Beste mevrouw Abbenes, hartelijk bedankt voor uw review en vervelend om te horen dat u nog niet helemaal tevreden bent. U heeft van ons een mail gehad waarmee het probleem hopelijk is opgelost, wilt u hierop reageren? Voor verdere vragen kunt u ons altijd benaderen via info@xleasy.nl. Nogmaals bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor de mooie review, daar doen we het voor!
Hoi Paul, bedankt voor de feedback en goed dat je aangeeft waarover je niet tevreden bent. Heb je inmiddels een antwoord op je vraag omtrent de foutieve communicatie? Als dat niet het geval is, wil je dan contact met ons opnemen via info@xleasy.nl? Dan helpen we je verder!
Bedankt voor je review en goed dat je aangeeft wat je gemist hebt. Mocht je aanvullende informatie wensen over de auto mag je ons altijd even langsgaan bij de dichtstbijzijnde dealer van het merk auto dat je rijdt!
Bedankt voor je mooie review, veel veilige kilometers gewenst!
Beste Arie, Wij betreuren je reactie en review, mede vanwege het feit dat de vermoedelijke reden waar contact over geweest is, het niet verkrijgen van een parkeervergunning, buiten onze invloedsfeer ligt. Mochten wij je alsnog ergens mee kunnen helpen, dan vernemen wij het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team XLEasy