Top geregeld

Hele goede ervaring.

Waardeloos

Na de verhuur periode kreeg ik nog een naheffing van 25.00 euro omdat volgens de verhuurder het servies niet was schoongemaakt terwijl wij wel degelijk al het servies hadden afgespoeld. Dan blijft altijd de discussie wat is afspoelen en hoe schoon had het ingeleverd moeten worden. Dan had ik liever een keer de vaatwasser laten draaien. Had mij 25 euro gescheeld.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent het Gooi

Zeer goede ervaring en erg behulpzaam

Een hele goede service, duidelijke website en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Al snel krijg je per e-mail een bevestiging en we hebben moeten verlengen en dat was ook geen probleem. Wij zijn erg tevreden en zullen jullie service vaker gebruiken en aanraden aan onze vrienden. Dank!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent het Gooi

Brengen en ophalen van gehuurde spullen ging goed. Alleen jammer dat nieuwjaarsduik niet door ging

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Fijn dat de medewerkers met mij meedenken in oplossingen

Fijn dat de medewerkers met mij meedenken in oplossingen.

prima afspraken en regeling

goed nagekomen afspraken nette bezorging

Perfect geregeld.

Voor het werk wat materialen moeten regelen voor de kerstborrel, best wel last-minute. Zij hadden alles op voorraad wat we nodig hadden. Snel en efficiƫnt afgehandeld.

Helemaal prima

Fijne communicatie, goede prijs. Spullen soms iets gedateerd vandaar geen 5 sterren.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Keurig netjes geregeld, afspraken keurig op tijd zoals besproken.

Prettig

Betrouwbaar

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goede service maar niet flexibel met een dag te laat terugbrengen

Heel vaak bij Partyrent gehuurd en de service is altijd top. De laatste keer was ik een dag te laat met het terugbrengen van gehuurd bestek ivm de kerstdagen. Hierdoor werd gelijk een hele dag extra huur berekend. Ik weet dat het uiteindelijk mijn eigen schuld is, maar aangezien ik er redelijk vaak wat huur, had ik wat meer flexibiliteit verwacht.

prima service en spullen

Op het laatste moment spullen besteld en waren voorradig, heel fijn. Prima service. Snel geholpen. Spullen zijn in prima staat. Volgende keer weer.

Goede spullen

Helaas waren de tafels die ik besteld had 50 cm ipv 60 cm. Hierdoor had ik wat weinig ruimte voor de gasten aan tafel. Maar verder was alles goed in orde!

Alles netjes volgens afspraak

Alles netjes volgens afspraak dus volgende keer hier weer bestellen

Fantastisch

We hebben al een paar jaar goede ervaring met dit bedrijf en komen daarom iedere keer terug

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent het Gooi

Huur daar altijd als we een verjaardag of kerst vieren

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Vriendelijke mensen, juiste artikelen schoon en netjes. Kreeg alles keurig verpakt mee.

Prettig

Snel en vriendelijk geholpen.

De Wijnkelder Almere

Veel glaswerk gehuurd. Alles top !

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Fijne mensen om mee samen te werken. Bieden zeer goede service en denken ook goed met je. Zeer tevreden.

Goed en aardig!

Alles prima en op tijd

Superb

Fantastic

Easy transaction

Very easy to reserve and deal with during the pick up and return, friendly staff.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Vriendelijk, goede kwaliteit, ruim denkend

Het zijn vriendelijke mensen, Ze nemen de tijd voor je. De spullen die zijn van goede kwaliteit. Alles is nettjes en verpakt. voor de huur. Prijs is van de huur is goed tot zeer goed. Ik was er super blij mee.en kom graag bij jullie terug

Het feest is compleet

PartyRent had alles om ons feest compleet te maken. Ze denken mee, bieden perfecte service en alles was super makkelijk met brengen en ophalen. We werden compleet ontzorgd en dat is bij het geven van een feest of organiseren van een evenement ideaal.

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.