Niet meer wat het geweest is
Wanneer ik zoek op de verschillende ervaringen die mensen hebben gehad met icttrainingen, lijkt het erop dat mensen rond 2016 erg tevreden waren met deze cursusaanbieder (zie ook tweakers en springest). Vandaag de dag kan ik mijn ervaring niet herkennen in deze reviews, net als vele anderen zoals het erop lijkt. Daarom ook de oproep aan icttrainingen om ZSM uit te gaan zoeken waar het in zit dat de recente score bijna het tegenovergestelde is over meerdere review websites. Hierbij enkele punten van mijn ervaring: - Er worden filmpjes en livelabs aangeboden, maar de filmpjes zijn extreem lang, langdradig, en eentonig. Dus erg moeilijk om te volgen! Daarnaast is het onduidelijk hoe er met de livelabs (ik neem aan een VM?) gewerkt moet worden; dit staat nergens uitgelegd. -- Mbt de filmpjes; voor mijn Python cursus staat 135 uur. Dit is inclusief machinelearning. Maar wanneer ik op youtube de full course van Mosh bekijk, is dat in totaal 6u inclusief machinelearning. En ja, ik heb de cursus van Mosh al volbracht, en leer niks extra's van mijn icttrainingen cursus. En youtube is gratis! - Tijdens mijn contact met de cursusaanbieder had ik op enkele momenten technisch inhoudelijke vragen. Hierop werd mij verteld dat icttrainingen de kennis niet in huis heeft, en ze je dan vertellen dat je met hun leverancier contact op moet nemen voor je vraag. -- Wanneer je gratis cursussen op het internet vind die icttrainingen aanbied, zijn er vaak al forums (zoals reddit) waar je medestudenten, dan wel ervaringsexperts kunt vinden die je kunnen helpen met je vraag. Dus gratis, meteen antwoord, en je wordt níét doorgestuurd naar een derde partij! - Er is géén contactmogelijkheden met medecursisten, net als dat er géén begeleiding is. Ik weet niet waarvoor ik betaald heb. Niet enkel vanwege dat hetzelfde gratis beschikbaar en minder tijdrovend is. Bij een betaalde cursusinstelling verwacht ik begeleiding, daar betaal ik immers voor. Anders had ik de gratis cursus wel gedaan.
Beveelt niet aan
7 March 2024