Blij met onze keuken!

Van het eerste hartelijke contact in de showroom tot plaatsing van de keuken hele goede ervaring! Super fijne, persoonlijke benadering! Mensen denken echt met je mee en geven goed advies! Helemaal top!

Uitstekende service, niks is te veel

Het hele traject van 1st bezoek, de koop en de installatie was prima verzorgd. Vragen werden direct beantwoord.

We zijn goed geadviseerd over onze keuken en netjes geplaatst.

goed advies, persoonlijke benadering, duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen.

Wij hebben onze keuken bij Keukenstudio Stoof gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn keurig en vakkundig geadviseerd en de tijd werd voor ons genomen om keuzes te maken. Na aankoop regelmatig contact gehad over het verdere verloop van onze nieuwbouw. Goede communicatie en afspraken werden nagekomen. De keuken is keurig en netjes geplaatst.

Helemaal top! Super tevreden!

Zowel het ontwerp, wat een goed dialoog was, als de plaatsing hebben we volledig naar tevredenheid ervaren. Klein smetje was de latere levering van de koelkast maar doet niet af aan onze top ervaring. Wat een heerlijke verrijking van ons huis! Groetjes Jan en Monique

Zeer prettig. Er wordt meegedacht. Een aanrader.

Goed advies en goede service!

Prima geholpen door de vriendelijke en goed lachse keukenadviseur. Onze wensen werden zorgvuldig aangehoord en met passend advies zijn we tot onze droomkeuken gekomen!

Top van begin tot eind

Vanaf de eerste afspraak t/m de service na plaatsen top! Erg blij met het eindresultaat.

goede en plezierige advisering

Van begin tot einde goede service en advisering. Wijzigingen op ontwerp waren altijd mogelijk, waardoor er een prachtige keuken uitkwam. Blij met eindresultaat. Geen vertraging in levertijd ondanks Corona, dat was heel fijn. Prima advisering, ging altijd heel plezierig.

Goede en snelle service

We zijn netjes geholpen met het ontwerpen van onze keuken. De plaatsing ging ook soepel en snel. Helaas was de koelkast vertraagd door Corona, hier kon Stoof echter niks aandoen. Deze is daarom later geplaatst.

Super GOED behandeld

Zeer tevreden over alles!!!

Super goed!

Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Goede adviezen, nemen ook echt de tijd voor je. En komen afspraken na.

Super service, heel klantvriendelijk

Ik ben heel erg tevreden over de service en het advies die ons geboden is door Lex en team stoof keukens. Lex reageert zeer snel en adequaat. het was een zeer prettige samenwerking.

Alles kan...niks moet!

Zeer prettige en persoonlijke benadering. Niks is de familie Stoof te veel. Vanaf het eerste kennismakingsmoment tot en met het eindresultaat is de klant écht koning. Niks géén nummer of 13 in een dozijn. Ook de monteur weet waar hij het over heeft en denkt met je mee.

Prima geholpen. Vriendelijk. Netjes geplaatst.

Prima geholpen. Vriendelijk. Netjes geplaatst

Keuken voldoet aan de verwachtingen.

Advies verkoopmedewerker: prima. Plaatsing volgens wens. Heeft helaas veel te lang geduurd doordat het in totaal 10 weken in beslag heeft genomen voordat de aanbevolen aannemer een offerte kon uitbrengen. Deze bevelen wij niet aan.

Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken hebben we een zeer goede ervaring met Keukenstudio Stoof. Transparante prijsvoering, geen handjeklap of "gratis" televisie bij je keuken en geen druk om snel te beslissen. Er wordt goed meegedacht over de meest praktische indeling van de ruimte en ook is men niet bang om ideeën van klanten af te schieten om te voorkomen dat er keuzes gemaakt worden waar men spijt van krijgt. Het contact verloopt prettig en direct en de keuken is vakkundig en naar tevredenheid geplaatst.

Perfect geholpen, zien wat je krijgt, keus ligt bij de koper, hartelijk, goede communicatie

Na de landelijk wat bekendere keukenwinkels te zijn afgegaan (inclusief pushen voor tekenen contract) kwamen we bij toeval bij studio Stoof. We hadden zelf een idee voor de opstelling, maar Lex kwam met een ander idee, wat vele malen logischer was. Alles wat is getekend (zelfs de grootte van een schiereiland, of tussenruimte) wordt laten zien. Ook alle machines (koelkasten, vaatwassers, ovens, etc.) kan worden bekeken en "gevoeld" voordat je definitief ja zegt. Erg prettige werkwijze. Er wordt van beide! kanten gevoeld of er een klik is. Is deze er van één van de kanten niet, dan wordt een tweede afspraak het initiatief van de koper. Is het gevoel er van beide wél (en de opgegeven prijsindicatie voelt goed), wordt overgegaan tot het tekenen van een 3D uitvoering. Hierna kan er nog gewijzigd worden (tot aan bestelling). Na bestelling nog een aantal keer gebeld door Lex over wat wijzigingen (Le mans kast bleek niet te passen ivm de oven (geldreductie), legplanken moesten toch dikker zijn (hadden we weggelaten ivm prijs), maar de extra kosten nam Stoof op zich). Keurige communicatie dus. Ook de installatie helemaal netjes en met zorg voor details. Punt van aandacht is misschien om vóór het tekenen even de voorwaarden door te nemen. Deze zaten uiteindelijk in de mail. Niet zo spannend, maar kan misschien voelen als: "zie je wel, toch nog". Nu nog een koel- vriescombinatie. Deze blijken wat coronagevoelig te zijn. Ook hier worden we perfect op de hoogte gehouden.

Zeer goede en vriendelijke service

De monteur van keukenstudio Stoof is er aardig en heel secuur, echt een vakman met veel ervaring. Er is een top product geleverd.

Professioneel en betrouwbaar!

Goed advies, denken mee, geen poespas mbt prijzen. Professioneel geplaatst. Positieve ervaring.

Op eht einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde.

Door de twijfel die toesloeg was het nog niet het einde, nu is het ( bijna ) het einde en is het goed.

Prettige, deskundig en persoonlijk advies

Er wordt de tijd genomen om een voor jou passende keuken te kiezen, daarbij zijn de verkopers niet enkel op eigen gewin uit. Daarnaast goede materialen/apparatuur, goede garantie-voorwaarden, montage wordt nauwkeurig uitgevoerd, en helder overzicht van kosten. Ik zou Keukenstudio Stoof aan vrienden/familie aanbevelen

Helemaal top!

In tegenstelling tot veel concurrenten laat Keukenstudio Stoof zien dat de aanschaf van een nieuwe keuken wel degelijk probleemloos kan verlopen. Van het eerste bezoek tot en met de montage hebben wij alleen maar positieve ervaringen gehad: een goed, persoonlijk en eerlijk advies, een nette prijs en een sterke no-nonsense service

goed bedrijf top service en waar alles gaat volgens afspraak

mooi bedrijf met top kwaliteit keukens. een aanrader voor iedereen

Prachtige keuken geheel naar verwachting geplaatst!

Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. Het hele traject is bij Keukenstudio Stoof perfect verlopen. Er is goed mee gedacht over het ontwerp van de keuken, en er zijn diverse ontwerpen gemaakt. De ontvangst is bij Stoof super gastvrij. Na de koop van de keuken en voor de plaatsing is er nog alle ruimte om te overleggen en vragen te stellen. Ook werd ook nog even meegekeken toen we met de uitgekozen vloer en plint kwamen kijken voor de match met de keuken. Geen enkel probleem bij de levering en plaatsing. Als ik toch een aanbeveling zou moeten doen: karton en ander restafval van het plaatsen blijft achter. Wel keurig gebundeld, maar wellicht zou dit direct door de monteur meegenomen kunnen worden.

Van Voordenpark 16

5301 KP Zaltbommel