Goed advies om op de naam te registeren. Zonder bijkomende kosten wat andere bureau's wel berekenen.

Prima, kan bureau Merk-Echt bij iedereen aanbevelen.

Snelle reactietermijn en duidelijke info.

Snelle reactietermijn en duidelijke info.

Super service en vriendelijk personeel

Merk-Echt geeft goede adviezen en handelen de merkaanvraag goed en snel af. Voor vragen kun je ze ook altijd bellen.

meedenkers

Goede service en vriendelijk personeel

Prettig en adequaat contact. Snelle antwoorden.

Snel en pro-actief de aanvraag opgepakt door de medewerkers.

Er werd snel gereageerd op mijn e-mail met vraag naar mogelijkheden en kosten vastleggen naam. Binnen paar dagen hadden wij al offerte en voorstel. Daarna is de aanvraag in gang gezet, met een heldere terugkoppeling naar ons.

Servicegericht

Wij hebben een professioneel en duidelijk advies gekregen. Voor vragen konden we altijd terecht.

Prima service van begin tot eind.

Prima service van begin tot eind.

Snelle en adequate reactie op aanvraag en met prima opvolging!

Snel gereageerd op verzoek onzerzijds, prima acties en helder op de hoogte gehouden van voortgang. Kann niet beter!

Goed geregeld, duidelijke communicatie, bij vragen direct geholpen.

Een erg goed en helder communicerend bedrijf. Bij een vraag nemen ze direct contact met je op, heldere taal en helpen je snel verder. Zou het iedereen die een merkregistratie wil doen aanraden.

Deskundig en snel in de reactie

Zie hierboven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

contact correct en duidelijk, kwaliteit daar wil je als bedrijf voor gaan en zo werken de medewerkers van Merk echt ook is de ervaring. Men denkt mee met de vraagstelling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima bedrijf dat snel en adequaat reageert, goed advies geeft en meedenkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

accurate en proactieve benadering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn en snel geholpen en te woord gestaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afwerking bijna perfect. In de voorgestelde aanvraag werd de belangrijkste classificatie (de kernactiviteit) niet in het voorstel opgenomen. Dat hebben we laten wijzigen, maar toch...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste lezer, Als leek op het gebied van merken heeft merkecht mij enorm geholpen. Zie bieden o.a. - duidelijkheid - transparantie - service Daarbij zijn ze zeer snel en zorgvuldig met het behandel van je offerte. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en fijn contact.

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.