4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle, accurate informatie en bijstand.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk en correct. Komen alle afspraken na!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking; snelle reactie op vragen of advies! Worden goed op de hoogte gehouden van zaken die lopen of waar actie ondernomen moet worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting, afhandeling en contact.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en correct handelen van de betreffende personen. Nette afhandeling van de order en de registratie. Uit eigen beweging een credit factuur om niet gemaakte kosten retour te storen !

goed advies, duidelijke communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beleeft, vriendelijk, duidelijk, bereikbaar, neemt snel contact op staan altijd open voor vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het enige wat ontbrak was een project controle, veel na moeten bellen wat de stand van zaken was. Men was aan de andere kant goed op de hoogte van de voortgang. Meer communicatie aub.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jelle denkt mee en geeft goed advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twijfel tussen een acht en een negen. Momenteel hebben we te maken met een oppositie en wij zijn benieuwd hoe dit uiteindelijk afloopt. Hierbij worden de echte skills gevraagd, anders dan het deponeren van een merk. Service, en opvolging zijn altijd netjes en getuigen van kennis van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jullie presentatie online en per telefoon is professioneel en clean. Je weet wat je krijgt, dat spreekt mij aan. In een omgeving waar je overal wel een merk kan laten registreren vind ik jullie daar boven uit steken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, betrokken en prettige communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

open communicatie, proactief helder stappenplan en opvolging daarvan meedenkend en heldere adviezen & waarschuwingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het kantoor is duidelijk, reageert adequaat en de merkaanvraag met de nodige zorgvuldigheid en klantgerichtheid uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super behulpzaam. Iedereen noemt goed de tijd voor je en de bijbehorende vragen. Al met al dik tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correct en precies. Ook langlopende dossiers worden stipt opgevolgd. Handige jaarlijkse review van alle dossiers én handige online tool om zelf het overzicht te behouden.

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.