Filters

10

Highly recommend!

I was extremely happy with the end results of Ridderprint's thesis printing. I had very good experience with the whole planning, everyone was very professional. Every set deadlines were met and there was no stress.

 • Would you recommend us? Yes
8

Alles ging volgens planning en was naar mijn zin

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en het proces waarbij alles op tijd en volgens plan is verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden met mijn proefschrift!

Communicatie was snel en prettig. Ik was heel blij dat ik een totaal pakket kon kiezen waarbij de vormgeving, cover en druk ingebrepem waren. Ik werd gelinkt aan een top designer. De werknemers begrijpen goed wat er bij een proefschrift komt kijken en snappen dat het een stressvolle periode kan zijn. De kwaliteit van het drukwerk is hoog. Mijn complimenten en zeker een aanrader voor andere promovendi en boekschrijvers.

 • Aanbevelen? Ja
10

kundig, georganiseerd, afspraakvast, creatief

Ik heb zeer goede ervaring met Ridder print en de aangesloten vormgever in het proces rondom de voorbereidingen van mijn proefschrift. Er was een heldere planning, goede en snelle communicatie en goede begeleiding gedurende het proces. Ook de vormgever die met ridder print samenwerkt voor het regelen van de lay-out en het ontwerpen van de kaft was zeer kundig, creatief en goed bereikbaar. Ik zou ridder print aanraden aan alle promovendi in hun laatste fase van de promotietraject.

 • Aanbevelen? Ja
10

Outstanding Printing Experience for my PhD Dissertation!

I couldn't be happier with the professionalism, prompt communication, and impeccable punctuality of this printing company. They really make the final stages of the dissertation process smooth and stress-free. Highly recommended!!

 • Would you recommend us? Yes
10

Professional and efficient.

Ridderprint provided me with accessibility, efficiency, and professionalism. I am extremely happy with the result!

 • Would you recommend us? Yes
10

Very satisfied with the printing quality and the level of service

I am extremely pleased with both the printing quality and the level of service provided. Ridderprint maintains a highly professional demeanor, responds quickly, communicates clearly and is very approachable. I would highly recommend working with them.

 • Would you recommend us? Yes
10

Fijne, behulpzame drukker!

Ik heb mijn proefschrift bij Ridderprint laten drukken. Ik wilde best wat aanpassingen, en dat was allemaal mogelijk. Mijn proefschrift is ontzettend mooi geworden, en wanneer ik vragen of hulp nodig had reageerden ze erg snel. Het is fijn dat je een online portal krijgt waarin je het hele proce goed kan volgen en de instructies van hoe je proefschrift aan te leveren waren erg duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goede kwaliteit en service!

Ik heb mijn proefschrift laten drukken door Ridderprint. Hun werk is van goede kwaliteit, en ze bieden fijne service. Communicatie was duidelijk en het proces verliep soepel. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne samenwerking

Ridderprint heeft heel goede service. Het begon al met het eerste telefoontje en het eindigde met prachtig geleverd materiaal. Ze denken met je mee tijdens het designproces (ik heb de opmaak zelf gedaan) en ze komen hun afspraken perfect na. Fijn om op zo'n bedrijf te kunnen rekenen in een toch ietwat spannende tijd vlak voor een promotie.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Super! Ridderprint denkt echt met je mee. Kwaliteit van het proefschrift is ook heel goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundig, snel, meedenkend

Ik heb mijn proefschrift laten drukken en het is prachtig geworden! In een recordtempo gedrukt en geleverd. Het invoerprogramma voor de lay-out is erg simpel. Ik heb het binnenwerk grotendeels zelf gedaan, behalve de bladwijzers, kop-en voetteksten en hoofdstukpagina's. Was het extra geld waard, scheelde mij veel hoofdbrekens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very happy with the result

The process of printing my thesis with Ridderprint was very easy and straightforward. I am very satisfied with the service and the punctuality.

 • Would you recommend us? Yes
10

Great service and quality print

It was a very smooth and quick process to receive my thesis prints. The employees were very responsive and helpful throughout the whole process and every step was very timely. The print quality is also great and they pay attention to the details to make everything correctly done. I recommend ridderprint to every student who is looking for a company to print their thesis.

 • Would you recommend us? Yes
9

Behulpzaam en aandachtig mijn proefschrift tot een boek gemaakt

Na het inhoudelijk afronden van mijn proefschrift zocht ik naar een partij die me zowel bij de vormgeving als het drukken kon helpen. Ridderprint heeft er in samenwerking met Publiss voor gezorgd dat het word document wat mijn proefschrift was is vertaald naar een echt boek. In het begin vond ik het nog spannend hoe dit ging uitpakken maar door de snelle en duidelijk communicatie met beide partijen is het iets geworden wat ik met trots ga uitdelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle reacties op iedere vraag

Ridderprint denkt mee met je en stelt je gerust in een soms stressvolle periode tijdens het afronden van je promotie. Als je een vraag hebt kan je deze laagdrempelig stellen en deze wordt dan ook zeer snel beantwoord. Erg fijn om mee samen te werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice, topkwaliteit drukwerk

Ridderprint heeft mijn proefschrift gedrukt. De layout heb ik zelf gedaan; alle vragen die ik erover had zijn steeds snel en vriendelijk beantwoord. Qua opties en aantal gedrukte proefschriften was Ridderprint erg flexibel, ook laat in het proces aanpassen was geen enkel probleem. De service is, kortom, goed en snel. Het drukwerk deed er niet voor onder: ik heb geen enkele drukfout of onnauwkeurigheid in mijn proefschrijft kunnen ontdekken. Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very clear, freindly and quick process ing of files and quality checks!

Very clear, freindly and quick process ing of files and quality checks!

 • Would you recommend us? Yes
10

Snelle service van perfecte kwaliteit

Één aanspreekpunt, duidelijke communicatie, een overzichtelijk portaal voor het uploaden van je proefschrift en bijbehorende materialen, een hele snelle service en een perfecte kwaliteit. Ik beveel Ridderprint dan ook zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte en professionele begeleiding van het gehele proces

Direct na opnemen van contact met Ridderprint voor het maken en drukken van proefschrift, werd het proces in gang gezet, met duidelijke en heldere stappen: wat wordt er verwacht van jou en wat doen wij. Het resultaat is een prachtig proefschrift wat vlot en binnen de timeline tot stand is gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great results and great service

I got my doctoral thesis printed by Ridderprint. I had a tight schedule, but we got everything done on time thanks to the staff's helpfulness. They were very thorough and responsive throughout the whole process. And the final result is a book I can be very proud of.

 • Would you recommend us? Yes
10

Excellent service

Ridderprint has a very efficient pipeline which makes thesis printing as easy as it gets. Their staff is fast, responsive and helpful. The quality of the final print is excellent.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent service

Fred and Anand were responsible for the printing of my PhD thesis. Communication was very good, they always replied on the same day! Also books were delivered on time and they actually looked very nice! Would definetely reccomend them!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, meedenkend, uitstekende kwaliteit.

Ik heb mijn proefschrift laten drukken bij Ridderprint. De medewerkers hebben alles in het werk gesteld om daar een mooi en kwalitatief goed boek van te maken. Anand en Fred reageren snel en denken graag mee met individuele wensen en aanpassingen gedurende het proces.

 • Aanbevelen? Ja
10

Quick, easy, and efficient

Communication was straightforward, all replies helpful, as well as the templates and instructions on the website, agreed deadlines were respected, printed thesis looks good.

 • Would you recommend us? Yes

Bedrijfsgegevens

Ohmweg 31

2952BD Alblasserdam

06-23725381

[email protected]

Over Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.