goed en vriendelijk personeel

Top service

Super vriendelijk, snelle reactie, prijs prima. Ik had de bestelde producten voor het weekend moeten ophalen. Was mij ontschoten en ging in het weekend ophalen. Geluk dat er iemand aanwezig was en werd super vriendelijke en direct geholpen. Al met al top service. Zeker een aanrader

Duidelijke afspraken voor het halen en terug brengen

Stond netjes klaar om op te halen, en is keurig optijd opgehaald

Stond netjes klaar om op te halen, en is keurig optijd opgehaald

Het enige waar we tegen aan liepen is dat de barbecue het niet goed deed en dat er geen lekbak onder zat.

Zoals altijd was het weer top!

Dit was voor de 4de keer dat we voor een feest spullen huurde van Party Rent. En ook deze keer was het weer allemaal goed geregeld. Tot het laatste moment had ik nog spulletjes toegevoegd. Zo fijn. En ook de bezorging was top. Ze hielpen zelfs even met een zware tafel naar boven sjouwen, toen ze zagen dat het ons niet lukte. Extra Mooi toch!

Top Service

Op tijd bezorgd, vriendelijke mensen. Alles wordt voor je geplaatst en instructies waren ook helder. Een aanrader. Wij zullen bij een volgende feest zeker weer gebruik maken van Party-Rent Almere.

Great experience, customer friendly staff, Punctual on time, quality material

Very Professional staff..

Heel goed!

Fijne communicatie, flexibel is verhuur, goede bezorging / ophaalservice, veel op voorraad.

Goed advies niets is te veel

Keurige service.Zijn tevreden.

Al vanaf de eerste keer, ging alles in goed overleg. Men voldeed aan de afspraken. Wij zijn tevreden en raden Party Rent zeker aan.

slecht bereikbaar

telefonisch slecht bereikbaar, reactie op mail laat op zich wachten

Superservice

De spullen werden mooi op tijd geleverd. Een super service!

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.