Filters

10

Goed, persoonlijk, maar ook vooral zeer vriendelijk advies

In het proces om een merk vast te leggen heb ik met redelijk wat partijen gesproken. Merk-Echt sprong er positief tussenuit door de duidelijk maar ook zeer vriendelijke manier waarop ze mij te woord stonden. Ik beveel ze absoluut aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en klantgerichtheid

De communicatie ging erg soepel en alle punten zijn duidelijk gecommuniceerd. De medewerker nam ook adequate initiatief zodat de klant zich erg comfortabel voelde tijdens de proces.

 • Aanbevelen? Ja
8

Altijd duidelijk in hun terugkoppeling.

Ik ben altijd goed geholpen door Merk-Echt. Als ik vragen had kreeg ik een duidelijk antwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles fantastisch en "smooth" geregeld.

Het hele proces is optimaal ingeregeld bij Merk-Echt. Zeer snelle respons op mails of vragen. Nu nog de afronding een daadwerkelijke goedkeuring van onze inschrijving.... Daarna een (R) bij de merknaam! :-))

 • Aanbevelen? Ja
10

Jullie nemen echt de tijd voor het beantwoorden van vragen.

Het indienen van een merkaanvraag en alles wat daarbij komt kijken is behoorlijk ingewikkeld. Jullie hebben al mijn vragen goed beantwoord en de procedure verduidelijkt. Dat geeft vertrouwen in een goed verloop van de merkaanvraag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, vriendelijk en adequaat

Men is professioneel, erg vriendelijk en werkt adequaat! Goede adviezen en denken mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Tevreden klant

 • Aanbevelen? Ja
10

Juridisch advies zoals het hoort

Vanaf het eerste gesprek heel goed geholpen en deskundig geïnformeerd over de voordelen van het vastleggen van merkrechten. Van A tot Z verliep onze aanvraag soepel en ik hoefde eigenlijk vrij weinig zelf te doen. Werd goed geluisterd naar wat ik te vertellen had en dit werd ook direct geïmplementeerd in de aanvraag van het merk. Inmiddels lopen er meerdere aanvragen bij Merk-Echt gezien de samenwerking prettig is. Aanrader voor elke ondernemer die serieus is over zijn/haar merk :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geadviseerd

Prettig

 • Aanbevelen? Ja
9

Vanaf intakegesprek tot het in werking zetten van het dossier is de communicatie snel en duidelijk.

In deze digitale wereld is het telefonische contact bijna een marketingtool geworden. Hierdoor ontstaat al meteen het gevoel van ontzorgen. Ik verdien als ondernemer in marketing, communicatie en beursorganisatie reeds 39 jaar mijn boterham. Dus, wat betreft communicatie kan ik wel wat meepraten.

 • Aanbevelen? Ja
8

duidelijk en kwaliteit

Mensen met verstand van zaken. Weeten waar ze over praten en dragen oplossingen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zonder enige moeite een succesvolle aanvraag

Ook nog midden in Corona tijd een aanvraag ingediend wat veel meer vertraging heeft opgeleverd dan anders en waar Merk-echt uiteraard niets aan kon doen, maar wat voor mij spannend was omdat ik vol ongeduld op een goedkeuring wachtte. Merk-echt heeft deze aanvraag zeer goed uitgevoerd, op meerdere momenten contact met mij opgenomen om aan te geven dat het langer duurt dan gebruikelijk en toen eenmaal het verlossende antwoord kwam was er uiteraard een prettig gevoel. Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top! Super snel. Eerlijk in advies en haalbaarheid

Met betrekking tot het registreren van een aantal merken ben ik enorm goed, snel en professioneel geholpen door team Merkecht. Ze zijn proactief, transparant / direct in hun advies, en denken mee zonder dat je het gevoel krijgt dat ze hun vingers niet willen branden middels een eerlijk advies of extra werkzaamheden (als registreren in extra klassen of het laten uitvoeren van extra onderzoeken) aan je willen ‘verkopen’.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Wij zijn erg goed geholpen bij de aanvraag van ons nieuwe merk. Vanaf het eerste contactmoment is er goed en snel gehandeld door Merk-Echt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, snel, behulpzaam en goed.

Ze volgen goed op. Niet er bovenop maar wel volgend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professioneel met snelle responstijd

Al met al een uitstekende ervaring gehad. Ik had gedurende het hele proces het gevoel dat ik met een professioneel en deskundig bedrijf te maken had. Ik kreeg snel en adequaat respons op mijn mail. Kortom, zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heldere uitleg, meedenken en correcte opvolging

Goede ervaring, correcte communicatie, geen overbodige en onnodige verhalen en prettig contact. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Merk-Echt voor ons een merknaam heeft vastgelegd. Alles volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
9

TOP organisatie

Iedere vraag werd naar een volle tevredenheid uitgelegd, en keurig afgehandeld! Wij zijn zeer tevreden en blij, weer een zorg minder in deze complexe tijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring.

Ik ben goed geïnformeerd en geadviseerd, de naam registratie kon vervolgens snel in gang worden gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima kundige en snelle service!

Erg prettige en snelle service van zeer kundige mensen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk contact

Vriendelijk contact met Jelle gehad. Regelmatig reminders calls gehad van hem maar ik heb deze totaal niet als dwingend ervaren. Duidelijke prijsstelling per fase. Gratis oriënterend onderzoek is zeer prettig en kosten daarna zijn overzichtelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Ik kwam Merk-Echt online tegen, wij hadden voor ons bedrijf advies / hulp nodig voor het aanvragen van het merk en gingen hier met nagenoeg geen eigen kennis over dit proces in. Het was voor ons nog niet duidelijk of we ons merk over de hele EU wilden vastleggen of alleen in de Benelux. Het bedrijf is heel eerlijk, en probeert je zo goed mogelijk te adviseren over wat volgens hun de beste wijze van inschrijving is. Hierbij worden alle voor en nadelen met je besproken, zodat je zelf in staat bent om de beste keuze te maken en je ook weet dat Merk-Echt je niet de keuze aandraagt die hun het meeste geld op zal leveren. Personeel is bijzonder aardig en staat altijd klaar voor additionele vragen. Kortom, een perfecte score omdat ik me geen vlak kan bedenken waarop ze het beter hadden kunnen doen

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Het contact was erg goed. Geen vraag was te veel voor ze. Samen zijn we tot een juiste keuze voor mijn merk gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Als je zoek naar een snelle reactie, iemand die rustig naar je luistert en je helpt met jou persoonlijke plan dan moet je hier zijn. Beste klantenservice.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Fijne mensen, goed contact, snelle reactie, goede service, heldere uitleg

 • Aanbevelen? Ja

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al meer dan 20 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van meer dan 30 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd