Filters

9

Zeer snel en professioneel

Ik kwam een beetje laat met mijn proefschrift, maar alles is heel snel en professioneel afgehandeld door Ridderprint en de vormgever. De kwaliteit heeft er zeker niet onder geleden. Al met al heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

Excellent service and a well laid out print at a reasonable price.

 • Would you recommend us? Yes
10

Goede, persoonlijke service en mooi resultaat

Goede, persoonlijke service en mooi resultaat. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super! Mooie kwaliteit, alles is mogelijk en snelle communicatie.

Ik kwam bij Ridderprint terecht na een kennismaking met hun op een congres. Alles wat toen beloofd werd is zeker nageleefd! Het is een verademing dat net een andere papier soort, kaft of kleur geen extra kosten geeft. Een extra proefdruk ivm twijfel over papier keuze was ook geen probleem. Ook de samenwerking met Evelien Jagtman voor het ontwerpen van mijn kaft liep ontzettend soepel. Het is heel fijn dat je bij Ridderprint met steeds dezelfde personen te maken hebt waardoor alles efficient verloopt. Communicatie per telefoon en mail is snel en duidelijk. Mijn proefschrift is prachtig geworden en een leuk kado is het gratis gastenboek met mijn eigen kaft!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg tevreden met het proces en het resultaat.

Ik kwam bij Ridderprint terecht via collega (oud)promovendi en werd niet teleurgesteld: fijne persoonlijke benadering, meedenken, vragen snel beantwoorden, flexibel en zakelijk helder. De samenwerking met Persoonlijk Proefschrift, die werd ingeschakeld vanwege het door mij gekozen pakket, was buitengewoon goed. Ik vond het heel leuk om na jaren zwoegen op de inhoud zo bezig te zijn met iets moois te maken, wat je kan vasthouden als het af is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent!

Very professional and friendly. The quality of the printed books is great and the delivery was fast. Totally Recommended!

 • Would you recommend us? Yes
10

Hartelijk dank voor de snelle service, het meedenken en jullie flexibiliteit!

Mijn proefschrift is mooi geworden, mede dankzij jullie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Er was sprake van uitstekende service en heldere communicatie. Ridderprint stelde zich flexibel op en gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Het proefschrift werd volgens planning geleverd. Het eindresultaat is super mooi!

 • Aanbevelen? Ja
10

High quality and fast delivery

My experience with Ridderprint was great. The communication was friendly and clear. The books are of excelent quality and were delivered in short time. I'm very satisfied.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en prachtig resultaat

Vanaf het eerste moment was sprake van goede service en heldere communicatie omtrent het productieproces van mijn proefschrift. Ridderprint stelde zich flexibel op en gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Het proefschrift werd volgens planning geleverd en was geheel naar wens; al met al zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, flexibel en snel

Ik werd geholpen door Anand Baldew en Fred van der Spek bij het afdrukken van mijn proefschrift. Van begin tot eind waren zij goed bereikbaar en dachten zij goed mee. Ik waardeerde hun professionaliteit, flexibiliteit en snelle reactie op mijn vragen. Daarnaast ben ik erg blij met de kwaliteit van het resultaat. De kleuren zijn mooi gelukt. Ik zou Ridderprint zeker aanbevelen aan collega's die op zoek zijn naar een professionele drukker voor hun proefschrift.

 • Aanbevelen? Ja
6

Eigen proefdrukken (que kleur) niet kunnen repliceren

Ik ben tevreden over het intakegesprek en de snelheid waarmee gereageerd werd op mailtjes. Helaas ben ik minder tevreden over de uiteindelijke proefschriften; de kleur wijkt af van de keuze die ik gemaakt hebt op basis van de extra proefdrukken. Om zeker te zijn dat de kleur van de omslag en titelbladen helemaal naar mijn zin zouden zijn, heb ik vrij snel in het proces extra proefdrukken hiervan aangevraagd. Op basis hiervan heb ik mijn keuze bepaald. Helaas bleek Ridderprint niet in staat hun eigen eerdere proefdrukken te repliceren. Ondanks dat er nadien meerdere proefdrukken zijn gemaakt, bleven de kleuren afwijken. Uiteindelijk maar besloten om toch over te gaan tot de definitieve druk, daar de anders de definitieve leverdatum in het gedrang zou komen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Aanrader!

Ik heb mijn proefschrift bij Ridderprint laten drukken. De communicatie verliep goed: Anand en Fred waren beiden goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Erg tevreden over de prijs vs kwaliteit en communicatie. Proefschrift is mooi gedrukt: mooi papier, goede kwaliteit, snelle levering op de aangegeven dag. Enige (zeer kleine) verbeterpunt wat betreft de levering is dat ik graag een bevestiging van aflevering van ze zou hebben gehad gehad. Omdat de dozen op een centraal punt bij de universiteit werden geleverd, wist ik niet zeker of ze die dag daadwerkelijk aangekomen waren. Al met al zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Great service and production quality.

I was very happy with the service from Ridderprint and Yasmin at Persoonalijkeproeschrijft. Together they produced a design, layout, and dissertation using recycled paper that I was very happy with; all with a minimum of fuss. Information exchange was clear and quick. I definitely recommend their service! Thanks!

 • Would you recommend us? Yes
10

Professioneel en vriendelijk

Ridderprint heeft mij service op maat gegeven. Vriendelijk, professioneel en klantgericht tot alles klaar was. Ik kan het elke promovendus aanraden. Publiss heeft mijn design gemaakt, en zou ik dezelfde recensie over willen geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

totally satisfied!

It was a pleasure working with Ridderprint. The quality of the cover of my thesis, is pretty unique and soft and better than what I expected. The quality of papers was very good as well. Stefan, the layout designer, was very precise and flexible. It was obvious that he has lots of experience in designing PhD thesis. For example, he noticed that I am missing a supporting figure, while the books was already reviewed by me and my supervisor. Stefan was very responsible and dedicated. He corrected my book about 10 times. I remember the last correction was done at 23:00 of the night! He didn't wait till morning, so I could upload the production version the next morning at 08:00. He also worked on my cover photo and edited it perfectly. The whole group were very flexible and understanding. It was a happy experience working with Ridderprint. Shiva

 • Would you recommend us? Yes
10

Fijne en duidelijke communicatie

Mijn proefschrift is erg mooi geworden en de communicatie hierover verliep soepel. Heel duidelijk wanneer wat geleverd zou worden en was ook precies zoals aangegeven. Dus erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fast, reliable, and always easy to contact

Had my PhD thesis to print at Ridderprint and they provided a 5 stars job. Totally recommend it.

 • Would you recommend us? Yes
8

Aangename samenwerking

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat van mijn thesis print. De samenwerking met het Ridderprint team verliep vlot en professioneel. Het is soms een uitdaging om je exacte wensen over te brengen met een team maar Ridderprint was zeer behulpzaam en snel in het aanpassen van de thesis naar mijn wensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtig eindresultaat

Ik heb bij Ridderprint mijn proefschrift laten printen. De communicatie was heel prettig en duidelijk. Het eindresultaat van het boek is prachtig geworden. Ik had zelf nog veel te laat wat wijzigingen doorgegeven, waardoor (door mijn schuld) wat vertraging kon oplopen. Maar zelfs dat wisten ze recht te breien. Enorm bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoede samenwerking met prachtig resultaat

De samenwerking met Robert en Fred was prettig, zowel per mail als telefonisch. Ze staan altijd voor je klaar! Veel geduld, ook met het finetunen van details. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very very very communicative people who do anything to help their customers

Fred and Robbert are very communicative and respond very quickly. I had a tight deadline for publishing my thesis. Despite all the problem, they managed to deliver the 400 examples on time. The price was also very reasonable comparing to the other publishing companies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aan al mijn wensen voldaan

Het contact met ridderprint is erg prettig verlopen. Het tijdspad was van begin af aan duidelijk. De toegestuurde handleiding was heel fijn bij het maken van keuzes m.b.t. papiersoort etc. Ook toen ik op het laatst nog besloot om de kop- en voetteksten toch te laten doen door ridderprint, was dit geen probleem. Ik ben erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Bij Ridderprint werd ik in alle stappen van het drukproces goed, snel en vakkundig bijgestaan

Bij Ridderprint heb ik in korte tijd een mooi proefschrift kunnen laten drukken, waarbij vooral de korte lijnen, de goede bereikbaarheid, het actieve meedenken, de toegankelijkheid van de tools en systemen, en de vakkundigheid en proactieve houding van de medewerkers me erg aanstond en erg heeft geholpen. Dit is duidelijk een specialist in proefschriftdrukken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne communicatie en goede service

Proefschrift laten drukken (door mezelf aangeleverde layout en vormgeving). Communicatie verliep zeer soepel. Flexibel; uitstel wegens corona was geen probleem en schakeling was zeer snel. Boekjes zijn netjes en mooi gedrukt en gebonden. Strakke levering. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd