Prima producten

Goede dienstverlening

Vlot en nette prijs

Ik was redelijk laat met bestellen partytafels maar geen probleem. Ophalen prettig geholpen en terugbrengen idem. Spullen in orde op een gaatje in een overtrek na.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Prima verhuurder van party spullen

Party Rent (Ber) reageert meteen op mn vraag voor n party tent en accessoires; alles wordt keurig op tijd geleverd en daarvoor nog even gebeld voor t tijdstip, en de tent wordt opgezet door aardige en professionele medewerkers.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Veel keuze en goed materiaal

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goede service! Prima materiaal.

Goede service. Wijziging in onze reservering was telefonisch zo geregeld. Bestelling werd op tijd gebracht en opgehaald.

Prima voor elkaar

Alles prima voor elkaar en volgens afspraak bezorgd en weer opgehaald. Hier kan je alles regelen voor een mooi feestje !

Geweldig klantvriendelijK

Het gaat zo smood hier, vriendelijke ontvangst, betaalbare prijzen. Perfect geregeld. Ik had tafel en 2 stoelen nodig, nou 10,00 euro. Daar doe je het wel voor.

Prettig ervaren

Snel, behulpzaam en goed contact.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Behulpzaam, meedenkend en goede kwaliteit materialen

Partytenten, bar en apparatuur gehuurd bij Party-Rent Almere. Ons evenement was in januari maar de tenten waren van stevige kwaliteit waardoor wind en regen geen probleem waren. De heater heeft de hele avond de tenten verwarmd, onze gasten hadden geen jas meer nodig. Party-Rent heeft gedacht in oplossingen ondanks dat de tent naar wens niet meer op voorraad was. Ook hebben goed met ons meegedacht over versiering die goed aansloot bij ons thema. We hebben een zeer geslaagd feest gehad.

Volgens afspraak, flexibel

Excellent

Friendly,helpful and professional!!! Definitely recommend.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Spullen prima, geen duidelijke communicatie

Omdat ik gevraagd heb of de spullen rond half negen opgehaald konden worden. Wat keurig met beantwoord, gaan we regelen, kreeg ik onaangekondigd 25,00 euro door berekend. Dat had ik graag van te voren geweten, nu werd ik ermee geconfronteerd bij levering. Terwijl op de factuur 2 x 9.50 euro berekend was.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Me spullen werden voor me in de auto gezet. De mensen zijn vriendelijk en geven een goede advies. Bedankt

Super geregeld!

Wij hebben voor 2 evenementen glaswerk en koelkasten gehuurd, heel snel geleverd, en ondanks het korte termijn, goeie service verleend.

Altijd vriendelijk, top service

Bestel er al reeds een aantal jaren. Aflevering en ophaal service is altijd op tijd. Kwaliteit van de klapstoelen zijn ook goed stevig.

Flexibel

Prima prijs, goed bereikbaar en flexibel vwb het ophalen van de ghuurde spullen.

klantvriendelijk

Vanaf ons eerste contact met Party-Rent verliep de communicatie goed en was duidelijk. Wij zijn zeer tevreden en zullen wanneer de gelegenheid zich voordoet gebruik maken van hun verhuur service.

Keurig en prima kwaliteit

Nieuwjaarsborrel geregeld met gehuurde spullen. Helemaal tevreden! Was heerlijk feestje

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Voor de 2de keer besteld. Stevige tafels en dicht bij huis.

Super service

Altijd vriendelijk geholpen, meedenkend en oplossing gericht bedrijf. Voor een geslaagd feest moet je daar zijn.

Snel.duidelijk.vriendelijk

Goede service.

Alles prima verzorgd

Voor herhaling vatbaar

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Prima service, wel nog een paar aandachtspunten

Op zich was de levering prima; wel een paar kanttekeningen: - de aantallen van borden en glaswerk klopten niet helemaal - ondanks dat ik half november de bestelling al had geplaatst, kreeg ik een uur voor levering te horen dat er een andere tafel zou worden geleverd, want het was druk. Het lijkt mij dat ik toch ruim op tijd was. - een verandering die wij per mail hadden aangegeven werd pas weken later bevestigd. Ik kreeg wel direct een mail van bevestiging van ontvangst, niet van de verandering. - uitbreiding assortiment glaswerk met wat mooiere glazen, ze ogen wat lomp. Keuze servies is wat mij betreft voldoende. Dit is bedoeld als opbouwende kritiek, misschien hebben jullie er iets aan

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Goed bereikbaar, vriendelijke balie personeel.

Snel en gemakkelijk eettafels gehuurd voor een groot kerst diner. Goede service.

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.