Filters

8

fijne samenwerking en goed resultaat

Het vormgeven van mijn proefschrift verliep heel vlot. Er waren wat misverstanden. Ik kreeg bijvoorbeeld een zwartwit proef terwijl ik kleur had aangegeven. Ook was ik niet meteen tevreden over de papierkeuze en over de weergave van de foto's en tabellen. Maar de problemen zijn snel verholpen met een goed resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

highly recommend ;-).

Very good service and quality. The Ridderprint team was very courteous and professional.

 • Would you recommend us? Yes
10

Prima proefschriftdrukker die de kneepjes van het vak kent.

Fijne drukker, goede service, betrouwbaar. Er wordt goed met je meegedacht en bij vragen krijg je snel antwoord. Prachtig eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

very good

very quick response and good service, highly recommend!

 • Would you recommend us? Yes
9

Gestroomlijnde service

Ridderprint heeft goede communicatie en flexibiliteit getoond tijdens het opstellen en verwerken van mijn proefschrift. Zeker in de huidige Coronatijden die gepaard gaan met veel onzekerheden. Ook de koppeling met Persoonlijkproefschrift voor het omslag ontwerp is zeer netjes geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, flexibel qua planning, met mooi resultaat

Proefschrift laten printen bij Ridderprint; erg tevreden over het mooie, nette boekje, flexibiliteit met de planning (hard nodig i.v.m. onduidelijkheid over promotiedatum door Corona) en de snelle service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi eindresultaat; na veel overleg met elkaar zijn we er goed uitgekomen!

Met Ridderprint en vormgever duidelijke afspraken kunnen maken rondom de totstandkoming van mijn proefschrift. Gelukkig worden er diverse correctierondes aangeboden want die zijn echt nodig om alle verbeteringen doorgevoerd te kunnen krijgen. Belangrijk is de wederzijdse flexibiliteit zodat ideeën en tijdspad goed uitgevoerd en nagestreefd worden. Die was prima aanwezig! Kleine verbetertip is wel het goed checken van aflevering van alle eindproducten omdat je bij een deadline voor versturing die echt allemaal nodig hebt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Amazing service at all levels

I am delighted with my experience with Ridderprint. Clear and quick communications, very structured and professional workflow, timely deliveries, high quality materials and amazing formatting/editing service. I am very happy with the final result. Above my expectations. Recommend 100%

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige communicatie en mooi resultaat

Mijn ervaring met RidderPrint is dat ze super goed communiceren en luisteren naar wat je wilt. Ze denken mee en leveren goed advies. Daarnaast was alles netjes op tijd geleverd tegen een mooie prijs. Helemaal tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit en goede ondersteuning

Ik heb bij een aantal drukkers een offerte aangevraagd voor het drukken van mijn thesis. De prijzen op de offertes kwamen behoorlijk met elkaar overeen, dus uiteindelijk ben ik op de online reviews afgegaan. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad. Vanaf het eerste contact was de informatie en ondersteuning prima te noemen. Vragen werden vrijwel altijd ruim binnen een uur beantwoord. Ook het proces waarbij bestanden worden geüpload op een portal en waarop feedback wordt gegeven (zoals een versie met snijlijnen) is fijn. Ik was vroeger dan de deadline met het aanleveren van de bestanden, waardoor ik ook eerder een proef print heb ontvangen. De uiteindelijke kwaliteit ben ik super tevreden over. Zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer onder de indruk van de professionele en soepele service van Ridderprint.

Ridderprint verlichtte de stress die komt kijken bij het afronden van mijn proefschrift aanzienlijk. Uitstekende helder en persoonlijke communicatie en een soepele afhandeling van de bestelling. Alle deadlines werden moeiteloos gehaald. Een aanrader voor promovendi.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk, hoge kwaliteit, passie en klantvriendelijk

Ik ben erg blij met de keuze voor Ridderprint voor het drukken van mijn proefschrift. In deze Corona-tijd met veel onzekerheden en waarin de spanning voor de verdediging opliep was het heel fijn te ervaren dat de medewerkers er echt voor je zijn, met je meedenken en helder en snel communiceren. Ik had zelf de lay-out van het binnenwerk gemaakt en die was niet helemaal doorsnee. De medewerkers van Ridderprint zagen het als uitdaging om aan mijn layout-wensen te voldoen (waar eerder een ander bedrijf had gezegd dat dat niet mogelijk was) en hebben geweldig werk afgeleverd. Dat andere bedrijf ging prat op de laagste kosten en Ridderprint ging niet over hun prijsopgave heen. Ridderprint is een bedrijf met professionele, gepassioneerde, vriendelijke en flexibele medewerkers. Ik ben erg blij met het resultaat en heb veel complimenten over het drukwerk gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, flexibel, en een mooi eindresultaat

Ridderprint als tip van collega's gekregen voor het laten drukken van mijn proefschrift. Ook mijn ervaring was erg goed! Door de corona crisis moest de planning een paar keer aangepast worden. Dat was geen enkel probleem, en steeds werden de vervolgstappen door Ridderprint snel in gang gezet. Alles ging in goed overleg, ik kreeg steeds snel antwoord op mijn vragen, en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ik zou Ridderprint zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zou weer voor Ridderprint kiezen als het nodig was

Na vergelijkend waren onderzoek sprong Ridderprint er op meerdere vlakken bovenuit. Persoonlijk benadering en betrokken bij het besluitproces. Altijd een zeer snelle reactie op e-mail berichten en vakkundige hulp op technisch vlak. Daarnaast voor een zeer schappelijke prijs. Mijn proefschrift is mooi gedrukt, goed gebonden en oogt kwalitatief zeer professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klant is koning bij Ridderprint!

Topservice, Robbert en Fred hebben me snel en uitstekend geholpen! Vanwege Corona zat er wat meer haast achter het printen maar met de goede service van Ridderprint was dit allemaal geen probleem. Erg blij met het resultaat :)!

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijk, behulpzaam en efficiënt

Ik heb de samenwerking als zeer fin ervaren: mijn wensen stonden voorop. Daarnaast kreeg ik altijd heel snel antwoord en hulp bij vragen en waren mijn proefschriften proefschriften snel gedrukt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlotte productie, heldere communicatie, mooi eind product

Vlotte productie, heldere communicatie, mooi eind product

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb mijn proefschrift laten drukken bij Ridderprint en ben heel tevreden met het eindresultaat. Ook ben ik erg te spreken over de service. Meermaals heb ik contact opgenomen per email. Ik kreeg steeds binnen zeer korte tijd een reactie en werd goed geholpen. Een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professional company with experianced and helpful people

Ridderprint team was very enthusiastic to provide high quality service in short term.

 • Would you recommend us? Yes
9

Goede service en duidelijke communicatie

Ze reageren snel en denken mee. Ik heb zelf de layout van het proefschrift verzorgd en zij hebben geholpen om de omslag van mijn boekje zo te krijgen zoals ik dat voor me zag. Dat is goed gelukt en ik ben blij met hoe het is geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice!

Hele goede ervaring met alle betrokkenen bij Ridderprint: het hele traject wordt goed en vriendelijk begeleid, je krijgt op tijd alle info die je nodig hebt, alles wordt volgens afspraak, compleet en op tijd geleverd en de boekjes zien er heel mooi uit, heel blij met het resultaat. Daarnaast is de prijs ook nog eens heel concurrerend, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Kortom, bij Ridderprint moet je zijn als je zonder zorgen je boekje wilt laten drukken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Efficient, fast and good quality service.

Ridderprint was really great with publishing my PhD dissertation. They were clear in their communication, very, very prompt in responding, and from the start it was super easy through their online portal to manage the process. I highly recommend them for publishing your PhDs because they clearly have experience, and the final product is of good quality. The final dissertation print looks really great.

 • Would you recommend us? Yes
10

Zeer aan te raden

Het was een uitstekende keuze om mijn proefschrift te laten drukken bij Ridderprint. De samenwerking verliep erg soepel, de communicatie was altijd snel en het gedrukte resultaat ziet er ook nog eens erg mooi uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en snelle terugkoppeling

Mijn phd thesis is geprint door Ridderprint. Het webprotaal is makkelijk in gebruik en via email was het ook mogelijk dingen door te sturen. De thesis ziet er erg mooi uit, goede kwaliteit en ook goede service.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service met mooi resultaat

Ik heb een goede ervaring met het printen van mijn PhD thesis bij Ridderprint. Icm een workshop-korting was de prijs gunstig en omdat dit bedrijf gericht is op het printen van proefschriften komen ze erg professioneel over. Het voorbereidende werk en het printen zelf is goed en vlot verlopen en het resultaat is zoals gewenst. Zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd