Filters

10

Heel fijn bedrijf

Hele goede begeleiding gehad bij het samenstellen vd keuken en er wordt goed mee gedacht. Ook de plaatsing verliep vlekkeloos en complimenten aan Kees laheij die de keuken gemonteerd heeft. Er wordt ook goed en duidelijk gecommuniceerd en afspraken worden nagekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig!

Vakkundig geholpen door de verkoopmedewerker. Luistert naar je wensen en geeft advies. Vakkundige monteur die de keuken plaatst. Samenwerking goed bevallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en kwaliteit keukens

Top geholpen met alle te maken keuzes. Nemen ruim de tijd voor je. Na de gemaakte keuzes een 3d tekening die nagenoeg exact overeenkomt met het eind resultaat. Ook de levering en montage volgens afspraak. Al met al een dikke aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede producten en erg behulpzaam!

Er wordt goed meegedacht. Niet alleen de duurste opties worden aangeraden maar er wordt echt gekeken naar de wens en het budget.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het is Stoof met veel enthousiasme gelukt een droomkeuken te realiseren voor ons!

Wij hebben een positieve ervaring met Stoof! Er werd veel tijd en aandacht besteed aan onze wensen. Onze ideeën werden op de juiste manier omgezet in een prachtige keuken, van goede kwaliteit. De mogelijkheden waren groot, de tips waren vakkundig en de communicatie was zeer prettig! Niets is ze teveel en daarom zijn wij zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Het is echt een prachtige keuken en zijn heel erg blij met alle ruimte én apparatuur. De indeling is praktisch en werkt uitstekend. Door lichtval is de kleur elke keer weer anders. Soms rood, soms paars. Echt heel mooi. We zijn super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbare keuze en een deskundige en persoonlijke benadering

Uiteindelijk is onze keuze gevallen op Stoof, mede ingegeven door goede ervaringen van vrienden en bekenden. Hans Stoof heeft ons goed geholpen bij het samenstellen van een nieuwe keuken en heeft daarmee alle verwachtingen waargemaakt. Ook de plaatsing is goed verlopen. Een deskundige en persoonlijke benadering maken het zeker de moeite waard om te kiezen voor Stoof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden, klantvriendelijk, meedenkend t/m plaatsing!

Wij zijn van het begin tot het en met het plaatsen van onze prachte keuken heel erg tevreden. We zijn vooraf heel goed geïnformeerd door Yolanda over wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen van een keuken. Ze heeft heel veel verteld over diverse apparatuur. Keukenstudio Stoof heeft een mooie showroom en er heerst een prettige sfeer. Tevens nemen ze ruim de tijd voor je tijdens het hele proces. Ook complimenten voor Ben. Hij heeft ons geholpen met het uitkiezen van alles. Je krijgt mooie digitale tekeningen van je keuken, zodat je een heel duidelijk beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. Dikke pluim voor Kees die onze keuken super nauwkeurig heeft geïnstalleerd! Wij zijn dus dikke tevreden klanten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende keukenstudio met mensen die de tijd voor je nemen

Wijn zijn super geholpen door Hans van Keukenstudio Stoof. Er werd goed mee gedacht, en er werd ook eerlijk verteld wanneer iets niet mogelijk was of iets niet handig zou zijn. Kortom mensen met ervaring, die weten waar ze over praten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Fijne, vriendelijke en prettige mensen, die professioneel en kundige advies geven. Ze denken met je mee qua wensen. Ze zijn goed bereikbaar en geven goede service. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect, persoonlijke en eerlijk!

Voor onze nieuwe woning waren wij opzoeken naar een nieuwe keuken. Tijdens een stormachtige dag snel even binnen geglipt om even snel door de showroom te lopen. Dat even werd al snel een uur. Waarin we leuk kennismaakte met het familie bedrijf, de enthousiaste Jolanda maakt ons meteen warm. Daarna uiteraard een gesprek ingepland en daar maakte wij kennis met Lex. Ik kan je vertellen zoveel enthousiasme, meedenken en passie (en de stappen om alles te bekijken) slaat direct over. Ook de eerlijkheid over de beroerde levertijd kwam aan bod. Na een mooi ontwerp, waarin onze wensen vertaald waren zijn we verder in zee gegaan. Een tweede gesprek om de puntjes op de I te zetten. De keuken is door een aannemer geplaatst, alles was bij de levering compleet, maten klopte ect. Kortom Perfect! Echter zoals waarvoor wij gewaarschuwd waren, de stook oven een de kookplaat was er niet. Na fijn te schakelen met Lex, is er direct een tijdelijke kookplaat geleverd. Wat later volgende een oven. Als ik stoof mag beschrijven in een paar woorden? Professioneel, rustig, enthousiast en meedenkend. Zonder twijfel komen we bij de volgende keuken bij de ze terug

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

Ik ben een tevreden klant, mijn keuken voldoet precies aan mijn verwachtingen. Geholpen door Ben, die (wat een verademing) niet opdringering is en je eerlijk door je keukenproces heen helpt. Helaas was de koelkast niet op tijd maar Ben heeft ervoor gezorgd dat er een vervangende, blijvende koelkast op tijd aanwezig was. Kundige vakman die de keuken geinstalleerd heeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

fijne en prettig advies van Hans en een heel mooi resultaat

Wist echt niet wat ik wilde en na drie gesprekken hadden we de keuken zoals we hem graag wilde. Monteren en de afwerking super geregeld. Hadden nog wat problemen, maar het is heel netjes opgelost. Zou Stoof altijd aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en betrouwbaar.

Prettig en gemoedelijke sfeer tijdens gesprekken, deskundig advies en keurige aflevering.

 • Aanbevelen? Ja
10

goeie sfeer, deskundig en meedenkend, veel keuze

was blij met de ondersteunening tijdens ontwerpproces en enorm blij met de zorgvuldige werkwijze van de monteur. Vertrouwenwekkende medewerkers, allemaal!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service en samen werking

Prima netjes geleverd en alles klopt zeker aan te raden

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kwaliteit netjes geleverd

Keuken is uitgezocht samen met Ben. Kwaliteit van de keuken is hoog. Ook montage en levering is keurig verlopen. Na afloop ook goed en snel de laatste restpuntjes opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Trots op onze keuken!!

Ondanks moeilijke aanlevering van de apparatuur, is de keuken op tijd volledig geïnstalleerd! Door de installateur is de keuken perfect geplaatst! We krijgen heel veel complimenten!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken! Niet alleen de keuken zelf, maar ook de service heeft ons erg verrast! De verkoper dacht goed met ons mee, waardoor we uiteindelijk op een kookeiland uitgekomen zijn. Zelf hadden we niet bedacht dat dit een mogelijkheid was. Nu staat de keuken er en zijn we er zo blij mee! Super klantvriendelijk, mooie keukens en goede kwaliteit. Wij raden Keukenstudio Stoof aan iedereen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Meedenken, uitvoeren, ontzorgen. Ik ben heel blij dat ik mijn keuken bij Stoof heb gekocht. Van A tot Z top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een top service!

Ik ben zeer goed geholpen door kundige vakmensen. Ik zou iedereen keukenstudio Stoof aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Van start tot voltooien verbouwing nieuwe keuken zeer goed verlopen. Met gerust hart en als vast aanspreekpunt Lex hebben wij onze droomkeuken gerealiseerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige Keukenstudio!! Alles was Top!

Onze ervaring met keukenstudio Stoof was echt geweldig. De ontvangst van Jolanda met koffie, wijn en worstenbroodjes tot de koop van de keuken bij Lex in een woord zeer vriendelijk, geduldig en professioneel. Naderhand nog wat aanpassingen gedaan en Lex heeft alles voor ons geregeld! Lex is een top verkoper! Het plaatsen van de keuken is gedaan door Karel. Een zeer vriendelijke vakman die weet tot in de puntjes de keuken fantastisch te plaatsen. We hebben van zijn vakmanschap genoten!! De keuken is zoooo mooi geworden en zijn er heel erg blij mee! Ellen en Eric uit Maarssen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden!

Fijne ervaring ,de ideeën die ik had zijn zeer tot z,n recht gekomen ,de keuken is precies zoals die in mijn hoofd zat Deskundige vakmensen die met je mee denken voor zowel de verkoop als de plaatsing Zeker aan te bevelen !

 • Aanbevelen? Ja
4

Onbehoorlijke bejegening en service

Inmeting werkblad bleek bij aflevering niet goed te zijn geweest. Probleem werd snel verholpen doordat Stoof een stucadoor inhuurde om een extra gipswandje te laten plaatsen. Vier maanden later ontving ik een factuur voor meerwerk van zo’n **** voor de inmeetfout van Stoof. Toen ik weigerde die voor mijn rekening te nemen veranderde de tot dan toe (erg) joviale bejegening op slag in een onbehoorlijke en een opmerking dat er een aantekening in mijn dossier zou worden geplaatst. Al met al een zeldzaam nare klantervaring.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Wilma, Uw beoordeling van 16-5-2022 met een 10 maakte ons trots! En nu deze beoordeling vinden wij dan ook heel erg jammer. Wij vinden het echt heel spijtig dat u dit zo heeft ervaren. Omdat wij er altijd voor kiezen om in oplossingen te denken en vooral voor 100 % tevredenheid van onze klanten te gaan hebben wij u ook meteen contact met u opgenomen. Wij hebben u meteen aangeboden om de door ons geleverde meerwerk factuur te crediteren. Kortom wij hebben naar eer en geweten alles netjes bij u gemonteerd en afgewerkt. Met als eindresultaat een PRACHTIGE keuken! Wij wensen u dan ook namens ons gehele KeukenStudio Stoof team, Heel veel kook/woon en leef plezier toe.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd