Filters

9

Vriendelijke, klant gericht en professioneel

Onze keuken renovatie is perfect gelukt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en goede levering

Wij kwamen bij Keukenstudio Stoof om wat inspiratie op te doen. We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen uitleg en meerdere magazines mee om ideeën op te doen. Toen wij een afspraak hadden gemaakt, werden we wederom erg vriendelijk en fijn ontvangen. Alles werd uitgelegd en niets was te veel. Er was een duidelijke prijsindicatie van de keuken en hierin zaten geen verborgen kosten. Er is regelmatig contact geweest en alles is duidelijk uitgelegd en uitgetekend. Als we vragen hadden of iets was niet duidelijk, dan konden we contact opnemen en werd het geregeld. Het zetten van de keuken ging snel en soepel. Ook daarna werd er contact met ons opgenomen of we tevreden waren met de keuken en hoe het is verlopen. Top service en kwaliteit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zij super tevreden

Er wordt goed naar je geluisterd dat is erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer positief

Rustig en professionele begeleiding bij het ontwerpen en uitzoeken van de hele nieuwe keuken. Meedenken met mijn eigen creative oplossingen en dit ook op maat verwerken in het geheel. Zorgvuldig en netjes is de keuken geplaatst door Kees. Kortom zeer tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

wat een mooie keuken samengesteld door Hans en wijzelf!

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en bijkeuken kasten. Goed geadviseerd zonder opdringerig te zijn geweest, Wij raden iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe keuken, om naar Keuken studio Stoof aan te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit en service

Dit is de 2e keer dat wij een keuken kopen bij Stoof en zijn weer super tevreden. Van bestellen tot levering gaat alles goed, ontzettend vriendelijke mensen met verstand van zaken. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht en goede service

Warme en klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Het is niet alleen verkopen/adviseren maar er is ook nazorg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en wij hebben onze droom keuken

Wij gingen onze eerste keuken kopen bij stoof op aanraden van een bekende. Hele fijne afspraken waarbij hans ook echt mee dacht over hoe wij onze keuken het beste konden inrichten. Wij hebben het gevoel dat er echt naar ons geluisterd werd tov andere afspraken bij keukenboeren. We hebben ons uiteindelijk laten leiden door ons gevoel. Een hele fijne ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg blij met onze keuken!

Bij Stoof wordt je op een nette en eerlijke manier geholpen. Wij zijn geholpen door Lex en die heeft ons heel erg goed advies gegeven! Keuken door monteur netjes geïnstalleerd! zo wil je een keuken kopen

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Heel fijne ervaring, denken goed mee . Hartelijk ontvangst . Komen afspraken goed na . Kortom heel fijne ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt geluisterd wat je wensen zijn.

We kende de Fam Stoof al. Het was een goed gevoel om een bezoek te brengen bij Keuken studio Stoof. Naar 2 bezoeken hebben wij de keuken besteld. Met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe keuken. Hebben wij regelmatig gebeld, om iets te vragen. Niks was te veel. Of er werd terug gebeld, als wij niet de juiste persoon aan de telefoon hadden.. De monteur heeft netjes gewerkt. De keuken was ook in 2 dagen volledig gemonteerd. Vonden het ook mooi dat Hans met collega nog kwam kijken hoe het was geworden. Hebben nog een leuke attentie gehad. Wij zijn super blij met onze keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Ontzettend vriendelijk en vooral goed geholpen, met duidelijke en veel voorbeelden hoe het er uit ziet/komt te zien. Goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige keuken van hoge kwaliteit! Bedankt weer Lex!

Prachtige keuken van hoge kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service in combinatie met kundig personeel.

Wij hebben onze keuken bij Stoof gekocht vanwege hun back to basic approach. Eerlijke prijs en goede after sale service. De kleine aandachtspunten werden adequaat opgelost en nu hebben wij een prachtige keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen klant, toch superservice geleverd!

Vier jaar geleden bij een andere keukenwinkel een nieuwe keuken aangeschaft. Helaas ging een ophanging van één lade kapot. Omdat de betreffende keukenwinkel ondertussen failliet gegaan was, heb ik keukenstudio Stoof benaderd. Lex ging voor mij kijken of er iets met garantie te regelen was. Het betrof namelijk een klein onderdeel. Lex is meerdere keren bij ons thuis langs geweest, maar helaas bleek iedere keer het verkeerde onderdeel toegestuurd te zijn. De enige oplossing zou een nieuwe lade zijn. Dat vonden wij het niet waard en samen met een handige buurman heb ik een andere oplossing op het frontje weer op de lade te krijgen bedacht. Echter voordat we deze oplossing konden uitvoeren, stond Lex alweer met een grote glimlach op onze stoep. Groot was onze verbazing dat hij een grote doos bij zich had met daarin een nieuwe lade! Hij had het er niet bij laten zitten, en via de fabrikant een nieuwe lade geregeld, onder garantie! Dit is de service die je niet meer vaak tegenkomt. Geen klant toch tijd en geld in een relatie steken. Vanaf nu ben ik wel klant bij keukenstudio Stoof, omdat ik weet dat ze mij waarderen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een warme persoonlijke organisatie

Wat ons zeer aansprak was persoonlijke benadering van het eerste moment dat je Keukenstudio Stoof binnen stapt. Een aanspreekpunt van begin tot oplevering. Goed advies en denken graag mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap

Wat een specialisme heeft Stoof KeukenStudio in huis, van het ontwerp tot het plaatsen. Stoof KeukenStudio heeft personeel met veel klasse, vriendelijkheid, geduld en zijn nooit opdringerig. Wij hebben een keuken die niet standaard is, er zit namelijk een schuine muur in die niet haaks is. Compliment voor het ontwerp van Hans. Hij heeft veel meegedacht en advies gegeven van A tot Z. Het engelen geduld en enthousiasme van Jolanda met al onze vragen over de apparaten, een fijne uitleg en goede begeleiding. Niets is haar te veel! Het plaatsen van de keuken door Kees, tot in de puntjes. Wat een topvakman. Echt een super zaak en erg tevreden en blij met onze (droom) keuken. Een keuken koop je niet zo veel in je leven, wij zouden Stoof KeukenStudio zeker aanbevelen aan andere.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn bedrijf

Hele goede begeleiding gehad bij het samenstellen vd keuken en er wordt goed mee gedacht. Ook de plaatsing verliep vlekkeloos en complimenten aan Kees laheij die de keuken gemonteerd heeft. Er wordt ook goed en duidelijk gecommuniceerd en afspraken worden nagekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig!

Vakkundig geholpen door de verkoopmedewerker. Luistert naar je wensen en geeft advies. Vakkundige monteur die de keuken plaatst. Samenwerking goed bevallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en kwaliteit keukens

Top geholpen met alle te maken keuzes. Nemen ruim de tijd voor je. Na de gemaakte keuzes een 3d tekening die nagenoeg exact overeenkomt met het eind resultaat. Ook de levering en montage volgens afspraak. Al met al een dikke aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede producten en erg behulpzaam!

Er wordt goed meegedacht. Niet alleen de duurste opties worden aangeraden maar er wordt echt gekeken naar de wens en het budget.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het is Stoof met veel enthousiasme gelukt een droomkeuken te realiseren voor ons!

Wij hebben een positieve ervaring met Stoof! Er werd veel tijd en aandacht besteed aan onze wensen. Onze ideeën werden op de juiste manier omgezet in een prachtige keuken, van goede kwaliteit. De mogelijkheden waren groot, de tips waren vakkundig en de communicatie was zeer prettig! Niets is ze teveel en daarom zijn wij zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Het is echt een prachtige keuken en zijn heel erg blij met alle ruimte én apparatuur. De indeling is praktisch en werkt uitstekend. Door lichtval is de kleur elke keer weer anders. Soms rood, soms paars. Echt heel mooi. We zijn super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbare keuze en een deskundige en persoonlijke benadering

Uiteindelijk is onze keuze gevallen op Stoof, mede ingegeven door goede ervaringen van vrienden en bekenden. Hans Stoof heeft ons goed geholpen bij het samenstellen van een nieuwe keuken en heeft daarmee alle verwachtingen waargemaakt. Ook de plaatsing is goed verlopen. Een deskundige en persoonlijke benadering maken het zeker de moeite waard om te kiezen voor Stoof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden, klantvriendelijk, meedenkend t/m plaatsing!

Wij zijn van het begin tot het en met het plaatsen van onze prachte keuken heel erg tevreden. We zijn vooraf heel goed geïnformeerd door Yolanda over wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen van een keuken. Ze heeft heel veel verteld over diverse apparatuur. Keukenstudio Stoof heeft een mooie showroom en er heerst een prettige sfeer. Tevens nemen ze ruim de tijd voor je tijdens het hele proces. Ook complimenten voor Ben. Hij heeft ons geholpen met het uitkiezen van alles. Je krijgt mooie digitale tekeningen van je keuken, zodat je een heel duidelijk beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. Dikke pluim voor Kees die onze keuken super nauwkeurig heeft geïnstalleerd! Wij zijn dus dikke tevreden klanten!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.