• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goeien tent, goed bereikbaar per auto en telefoon en tiptop service!

Goeien tent, goed bereikbaar per auto en telefoon en tiptop service!

Netjes, flexibel, duidelijk

Ruime keuze en combinaties van servies en glazen! Bestek in goud is echt aan te bevelen en ziet prachtig en feestelijk uit! Spullen waren super schoon en in vacuüm zakken aangeleverd! Ber heeft ons geholpen in oplossingen over de combinatie van grote boord en gebaksboordje!

Het was prima!!

Goede service, vriendelijk personeel, snelle afhandeling

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Prima informatievoorziening en fijne service

Fijne service! De medewerkers zijn vriendelijk, betrokken en denken mee over jouw feest en benodigdheden.

Prima service.

Bij retour brengen, was party rent flexibel om het vaste tijdstip aan te passen. Vrolijke en behulpzame medewerker.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goed assortiment en korte lijn voor contact

Prima ervaring korte lijnen wordt meegedacht ipv moeilijk te doen.

Heel goed.

Snel antwoord op mail. Kon later nog producten bij bestellen. Kapot glaasje kon meteen geruild. Goede service! Bedankt!

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Werd keurig op tijd gebracht en weer opgehaald

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Heel flexibel en vriendelijk. Top!

Vriendelijk personeel en snelle reactie. Ook bereid om mee te denken voor niet standaard.

Zeer goed geholpen!

Wij hebben 3 partytenten gehuurd. Helaas begon het in de avond te stormen. Geen punt voor Party-Rent, zij kwamen de tenten laat in de avond afbreken en de volgende dag weer opbouwen. Fantastische service!

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Prima niks op aan te merken.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Prettige communicatie, mooi en schoon meubilair en tafelgerei

Voldeed volledig aa verwachtingen. Mooie stoelen, bestek en borden en zeer vriendelijk personeel!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Zeer tevreden! Voor een mooie prijs een top feest kunnen organiseren!

Prima geregeld

Nadeel alleen via website bestellen

• Waar heb je gehuurd? N.v.t.

Gewoon een goed bedrijf.

Levering op tijd en de spullen van prima kwaliteit.

Super service!

Heel erg klantvriendelijk en denkt met je mee. Houdt zich aan de afspraken. Ze hebben er een vaste klant bij! Zeker een aanrader!

Fijn bedrijf

Vlot geholpen

• Waar heb je gehuurd? N.v.t.

Tevreden over de producten en de service.

Ik heb goede ervaring gehad met party rent Almere. Personeel denkt mee en houdt zich aan de afspraken!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goede fijne service van artikelen voor feesten en partijen

Per mail fijne en prettige samenwerking. Geven snel antwoord en passen die ook snel aan. De aflevering was ook goed. Kramen werden in elkaar gezet, voor de andere artikelen werd een goede uitleg gegeven.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Alleen maar goede ervaringen!

Ik huur regelmatig bij Party-Rent, tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad. Vriendelijk personeel en kwalitatief goede producten die makkelijk in gebruik zijn. Ze hebben ook een breed assortiment wat super fijn is. De meeste producten voor jouw feest/event kun je dus op 1 plek huren. Super tevreden over Party-Rent!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Vriendelijke service, degelijk materiaal en goeie prijs

Het bestellen van items ging prima, er was duidelijk omschreven wat je kon verwachten, eventuele bijkomende kosten, et cetera. Een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen in de regio! Het opbouwen van de tent, levering van de spullen e.d. ging vlot. Aardige kerels die wisten wat ze deden. Ook het ophalen/afbouwen ging vlekkeloos. Het énige mindere was dat de opbouw van de tent of iets sneller kon, of eerder moest beginnen, want we zaten tegen het einde aan in tijdsnood met de verdere opbouw. De levering was ook in twee delen, waardoor we het feestje moesten starten met nog missende items.

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Je wordt perfect geholpen de mensen doen alles om de wensen van de klant zo goed mogelijk te doen. Ik ben zeer tevreden.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Fijn dat jullie toch op zaterdag konden leveren

O zaterdag leveren op de feestlokatie was erg fijn en ook dat de biertap aangesloten werd. Ik had niet geweten hoe we dit hadden moeten aanpakken als we alles op vrijdag thuis geleverd zouden krijgen, terwijl het feest op zaterdag op een andere lokatie plaats ging vinden. Had me veel stress gescheeld als ik het eerder had geweten.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.