Filters

10

Professioneel en vriendelijk

Ridderprint heeft mij service op maat gegeven. Vriendelijk, professioneel en klantgericht tot alles klaar was. Ik kan het elke promovendus aanraden. Publiss heeft mijn design gemaakt, en zou ik dezelfde recensie over willen geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

totally satisfied!

It was a pleasure working with Ridderprint. The quality of the cover of my thesis, is pretty unique and soft and better than what I expected. The quality of papers was very good as well. Stefan, the layout designer, was very precise and flexible. It was obvious that he has lots of experience in designing PhD thesis. For example, he noticed that I am missing a supporting figure, while the books was already reviewed by me and my supervisor. Stefan was very responsible and dedicated. He corrected my book about 10 times. I remember the last correction was done at 23:00 of the night! He didn't wait till morning, so I could upload the production version the next morning at 08:00. He also worked on my cover photo and edited it perfectly. The whole group were very flexible and understanding. It was a happy experience working with Ridderprint. Shiva

 • Would you recommend us? Yes
10

Fijne en duidelijke communicatie

Mijn proefschrift is erg mooi geworden en de communicatie hierover verliep soepel. Heel duidelijk wanneer wat geleverd zou worden en was ook precies zoals aangegeven. Dus erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fast, reliable, and always easy to contact

Had my PhD thesis to print at Ridderprint and they provided a 5 stars job. Totally recommend it.

 • Would you recommend us? Yes
8

Aangename samenwerking

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat van mijn thesis print. De samenwerking met het Ridderprint team verliep vlot en professioneel. Het is soms een uitdaging om je exacte wensen over te brengen met een team maar Ridderprint was zeer behulpzaam en snel in het aanpassen van de thesis naar mijn wensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtig eindresultaat

Ik heb bij Ridderprint mijn proefschrift laten printen. De communicatie was heel prettig en duidelijk. Het eindresultaat van het boek is prachtig geworden. Ik had zelf nog veel te laat wat wijzigingen doorgegeven, waardoor (door mijn schuld) wat vertraging kon oplopen. Maar zelfs dat wisten ze recht te breien. Enorm bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoede samenwerking met prachtig resultaat

De samenwerking met Robert en Fred was prettig, zowel per mail als telefonisch. Ze staan altijd voor je klaar! Veel geduld, ook met het finetunen van details. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very very very communicative people who do anything to help their customers

Fred and Robbert are very communicative and respond very quickly. I had a tight deadline for publishing my thesis. Despite all the problem, they managed to deliver the 400 examples on time. The price was also very reasonable comparing to the other publishing companies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aan al mijn wensen voldaan

Het contact met ridderprint is erg prettig verlopen. Het tijdspad was van begin af aan duidelijk. De toegestuurde handleiding was heel fijn bij het maken van keuzes m.b.t. papiersoort etc. Ook toen ik op het laatst nog besloot om de kop- en voetteksten toch te laten doen door ridderprint, was dit geen probleem. Ik ben erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Bij Ridderprint werd ik in alle stappen van het drukproces goed, snel en vakkundig bijgestaan

Bij Ridderprint heb ik in korte tijd een mooi proefschrift kunnen laten drukken, waarbij vooral de korte lijnen, de goede bereikbaarheid, het actieve meedenken, de toegankelijkheid van de tools en systemen, en de vakkundigheid en proactieve houding van de medewerkers me erg aanstond en erg heeft geholpen. Dit is duidelijk een specialist in proefschriftdrukken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne communicatie en goede service

Proefschrift laten drukken (door mezelf aangeleverde layout en vormgeving). Communicatie verliep zeer soepel. Flexibel; uitstel wegens corona was geen probleem en schakeling was zeer snel. Boekjes zijn netjes en mooi gedrukt en gebonden. Strakke levering. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Ik ben erg goed geholpen door Ridderprint in het hele proces en ik ben erg blij met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking en een prachtig boekje

Ik heb de lay-out van mijn proefschrift door Ridderprint laten ontwerpen en de proefschriften laten drukken. De het ontwerpproces, de communicatie en de levering van de boekjes verliep goed en de boekjes zien er prachtig uit. Heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede service en mooie gedrukte boekjes.

Ik heb mijn proefschriften bij Ridderprint laten drukken en was zeer tevreden met het eindresultaat. Ik had via collega's gehoord over Ridderprint en ben naar een informatiemiddag op de universiteit gegaan waar ik veel informatie kreeg over de diensten en opties die Ridderprint levert en veel voorbeeldboekjes in handen heb gehad (zelf heb ik gekozen om de layout/omslag zelf te doen). De communicatie verliep soepel en ik kreeg heel snel reactie op al mijn vragen/aanpassingen. Er was ook een duidelijk tijdschema voor wanneer ik bepaalde bestanden moest aanleveren en hoe lang verschillende stappen in het proces zouden duren. Dit was erg geruststellend tijdens het wat chaotische eindtraject van een PhD. En het eindresultaat is erg mooi geworden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking en fantastisch resultaat

Ridderprint heeft in samenwerking met Persoonlijk Proefschrift een prachtig proefschrift afgeleverd. De communicatie was duidelijk en snel, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het resultaat is fantastisch. Ik raad het zeker aan om hier je proefschrift te laten vormgeven en drukken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ridderprint doet precies wat het belooft

Ridderprint is een expert in het publiceren van proefschriften. Dat merk je aan alles: van het eerste contact over de offerte tot het uiteindelijke product in je handen. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!

Heb zeer fijne ervaring met Ridderprint: doen wat ze beloven, standaard proefdruk, snelle en nette levering, prima gedrukt boekje, laagdrempelig contact. Ook de vormgevers waarmee ze samenwerken zijn echt top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, vlotte communicatie en een mooi eindresultaat.

Vanaf het begin werd er door Ridderprint meegedacht in het proces rondom het afronden van mijn promotietraject en het printen van het boekje. De lay-out aan de binnenkant werd uitbesteed aan Persoonlijk Proefschrift, die zelf ook uitblonken in goede service en vlotte communicatie. Het eindresultaat mag er wezen, ik zou iedereen samenwerking met Ridderprint aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

fijne samenwerking en goed resultaat

Het vormgeven van mijn proefschrift verliep heel vlot. Er waren wat misverstanden. Ik kreeg bijvoorbeeld een zwartwit proef terwijl ik kleur had aangegeven. Ook was ik niet meteen tevreden over de papierkeuze en over de weergave van de foto's en tabellen. Maar de problemen zijn snel verholpen met een goed resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

highly recommend ;-).

Very good service and quality. The Ridderprint team was very courteous and professional.

 • Would you recommend us? Yes
10

Prima proefschriftdrukker die de kneepjes van het vak kent.

Fijne drukker, goede service, betrouwbaar. Er wordt goed met je meegedacht en bij vragen krijg je snel antwoord. Prachtig eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

very good

very quick response and good service, highly recommend!

 • Would you recommend us? Yes
9

Gestroomlijnde service

Ridderprint heeft goede communicatie en flexibiliteit getoond tijdens het opstellen en verwerken van mijn proefschrift. Zeker in de huidige Coronatijden die gepaard gaan met veel onzekerheden. Ook de koppeling met Persoonlijkproefschrift voor het omslag ontwerp is zeer netjes geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, flexibel qua planning, met mooi resultaat

Proefschrift laten printen bij Ridderprint; erg tevreden over het mooie, nette boekje, flexibiliteit met de planning (hard nodig i.v.m. onduidelijkheid over promotiedatum door Corona) en de snelle service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi eindresultaat; na veel overleg met elkaar zijn we er goed uitgekomen!

Met Ridderprint en vormgever duidelijke afspraken kunnen maken rondom de totstandkoming van mijn proefschrift. Gelukkig worden er diverse correctierondes aangeboden want die zijn echt nodig om alle verbeteringen doorgevoerd te kunnen krijgen. Belangrijk is de wederzijdse flexibiliteit zodat ideeën en tijdspad goed uitgevoerd en nagestreefd worden. Die was prima aanwezig! Kleine verbetertip is wel het goed checken van aflevering van alle eindproducten omdat je bij een deadline voor versturing die echt allemaal nodig hebt.

 • Aanbevelen? Ja

Over Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd