we hebben onlangs een factuur ontvangen die niet voor ons was maar heb hier niets meer van gehoord
Beste Danny Bedankt voor uw feedback. Bij Vaneylen hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We vinden het dan ook vervelend dat er iets mis is gelopen in de administratie. Ik heb het hier besproken met de medewerker in kwestie en heb vernomen dat het ondertussen opgelost is. Onze excuses voor het ongemak, we hopen u snel weer te mogen ontvangen bij Vaneylen. Met vriendelijke groeten Het Vaneylen team
Vlotte bediening en goede service tot volgend jaar
Prima product, prima service!
Zowel bij Interfuture als bij Unidoor verliep alles zeer vlot. De aangeleverde monsters en de levering verliep telkens vlotjes. Bij bezoek werden wij vriendelijk ontvangen en vlotjes verder geholpen.
Al een paar keer laten borduren en super gedaan
snelle en vlotte aflevering van bestelling.
perfecte service en alles goed verlopen volgens onze planning top.
Goede service en correcte afspraken
Zeer goede service en overleg met de klant zelf
Reeds jarenlang een "goede, vriendschappelijke " relatie.