Alles netjes en goed

Ik heb tafel, stoelen en tafelkleden gereserveerd. Allemaal prima in orde en een aanrader. Het enige verbeterpunt zou wat mij betreft ze ophaaltijd zijn. Nu tijdens de spits via de A1 is niet mijn idee van fun. Maar het zal me niet weerhouden om nog eens te huren

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Super goede ervaring en top team die dingen regelt voor je!

Was even een onderdeel vergeten in de bus. Had mij zelf proactief gebeld en gelijk gezorgd voor een oplossing.

Prima!

Vriendelijk geholpen en grote keuze assortiment

Geweldig!

Zeer tevreden met de huur van de tafels en stoelen. Goed geholpen bij afhalen en retourneren. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank!

snel geregeld

allemaal 1 dag van te voren geregeld voor het weekend en lekker dichtbij.

Prefect service

Mijn bestelling heb ik al klaar gevonden, meneer heeft ook advies gegeven over de verwarming (ik had al betaald) 'beter niet' en ik heb geld terug gekregen. Vriendelijk en professionele hulp dus altijd met een glimlach, super bedankt!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Veel keus en makkelijk bestellen

Makkelijk te bestellen en de keuze of je zelf ophaalt of laat bezorgen. Snelle en vriendelijke service!

Vriendelijke mensen

Had op het laatste moment een bestelling gedaan. Laten bezorgen kon helaas niet meer. Uiteraard begrijpelijk vanwege de drukte, maar ik ben heel goed geholpen. Men was zeer behulpzaam en vriendelijk. Dank voor de service.

Goed en netjes geregeld

Goed snel en niet duur Gewoon goed

Heel goed bedrijf

Alles was er op tijd

In eerste zeer tevreden. Alleen was de olie hard. Deze moesten we even warm maken voor gebruik maar dat wisten we niet. Geen ramp. Helaas ontbraken 2 plastic klemmetjes door ons achteraf die moesten vervangen worden en koste meer dan 50 euro. Dit samen met het huren van de apparaten maakte het allemaal wel duur.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goed, maar wel stuk duurder geworden

Heb al een paar keer hier gehuurd en wordt altijd goed geholpen. Echter.. na de overname is er wel wat veranderd en de prijzen zijn dit jaar wel drastisch omhoog gegaan… niet meer helemaal in verhouding met andere verhuurders. Kwaliteit gehuurde was nog steeds goed, maar merkte dat de organisatie nog wel wat stroef liep. Uiteindelijk prima geholpen. Als dit mijn eerste ervaring geweest was, weet ik niet of ik nog terug zou zijn gekomen, maar nu zeker wel.

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Tafels waren goed, maar één tafel was niet hetzelfde, de hoogte was verschillend. Met het dekken van de tafels gingen daardoor 2 plaatsen verloren omdat door het hoogteverschil (1 cm) de borden niet ‘level’ stonden en er een groot gat ontstond tussen de aanzittende gasten. Bij 2 dezelfde tafels ging ‘t goed.

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Altijd correct en goede kwaliteit

Prettig contact

Vermoedelijk oplichting

Op de website een kiloverpakking van een product aanbieden en een paar kleine bakjes toegestuurd krijgen, verwijzen naar algemene voorwaarden uit 2020, onjuist beweren dat de producten niet geretourneerd mogen worden binnen de wettelijke bedenktijd (dit mag enkel wanneer dit aangegeven wordt bij de verkoop, wat niet het geval is) en stoppen met reageren op mails wanneer hierop gewezen wordt. Daarnaast worden negatieve reviews weggezet als "nep reviews" en

fijne ervaring!

altijd top, op tijd geleverd, duidelijke en makkelijke communicatie over email en super flexibel, heel fijn en kom graag terug!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Super ervaring en vriendelijk personeel. Alles werd snel geleverd op afgesproken tijd en ook geplaatst. We hebben een geslaagd feest gehad.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Top geregeld! Meneer hielp zelfs even de tafels op te zetten.

Goede ervaring alleen had ik verwacht dat de tafels witter waren. Volgende keer een tafelkleedje bijbestellen.

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Fijn bedrijf om te huren

Vriendelijk en behulpzaam personeel

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goede en vriendelijke serviice en kawalitTief goede producten.

Zie hierboven.

Prima website/producten

Makkelijk te bestellen, prima website ruim assortiment producten. Enkel wat communicatie problemen kwa levering(postnl) van de bestelling. Buiten dat mankeert er niks aan het site/de bedrijf u kunt hier gerust bestellen

Goed gebracht scherpe prijs

Spullen prima geleverd zoals besteld. Voldeet aan verwachting. Niet alles is nieuwste, maar functioneerde op zich goed. Prima prijsstelling Lekker Brand bier op tap, goed geregeld. Waren goed op tijd, ons goed geinformeerd / gebeld voor komst Paar technische zaken : - Reduceer op fles CO2 was niet goed afgedicht waardoor CO2 lekte (eenvoudig met teflontape opgelost) - muziek moet wel hard aanstaan om laser op muziek te laten functioneren. Verder : steunen en beschermdozen licht van prima kwaliteit, bewegende lamp mooi effect, hoezen functioneren erg handig, hoge krukken prima. Verbeterpunt met name website : bestelling is traag gemaakt, en fles CO2 met drukmeter niet vindbaar op website almere. Tevens onduidelijkheid over kosten afleveren.

prima geregeld

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Vriendelijke nette mensen. Alles opgezet en weer netjes opgeruimd. Daarbij de spullen in de tuin weer op z’n plaatst terug gezet. Heel fijn!

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.