4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot dusver prima ervaringen! Goede en snelle service, heldere uitleg over de mogelijkheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind jullie heel onduidelijk wat betreft prijzen. Optionele puntnen hoorde ik pas later en kon deze vervolgens niet kiezen omdat de interne goedkeuring te lang zou gaan duren. Verder gaat het prima. Maar aanraden doe ik wel met grote waarschuwing vooraf. Hopelijk hebben jullie hier wat aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en eerlijke adviezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijke snelle hulp en service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel behulpzaam en altijd telefonisch bereikbaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima uitleg bij eerste contact en bij klasse aanduiding keurig mijn vragen beantwoord!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig contact met Merk-Echt. Naast het registreren van onze merken kunnen we er ook terecht voor verhelderende uitleg en adviezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werknemers hebben mij snel geholpen. Heb gevraagd om een toelichtend gesprek, en dat is ook gebeurt, gaf duidelijkheid voor beide partijen

Alles is prima verlopen

snelle dienstverlening

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, accuraat en deskundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking, altijd vriendelijk en gepast commercieel. Over het algemeen een zeer prettige ervaring!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende communicatie, heldere en duidelijke informatieverschaffing en prettige werknemers. Kortom, een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk bereikbaar, goede en heldere service. Elke keer weer goed geholpen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het online contactformulier ingevuld en werd al heel snel teruggebeld door een medewerker. Vriendelijk verder geholpen en alle tijd werd genomen om onze vragen te beantwoorden. Uiteindelijk is de registratie vlot verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het algemeen een goede service. Een verbeterpunt: iets pro-actiever statusupdates sturen zou fijn zijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professionele organisatie. Erg kundig, zorgvuldig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Hoog serviceniveau. Doen wat ze beloven. Nemen de tijd voor hun klanten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij wisten niets van de materie af, maar door accuraat, snel en helder handelen van jullie organisatie hebben we geruisloos alle stations kunnen passeren. Met dank voor jullie diensten een moooie dag gewenst. Gerard Steijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke benadering en (tot nu toe) deskundigheid. Minpuntje: Door drukte had ik de aanvraag en dus de betaling even laten liggen, en kreeg een "aanmaning" met een paar nare regels erin...

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.