Filters

9

Zeer duidelijk en betrouwbaar!

Op advies eens rond gekeken zeer vriendelijk en goed geholpen/geadviseerd uit eindelijk over tot aanschaf van onze nieuwe woon leef keuken, in alle vormen wordt meegedacht en geadviseerd over makkelijk en praktisch in gebruik! Keurig netjes gemonteerd en een zeer goede service, wij genieten ieder dag van onze mooie keuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een keuken gekocht met een goed en eerlijk gevoel.

Stoof is wat je verwacht van een keukenfirma. Een goed product, eerlijke en normale verkopers. En meedenkend om het zo optimaal mogelijk te maken. Goede kundige monteur heeft de keuken geplaatst. Erg blij met onse keuken van Stoof!

 • Aanbevelen? Ja
10

Totaal pakket is compleet en super service!

Begint al met een fijn en vooral meedenkende medewerker welke samen met ons een hele mooie keuken heeft samengesteld. Ze nemen alle tijd voor je en proberen niets door te drukken. Zelfs eerder aan te geven als iets niet nodig is. Daarna de levering welke stipt op tijd was en een monteur welke super kritisch was en met een dikke pluim een prachtige keuken heeft gemonteerd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk, betrokken, kundig, mee denkend, en behulpzaam. Mooie kwaliteit, zeer tevreden over de voorbereidende ondersteuning en over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

We zijn zeer tevreden

We hebben goede tips gekregen over de keuken en de montage verliep vlekkeloos.we hadden een klein probleem met afvoer maar werd ter plekke opgelost.Echte aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies,veel ervaring,vriendelijk en meedenkend.

Wij zijn zeer tevreden over keukenstudio Stoof.zeer klantvriendelijk allemaal.denken echt met je mee,luisteren naar je ideeën en geven ook advies of je dat je bepaalde ideeën op een andere manier kunt doen.komen met ideeën of oplossingen om een zo goed mogelijke en praktische indeling te maken en netjes gemonteerd .echt een aanrader voor iedereen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hier kun je met een gerust hart naartoe om een keuken te kopen!

Vriendelijk en kundig personeel, denken mee, komen afspraken na en je betaalt een eerlijke prijs. Wij hopen heel lang met onze keuken te doen maar anders weten wij waar wij moeten zijn. Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Keukenstudio Stoof denkt mee

Op 21 en 22 december 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst. Geen standaardkeuken en Keukenstudio Stoof heeft daarin erg meegedacht. Ook de flexibiliteit m.b.t. tussentijdse aanpassingen. Dit was geen probleem tot de keuken definitief in productie was genomen. Zeer tevreden over de communicatie en het zetten van de keuken. Wij zijn erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en goed meedenkend team

Bij onze eerste kennismaking fijn ontvangen door Jolanda. Hadden direct een goed gevoel. We zijn bij de keuze van onze keuken steeds goed bijgestaan door een en dezelfde adviseur en die bij vragen ook telefonisch goed te bereiken was.

 • Aanbevelen? Ja
9

een metamorfose, geweldig mooi resultaat

We waren heel tevreden met het advies, ideeën en het ontwerp door Hans. De plaatsing en de afwerking van de keuken (door Martin) is echt vakwerk. Het verliep allemaal geweldig, complimenten van ons. Uiteindelijk bleek de keuken nog mooier dan vooraf gedacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service!

Wij zijn super geholpen! Goed advies, heel open, eerlijk en transparant. Er waren wat problemen met de levering van de apparatuur, dit is super netjes opgelost door Hans. Wij zijn ontzettend blij met onze keuken en genieten dagelijks van alle gemakken en luxe. De keuken is echt het kloppend hart van ons huis!

 • Aanbevelen? Ja
9

Warm en goed!

De naam zegt het al.... Stoof en warmte onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Toen we zonder afspraak binnen liepen om eens te oriënteren werden we opgevangen door Jolanda. Wat een gastvrijheid en enthousiasme.... Na de eerste oriëntatie hebben we een vervolgafspraak gepland waar we kennis maakten met Lex. Alle tijd en aandacht wordt besteed om samen met elkaar tot het mooiste resultaat te komen rekening houdend met het budget. Uiteindelijk na een aantal afspraken verder hebben we een prachtige keuken samengesteld die inmiddels precies volgens planning vakkundig geplaatst is. We zijn er echt superblij mee !!!!!!!!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een echte aanrader!

Wij zijn zeer vakbekwaam geholpen en kregen nieuwe inzichten in mogelijkheden. De plaatsing, begeleiding zijn zeer goed gedaan. Ook de kleur en materiaal adviezen waren prettig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Blij met onze keuken!

Van het eerste hartelijke contact in de showroom tot plaatsing van de keuken hele goede ervaring! Super fijne, persoonlijke benadering! Mensen denken echt met je mee en geven goed advies! Helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende service, niks is te veel

Het hele traject van 1st bezoek, de koop en de installatie was prima verzorgd. Vragen werden direct beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

We zijn goed geadviseerd over onze keuken en netjes geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed advies, persoonlijke benadering, duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen.

Wij hebben onze keuken bij Keukenstudio Stoof gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn keurig en vakkundig geadviseerd en de tijd werd voor ons genomen om keuzes te maken. Na aankoop regelmatig contact gehad over het verdere verloop van onze nieuwbouw. Goede communicatie en afspraken werden nagekomen. De keuken is keurig en netjes geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top! Super tevreden!

Zowel het ontwerp, wat een goed dialoog was, als de plaatsing hebben we volledig naar tevredenheid ervaren. Klein smetje was de latere levering van de koelkast maar doet niet af aan onze top ervaring. Wat een heerlijke verrijking van ons huis! Groetjes Jan en Monique

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Zeer prettig. Er wordt meegedacht. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en goede service!

Prima geholpen door de vriendelijke en goed lachse keukenadviseur. Onze wensen werden zorgvuldig aangehoord en met passend advies zijn we tot onze droomkeuken gekomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top van begin tot eind

Vanaf de eerste afspraak t/m de service na plaatsen top! Erg blij met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

goede en plezierige advisering

Van begin tot einde goede service en advisering. Wijzigingen op ontwerp waren altijd mogelijk, waardoor er een prachtige keuken uitkwam. Blij met eindresultaat. Geen vertraging in levertijd ondanks Corona, dat was heel fijn. Prima advisering, ging altijd heel plezierig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en snelle service

We zijn netjes geholpen met het ontwerpen van onze keuken. De plaatsing ging ook soepel en snel. Helaas was de koelkast vertraagd door Corona, hier kon Stoof echter niks aandoen. Deze is daarom later geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super GOED behandeld

Zeer tevreden over alles!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed!

Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Goede adviezen, nemen ook echt de tijd voor je. En komen afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd