Filters

10

Zeer tevreden

Met hulp van Ben hebben we onze droomkeuken kunnen realiseren. Prettig en goed geholpen, zowel met het maken van het ontwerp als met alle praktische zaken. Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige samenwerking, met een super keuken als resultaat.

Op aangeven van onze aannemer zijn we bij Keukenstudio Stoof terecht gekomen. Ben de Koning was onze adviseur, en wat voor een! Niets was hem te veel. Samen hebben we een tekening voor onze keuken gemaakt. Ben had hierin een goed oog voor detail en symmetrie. Ben heeft ons van alle vorderingen direct op de hoogte gehouden. De totale communicatie kon niet beter. Kleine aanpassingen in het werk zijn voortvarend en naar grote tevredenheid opgepakt en opgelost. Wij zijn heel erg blij met onze super keuken! Hartelijk dank Keukenstudio Stoof en hartelijk dank Ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top zaak

Goede service en top keuken monteur

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden! Fijn advies, uitstekende plaatsing.

Erg blij zijn wij met onze nieuwe keuken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

Tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Precies geworden zoals bedacht.

Heel fijn samen gewerkt met Hans (ex collega bij een ander keukenbedrijf) Mooie sparingen bedacht in blinde muur naar serre. Jammer van de levertijden van oven en kookplaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Wat een goede service bij keukenstudio Stoof. Als je de keuken gaat kopen nemen ze echt de tijd voor je. En ook als de keuken gekocht is blijven ze enorm hun best voor je doen. Ook het plaatsen verloopt super netjes, tot het ophalen van het karton aan toe. Kortom geweldige service voor een goede keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfijn zo relaxed mooi afgewerkt geen details vergeten .

Mooie degelijke keuken supermooi afgewerkt daar waar nodig supertevreden .

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service een duidelijk

Komt afspraken na en voldoet aan wensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

vriendelijk en positieve en persoonlijke benadering

Bij de aanschaf van de keuken werd alle aandacht genomen. Je had een contact persoon die alle tijd nam en alle mogelijkheden door nam en van alles liet zien. Je betaald pas bij levering Alle lof voor de vriendelijk benadering en het geduld Na het afsluiten van het koopcontract had ik graag nog een persoonlijk gesprek over de installatie tekening ( waar de stopcontacten komen etc) gehad het verbaasde mij dat er bij de oplevering niet iemand van keukenwinkel aanwezig was om te kijken hoe het gedaan was Ik hebuitleg over de apparatuur gemist

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Een goed adviserende Keukenstudio Met veel voorbeelden en mooie opgestelde keukens in de showroom. Goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Alles was goed geregeld en zeer netjes geholpen bedankt lex

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Opnieuw weer super tevreden! Onze keuken aangepast met een hele nieuwe kastenwand! Hans Stoof dacht super goed mee met onze wensen en gaf een heel goed advies! Snelle levering en een top service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super blij met onze Keuken!

Super goed en vriendelijk geholpen en een top eindresultaat geleverd. Keukenstudio Stoof heeft ons top geholpen met onze nieuwe keuken.

 • Aanbevelen? Ja
6

Slechte ervaring!!

Slechte ervaring! Dit mag echter niet gezegd en geschreven worden! Review onder de 6 worden gewoon niet geplaatst! Vandaar de 6 zodat dit wel geplaatst wordt. Dit wordt door tegen gehouden op allerlei manieren. Wordt niet herkent als klant. Na bewijs is de plaatsing ouder dan halfjaar, klopt datum staat op begin plaatsing. Heeft meer dan halfjaar geduurd voor het klaar was. Haha zo wordt overal een reden voor verzonnen om het niet te mogen plaatsen. (Wet en regelgeving) Je word zo dus enorm mislijd. Advies was prima, plaatsing meer dan een half jaar geduurd. Oplossen van problemen een heel gevecht, moet jezelf aandragen. Beloftes worden niet of na lange strijd nagekomen. Al met al zeer teleurstellend.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Martijn, Zoals wij al meerdere malen tegen u hebben uitgesproken spijt het ons dat u dit alles zo heeft moeten ervaren. Inderdaad verliep de montage niet helemaal vlekkeloos. Helaas is tijdens de montage een stukje van het stenen werkblad beschadigd. Het werkblad hebben we netjes gemonteerd en ook nog laten repareren zodat u alsnog gebruik heeft kunnen maken van de keuken. Ook waren er verschillende onderdelen niet op tijd geleverd door onze leveranciers. Wij hebben direct in overleg met u na de montage actie ondernomen en een nieuw blad bij onze leverancier besteld. Onze werkbladleverancier produceert haar bladen in Portugal en door de lange levertijden wegens COVID-19 hebben wij dit blad niet binnen enkele weken kunnen ontvangen waardoor ook wij hebben moeten wachten waarvan u op de hoogte was. Na een aantal weken waren de ontbrekende onderdelen binnen en hebben we in overleg met u gewacht tot het werkblad ook binnen was om alles tegelijk op te komen lossen. Zodra het nieuwe werkblad binnen was gekomen hebben wij het beschadigde blad en de ontbrekende onderdelen meteen bij u vervangen. Kortom hebben wij naar eer en geweten alles netjes en volgens afspraak bij u opgelost met een PRACHTIG eindresultaat. Wij wensen u dan ook namens ons gehele team heel veel kook, woon en leef plezier toe in jullie prachtige nieuwe keuken.

10

Keukenstudiostoof betrouwbaar,klantvriendelijk en gaat voor kwaliteit.

Toen ik binnen kwam in de showroom wist ik totaal niet wat ik wilde. Uiteindelijk met het meedenken en advies van Ben is het een mooie keuken geworden. Ik kan een ieder aanbevelen eens langs te gaan bij keukenstudiostoof. Alles is met zorg en aandacht geplaatst ,en ik ben dan ook zeer tevreden. Ook na dat de keuken was geplaatst werd ter controle door Ben nog eens gekeken of alles naar wens was gegaan. De tien hiervoor is zeker op zijn plaats. M v g Jeanne v beurden

 • Aanbevelen? Ja
10

Keukenstudio Stoof staat voor kwaliteit eerlijkheid en creativiteit.

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, eerlijkheid en creativiteit van keukenstudio Stoof. We hebben een prachtige keuken op maat en geheel naar onze wensen. We zijn goed begeleid door Stan en zijn vader Hans en hebben een eerlijk verhaal gekregen over wat kan en niet kan. Kwaliteit stond hierbij voorop. Dus niet verkopen ten koste van alles of de klant. Het resultaat is dat er een prachtige duurzame keuken staat voor vele jaren kook en woon plezier. Wij zullen keuken studio Stoof dan ook iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super service en een mooie keuken rijker!

Medio Juni mijn keuken samengesteld en daarbij vakkundig geholpen door de betreffende verkoper. De keuken is netjes volgens planning uitgeleverd medio eind September zonder noemenswaardige issue's De informele sfeer bij Stoof Keukenstudio is erg prettig en daarbij ook géén opdringerige of niet transparante verkopers. Alles verliep volledig transparant en in goed overleg. Ik hoop de komen jaren veel plezier te ervaren van mijn keuken en mocht er in de toekomst weer een volgende keuken uitgezocht moeten worden dan zal ik zeker weer eens binnenwandelen in de showroom van Stoof Keukenstudio.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige service en topkwaliteit

Top

 • Aanbevelen? Ja
9

Maatwerk ten top!

Droomkeuken naar eigen ontwerp door Keukenstudio Stoof fantastisch uitgevoerd!! Prettig voortraject en goed advies, keuken volgens planning geleverd en gemonteerd. Vriendelijke en professionele monteurs die meedachten en een klein probleempje met de afmeting perfect hebben opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig advies

We waren goed geholpen door Lex, hij dacht goed met ons mee en kwam met oplossingen. Keuken ziet er mooi uit en hebben er veel plezier mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi resultaat en goede service

We zijn erg blij met onze mooie nieuwe keuken. De verkoop was goed, de installatie was goed én de nazorg was goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch in alle opzichten

afspraken worden keurig nagekomen, duidelijke en heldere communicatie, snelheid zit er goed in, montage keurig gedaan. Super !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit in een informele sfeer!

We zijn heel erg fijn geholpen door Lex en zijn superblij met het resultaat! Doordat we twijfelden qua blad zijn we met Lex naar een andere klant geweest om het bewuste blad in een groter oppervlak te kunnen bekijken. Dit is een mooi voorbeeld van de geboden service. Daarnaast kwam een hele kundige en vriendelijke monteur de keuken plaatsen. Deze nam de tijd om ervoor te zorgen dat het goed was en dat is het! Groetjes Joost en Moniek

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige keukens, uitstekende service

Tijdens de verbouwing van ons huis een aantal keer de afspraak moeten verzetten, omdat de plannen weer veranderd waren. Het was geen probleem, dachten met ons mee, ook met de keuken en apparatuur uitzoeken. Supernetjes en goed geplaatst inmiddels, niets dan lof over iedereen die er werkt!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd