Laden reviews...
57 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reacties blijkt een consistente waardering voor duidelijke communicatie en betrokken begeleiding. Klanten noemen snelle reacties en heldere uitleg. De dienstverlening wordt als betrouwbaar en professioneel ervaren, met een zorgvuldige begeleiding door het hele proces. Dit zorgt voor vertrouwen en continuïteit in de samenwerking.
Vanaf aanvraag tot indienen, duidelijke uitleg - telefonisch bereikbaar voor aanvullende vragen - concrete afspraken. Kortom goed dienstverlening.
22 July 2026
Hubertus Elffers
Sliedrecht
Bedankt voor je review Hubertus. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze dienstverlening.
Vriendelijke groet, Sophie van Merk-Echt
Al vele jaren snel en behulpzaam geholpen bij het registreren van onze bedrijfsnaam en twee eigen merken. Bedrijven als deze heb je nodig, want vele uren eraan spenderen, daar heb je als drukke ondernemer de tijd niet voor.
22 July 2026
Ton
OOSTERHOUT
Bedankt voor je positieve review, Ton! Wat fijn om te lezen dat je al die jaren tevreden bent over onze dienstverlening. Dat waarderen we. We vinden het belangrijk dat ondernemers blijven ondernemen en dat we hen bij deze zaken kunnen ontzorgen.
Met vriendelijke groet, Sophie van Merk-Echt
Het domein van merkregistraties voelt als eeen ondoorzichtelijke woud van regelgeving waar je je als merkontwikkelaar niet altijd volledig goed 'zicht' hebt. Althans, zo voelt dat. Het is dan fijn om te kunnen schakelen met een partij die niet alleen de materie beheerst, maar deze ook op begrijpelijke wijze weet uit te leggen. Een die maakt dat je concreet kan 'sparren' op inhoud om daarmee te komen tot wenselijk resultaat. Exact die ervaring heb ik opgedaan met Merk-Echt. Daarmee een partij die ik zondermeer zal aanbevelen.
21 July 2026
Daniël
Zwolle/ Enschede
Bedankt voor de positieve review Daniël! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening, daar doen we het voor.
Met vriendelijke groet, Sophie van Merk-Echt
De zorg van Merk-Echt geeft ons de rust dat ons merk goed beschermt blijft in een wereld waarin naamsbekendheid en reputatie ongelofelijk belangrijk zijn.
6 July 2026
Lucas
Vlaardingen
Bedankt voor de goede review Lucas. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.
Sophie van Merk-Echt
Een aantal merknamen laten controleren waarvan het rapport meestal binnen een dag al binnen was. De opvolging was zeer snel en adequaat; kan iedereen aanraden dit bij Merk-Echt neer te leggen.
3 July 2026
Roderick
Amsterdam
Bedankt voor de positieve woorden Roderick! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening. En wat een mooi compliment.
Sophie van Merk-Echt
Al jaren lang bij Merk-Echt geregistreerd, daar waar nodig stellen ze je onmiddellijk op de hoogte.
2 July 2026
PodoMed
Veghel
Bedankt voor de goede review PodoMed. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.
Vriendelijke groet,
Sophie van Merk-Echt
Doen wat verwacht wordt en communicatie is perfect
1 July 2026
Emiel
Boxtel
Bedankt voor je goede review Emiel!
Sophie van Merk-Echt
Geen overbodige correspondentie en je hebt toch het gevoel dat jouw merkrechten serieus worden bewaakt.
1 July 2026
Ronald
Nunspeet
Bedankt voor je review Ronald! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Met vriendelijk groet,
Sophie van Merk-Echt
Staan altijd klaar voor hulp
30 June 2026
Soufyane
Utrecht
Bedankt voor je goede review Soufyane!
Itske van Merk-Echt
Ik werd keurig geholpen en er werd met mij meegedacht.
21 June 2026
Ernst Bob
Breda
Bedankt voor je goede review Ernst! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Itske van Merk-Echt
Ik heb Merk-Echt ervaren als een club die instaat is om expertise te combineren met enorme snelheid van leveren. Er wordt rustig naar je geluisterd om de meest optimale scenario's en beschermingsomvang te vinden/bepalen dat past bij jouw budget. Het beschermen van je merk is een gevalletje 'niet weten wat je niet weet'. Als 'leek' lijkt het makkelijk, maar het venijnige - en daarmee de kwetsbaarheid van je merk - zit in de details van de uitwerking. En daar heb je echt nog ervaren juristen voor nodig. Met vriendelijke groet, Marc B.J. Overgaauw
22 May 2026
Marc
Beste Marc,
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. En je hebt helemaal gelijk, juist in die kleine details schuilt vaak het verschil tussen een sterk merk en een kwetsbaar merk!
Itske van Merk-Echt
Mijn compagnon attendeerde mij op deze partij en vanaf het eerste telefoontje prettig contact gehad. We zijn op een goede manier geadviseerd en qua timeline uitgekomen zoals ons aan het begin verteld is. Ook leerde ik wat van het proces omdat ik Merk-Echt voor alle vragen kon contacten. Aanrader voor iemand die menselijke communicatie op prijs stelt!
19 May 2026
Nathan
Beste Nathan,
Bedankt voor een mooie woorden, we stellen het erg op prijs. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening.
Itske van der Heijden
Vanaf het eerste contact had ik het gevoel dat ik bij Merk-Echt aan het juiste adres was. Ik kwam met verschillende vragen over merkbescherming, merknamen vastleggen en subsidieaanvragen, en werd hierbij altijd eerlijk en duidelijk geholpen. Wat ik vooral prettig vond, was dat er niet zomaar van alles werd verkocht. Er werd juist meegedacht over wat wel én niet verstandig was om te registreren. Dat gaf vertrouwen en een eerlijk gevoel. Tijdens het hele traject werd ik goed begeleid en kreeg ik duidelijke uitleg over de mogelijkheden, risico’s en kosten. Uiteindelijk hebben we samen een mooie en sterke merkstructuur neergezet waar ik een goed gevoel bij heb. Dank aan Matthijs, Linde en het team van Merk-Echt voor het meedenken en de professionele begeleiding. Willem van der Sluis Probouwteam / PB Machinery
15 May 2026
Willem
Blijham
Beste Willem,
Wat een mooie woorden. Hartelijk dank hiervoor! Dit is precies de reden waarom we ons werk doen.
Fijn dat de begeleiding tijdens het traject zo goed is bevallen en dat het eerlijke advies je het juiste vertrouwen heeft gegeven.
Ik geef de complimenten direct door aan Matthijs, Linde en de rest van het team. Bedankt voor het vertrouwen in Merk-Echt!
Itske van der Heijden
Al jaren lang hele goede ervaringen met Merkecht, en erg tevreden over hun goede service!
7 May 2026
Michael Brandt
Baarn
Bedankt voor je goede review Michael! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Itske van Merk-Echt
Goed geholpen door team merk-echt.
1 May 2026
Tigran Beglarjan
Oude-Tonge
Bedankt voor je goede review Tigran!
Itske van Merk-Echt
Ik heb mijn merk laten registreren via Merk-Echt en ben erg tevreden over de ervaring. Het proces was verrassend eenvoudig en duidelijk uitgelegd, waardoor ik precies wist wat er ging gebeuren. Bij vragen werd ik snel en professioneel geholpen, wat veel vertrouwen gaf. Voor iedereen die een merk wil registreren zonder gedoe, is dit zeker een aanrader.
30 April 2026
Jacky
Egmond aan den Hoef
Bedankt voor je goede review Jacky!
Itske van Merk-Echt
Duidelijke communicatie en geheel ontzorgd. Met vriendelijke groeten, Goudsmid Art Object
30 April 2026
Art Object Goudsmid
Bergen op Zoom
Bedankt voor je goede review Art Object! Fijn om te lezen dat onze werkwijze je zo bevalt.
Itske van Merk-Echt
Heel fijn persoonlijk contact met adviseur Jelle. Goed inhoudelijk advies en mijn merk was snel geregistreerd, inclusief subsidieaanvraag.
29 April 2026
Wouter
Breda
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dankjewel voor je positieve woorden Wouter!
Itske van Merk-Echt
De registratie van ons merk in de EU is zeer voorspoedig verlopen dankzij de hulp van Merk-Echt. Goed advies en zeer snel ingediend. Ook toen de koppeling met het BOIP niet helemaal duidelijk was, is meteen contact gelegd en is alles snel opgelost. Kundig en reëel advies zonder onnodige zaken toe te voegen. Voor het registreren van een merk is een duidelijk en concreet advies nodig en dat heeft Merk-echt wat ons betreft uitstekend gedaan.
29 April 2026
Leon
Rotterdam
Dankjewel voor je mooie woorden Leon! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Itske van Merk-Echt
Je wordt door Merk-Echt heel snel geholpen bij de registreren een merk. In de aanloop van het uiteindelijke merk heb je de mogelijkheid om verschillende namen te valideren, waar door het ontwikkelen van het merk in een vroegstadium bijgestuurd kan worden. In alle stappen van de aanvraag is er kundig advies, in ons geval was er ook de mogelijkheid tot aanvragen van een subsidie, waardoor de kosten gereduceerd worden.
24 April 2026
Bas
Oud-Beijerland
Bedankt voor je goede review Bas! Fijn om te lezen dat onze werkwijze je zo bevalt.
Itske van Merk-Echt
Snel gehandeld en ik heb zelf niet veel gedaan top bedankt
23 April 2026
A
Akin
Bedankt voor je goede review Akin!
Itske van Merk-Echt
Op advies van een relatie nam ik met Merk-Echt contact op vanwege registratie van een paar merken. Het voelde gelijk goed. De medewerkers weten heel goed de weg in deze materie. Ze regelen alles voor je. En dat tegen zeer acceptabele tarieven
20 April 2026
Jan
Roermond
Dankjewel voor je mooie woorden Jan! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Top service
15 April 2026
Stefan
Amsterdam
Bedankt voor je goede review Stefan!
Itske van Merk-Echt
Heerlijke non nonsense organisatie die snel en goed reageert. Doen wat ze beloven en dat doen ze goed.
14 April 2026
Orlando
Tiel
Bedankt voor je goede review Orlando!!
Fijne dienstverlening
14 April 2026
Remco
Breda
Bedankt voor je goede review Remco!!
Itske van Merk-Echt
Merk-Echt verzorgt al 28 jaar de registraties van Intellectueel eigendom in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van het intellectueel eigendom van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk
Keizerstraat 7
4811HL Breda