Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reeds verschillende bestellingen geplaatst, altijd even tevreden over de service en de kledij. Ook na vele wasbeurten blijft ze met de juiste zorg lang meegaan !
25 October 2021
Jan
Alken
25 April 2021
Patrick Milissen
Linkhout
Wij hebben zeer mooie looptruitjes bedrukte t-shirts besteld van erg goede kwaliteit. Heel fijne stof die supersnel droogt, perfect om in te werken of te sporten!
23 April 2021
Daan Vanden Boer
Lommel
In de showroom geweest voor nieuwe veiligheidsschoenen. Mevrouw in de winkel gaf duidelijke uitleg en ben tot op heden zeer tevreden met de gemaakte keuze!
22 April 2021
Dries
Lommel
bij onze, wij zijn met drie, aankomst vragen wij voor elk één paar S3 schoenen en één paar S1p schoenen. Twee personen willen BOA sluiting en de derde wil schoenen met veters. Niet zo moeilijk denk ik dan. Viel dat tegen!! Wij hebben twee paar schoenen mee gekregen en de rest wordt later besteld. Op de vraag of wij deze schoenen dan niet eerst kunnen passen werd geantwoord dat de retourkosten door ons moeten worden betaald. Dit vind ik heel ongebruikelijk omdat bij de meeste leveranciers deze retour kosten gedragen worden door de leverancier. Wij krijgen drie bonnetjes mee met daarop enkel nummers, terwijl wij tijdens het winkelen de naam van de schoen hebben gebruikt! Thuisgekomen kijk ik op de website deze nummer na en ontdek dat het gene wat op de bonnen staat niet is wat wij verwachten!! heb dan gebeld en het zou in orde komen, maar dat gaan we dan wel moeten afwachten. Het zou mij sterk verbazen!! hebben wel nog enkele keren moeten bellen, om de juiste persoon aan de lijn te krijgen, maar het is goed gekomen. en nu zijn wij tevreden.
4 April 2021
lode
balen
Voor de aankoop van een Fluo winterjas, Veiligheidsschoenen van het merk Sievi nam de verkoopster uitgebreid tijd om diverse modellen te passen en te testen.
23 September 2020
Hauwytrans BV
Leopoldsburg
We werden zeer goed geholpen! Al onze vragen werden met plezier beantwoord (en dit waren er veel).
16 February 2020
Hanne
Neerpelt
Snel, efficiënt, en bovenal content over de producten; zowel drukwerk/ borduring van logo’s alsook de duurzaamheid en comfort van de aangeboden producten. 👌🏻
10 August 2019
Jan kok bvba
Olmen
Goede snelle service, goede kwaliteit en professionele hulp bij de juiste keuze
9 August 2019
Shana Vanherle
Leopoldsburg
vlotte afhandeling van de bestelling.
9 August 2019
Robby
Lommel
Zeer tevreden over het resultaat, bedankt!
N.v.t.
13 June 2019
Mathias
Lommel
Duidelijke uitleg en service. Zeer goed verder geholpen en zeer klantvriendelijk. Bedankt.
17 May 2019
Kurt
Lommel
Dat wij al jarenlang klant zijn bij jullie bewijst onze tevredenheid. We worden steeds vriendelijk ontvangen en de service is perfect!
21 April 2019
Liesbeth
Balen
correcte en snelle service.
18 April 2019
ERwin
Kaulille
Ik beveel Vaneylen zeker aan. Het bedrijf levert goed werk en komt de afspraken stipt na. Ook prijs kwaliteit zit zeer goed. Goede service!
23 July 2018
Joyce
Olen
4 July 2018
anoniem
Goede informatie, zeer correcte behandeling, snelle afhandeling van bestelling, artikelen zien er keurig uit. Prijs/kwaliteit is prima. Wij blijven zeker klant en zullen Vaneylen ook aanbevelen bij anderen.
4 July 2018
Jeannine
6 June 2018
Sabine
Mol
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de borduring. Het gamma scoort iets minder daar wij te grote vrouwenmaten nodig hebben en deze niet in het aanbod zitten.
1 June 2018
In een woord "SUPER"
9 May 2018
Ingrid
Meeuwen-Ellikom
Bedankt voor de prettige samenwerking!
7 May 2018
Stijn
Eindhoven
Vaneylen is uw ervaren partner voor bedrukte promotie- en bedrijfskleding. Al meer dan 30 jaar specialiseert ons familiebedrijf zich in kwalitatieve werkkledij. Wij geloven immers dat de ideale outfit het werkgeluk en de veiligheid van uw werknemers bevordert.
Dankzij onze oerdegelijke drukpersen leveren we in een sneltempo maatwerk af aan KMO’s in de bouw, industrie en logistiek. Daarnaast staan onze vakmensen klaar om u te adviseren bij het kiezen van de meest geschikte materialen en druktechnieken. Bij Vaneylen dragen we telkens zorg voor de uitstraling van uw werknemers en het imago van uw bedrijf. Want dàt is ons vak.
Balendijk 181
3920 Lommel