Filters

1

Slechte interne communicatie, nalatige behandeling van klanten

Helaas werd ik als reserve geplaatst in mijn onderzoek, dit was voor mij geen probleem want ik wist het risico. Wel had de arts later nieuws dat ik de dag erna terug zou kunnen komen om alsnog mee te doen aan een andere groep. Nadat ik 4 bevestigingen had gekregen van meerdere mensen die aanwezig waren, en dat ik bij de service desk nog eens had gevraagd of ik nog iets moest invullen, kreeg ik diezelfde dag nog een belletje. "Hi ja je kan toch niet komen morgen, we hebben al genoeg." Toen aan de telefoon te horen gekregen dat ik als reserve mocht staan (waar niks is uitgekomen) en gehoord dat ze me kon inschrijven voor de volgende keuring een maand later. Verteld dat ik daar wel aan meewilde doen, en dat was volgens haar goed. 2 week later bel ik om te checken of alles goed was gegaan, blijkt dat er geen notities zijn gemaakt, niemand die ergens iets van af wist en dat ik alles opnieuw mocht doen om bij de volgende groep te horen. Al met al vooral heel veel irritatie, en gedoe. Zeker omdat ik heel erg naar het onderzoek uitkeek, boeken las over de "drug" en mij perfect had gehouden aan alle regelingen, en dan toch wat nalatig wordt behandeld. Ik kan dit bedrijf niet aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
9

Fijn en heel erg goed geregeld

Het personeel is vriendelijk en goed geïnformeerd. Al met al een hele fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettig, warm onthaal wat een aangenaam vakantiegevoel geeft

De vestiging is makkelijk bereikbaar, doet aangenaam aan naast het immense UMCG. De ontvangst is hartelijk, ik voelde me meteen thuis. Het team werkt heel plezierig samen en heeft oog voor elke individuele vrijwilliger, wat tot een persoonlijke band leidt. Het ontbreekt aan niets, ruime aandacht, goede zorg, volop mogelijkheden voor vermaak of studie. Er wordt heerlijk, lang en in alle rust gegeten, met een gevarieerd menu. Voor het eigenlijke onderzoek vinden wel wat handelingen plaats, maar deze zijn niet ingrijpend en leveren geen enkel nadelig effect op. Voor een dergelijk relaxed verblijf is het leuk ook een royale vergoeding te krijgen. Daarnaast ontvang ik ook nog regelmatig een kaartje of een andere attentie. Voor alles mijn hartelijke dank naar alle medewerkers. Ik beveel het iedereen van harte aan

 • Aanbevelen? Ja
10

Simple and good

I have participated in a 18-day long study, which was cut short to 6 days. We've been a total of 3 people, and we had some good talks. Even though I don't speak dutch, I got explained everything in english, and I have been treated just as good as the other participants. Everything was super exact, like the timing and how much or when we were allowed to eat, so it showed how careful they are. With everything in mind, a very pleasant experience, I'd recommend it to anyone, even if you're not dutch! :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne verblijf en nieuwe ervaringen met mensen kennen als extra's

In de loop van meer dat 12 jaar als vrijwilliger in verschillende organisaties....QPS is waar ik op elke moment als thuis ben, de artsen en verpleegers/sters doen het beste wat zij kunnen en zijn altijd vriendelijke en zorgzaam waardoor men zeker kan prettig voelen en het tijd loop zeer snel want na het onderzoek zelf is er altijd vrije tijd om aan andere activiteiten te besteden

 • Aanbevelen? Ja
10

In general it was a good experience.

The stuff was very careful and thorough. All procedures were conducted with full responsibility and transparency.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaring nóg beter dan mijn verwachtingen!!

Ik kwam een beetje zenuwachtig, maar vol vertrouwen binnen. Ik werd mega vriendelijke ontvangen en heb super leuke nieuwe mensen ontmoet. Alles werd superfijn begeleid en uitgelegd. Ik voelde me echt een proefpersoon en geen proefkonijn! 10 uit 10 ervaring mee gemaakt. Ondanks de lange afstand die ik moet rijden, aangezien ik uit Brabant kom is het absoluut de moeite waard! Zal zeker nog een keer mee doen. BEDANKT QPS!

 • Aanbevelen? Ja
9

For 5 days it was perfect

It was my first time and I did it only out of curiosity. Everything went perfect. You have a huge TV, Netflix, board games, books. What I have learnt about myself though, is that I wouldn’t survive jail. Because for 5 days it gets boring af at times and you want to go out and feel sun or the fresh air (There’s no sun in the Netherlands, it hasn’t been invented yet). The food is 100% Dutch food so you can imagine. They’re very strict with it though. One night I wanted extra peanuts and Pinda girl didn’t want to give me an extra one. Britt I will never forgive you. Then in the morning Mare would come and make fun of me, and by the end of the day Alycke would do something painful or traumatising to me. But apart from that, it all went perfect. Some days you have to stay in bed all day getting blood out, taking medicines and stuff but you get used to it.

 • Aanbevelen? Ja
10

Qps, vertrouwd en betrouwbaar

Al heel wat jaren doe ik mee met de medicijn onderzoeken. Qps werkt in familiaire sfeer zonder haar professionaliteit en zorgvuldigheid uit het oog te verliezen. Het personeel is altijd aanspreekbaar, hulpvaardig en vriendelijk, zodat je je als vrijwilliger je geen nummer voelt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Stond op mijn bucketlist!

Meedoen stond al langer op mijn bucketlist. Daarnaast vormde de medische check-up ook handige hulp bij 'hoe-sta-ik-ervoor'. Mijn meedeelnemers maakten met hun diverse achtergronden en redenen voor deelname het verblijf aangenaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een QPS verblijf is voor mij altijd als een weldadig kuuroord

Ik word de hele dag in de watten gelegd met lieve aandacht, heerlijk eten, een warm en gezellig familiegevoel, waar ik meer dan thuis ben. Ik kom altijd als herboren en uitgerust weer thuis: een waar kuuroord! Dankjewel QPS!

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel gelachen en nieuwe vrienden gemaakt!

Het was voor mij de eerste keer dat ik aan een onderzoek meedeed. De groep was erg gezellig. We hebben films gekeken, spelletjes / Xbox gespeeld en ik heb een paar keer de slappe lach gehad. Dat gebeurt me niet vaak! Met een mede proefpersoon heb ik nog af en toe contact. De artsen waren aardig en legde goed uit wat ze gingen doen. Het was een goede eerste ervaring en ik doe nu regelmatig mee met een onderzoek.

 • Aanbevelen? Ja
10

De kwaliteit .veiligheid en organisatie van QPS

De organisatie kwaliteit en veiligheid van patiënten staat zeer hoog in het Vaandel van QPS. Ook de benadering. Verzorging .informatie en behandeling is met groot respect en begrip voor alle wensen van patiënten. Ik kan het een ieder aanraden om te helpen en meedoen met zo'n onderzoek Ik zou zo een volgende keer weer meedoen voor het onderzoek naar nieuwe medicijnen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Verblijf bij QPS is ongedwongen en relaxed, een aanrader!

Ik heb meerdere keren aan een onderzoek bij QPS meegedaan. Over het algemeen is mijn ervaring positief: het is een fijne locatie, je hebt de ruimte om met je eigen ding bezig te zijn, medewerkers zijn relaxed en de sfeer is ongedwongen. Eénmaal had ik last van een bijwerking maar de andere keren voelde mijn verblijf als een soort vakantie. Ik raad het zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellig en betrouwbaar

Hele prettige ervaring gehad tijdens deelname. Als een onderzoek niet doorgaat denken ze mee om je ergens anders mee te kunnen laten doen. Gezellige sfeer in de kliniek met andere deelnemers en werknemers, veilige omgeving en genoeg dingen om te kunnen doen tijdens je verblijf. Ik zou het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Transparant en klantvriendelijk

Goede ervaringen. Er wordt echt met mij en mijn voorkeuren rekening gehouden ook tussen verschillende onderzoeken in. De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en zijn allen laagdrempelig te benaderen. Er mag wel iets duidelijker gecommuniceerd worden over wanneer er contact wordt opgenomen, maar over het algemeen heb ik niks te klagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima naar mijn zin gehad

Gezellige tijd gehad, prima personeel. Voelde me goed op mijn gemak.lekker eten. Veilige en vriendelijke huiselijke sfeer Zou fijn zijn om dagelijks te kunnen wandelen Alles prima, behalve die zeer vervelende corona test

 • Aanbevelen? Ja
8

Gezellig

Leuke ervaring. Aardige vakkundige mensen. Ook de andere vrijwilligers waren leuke mensen. Heerst een gemoedelijke sfeer. Helaas laatste keer op de reservelijst gekomen omdat ik het ontbijt niet op kon binnen de tijd. In de woonkamer kun je gebruiken maken van Tv, Xbox, spelletjes. WiFi is ook uitstekend. Slapen met zijn allen op 1 zaal is wel een dingetje als je een lichte slaper bent, maar dan bieden ze je oordopjes of een slaapmasker aan. Ik zou het zo weer doen

 • Aanbevelen? Ja
10

Verantwoord

Een super fijne huiselijke sfeer met hele lieve en fijne medewerkers! Ik heb me vanaf moment 1 heel erg op mijn gemak en veilig gevoeld. Alle handelingen worden op zeer verwantwoorde wijze gedaan en de medewerkers weten wat ze doen. Je weet pas hoe dit is als je het zelf ervaren hebt. Mijn ervaring is in ieder geval super positief!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gastvrij, professioneel en vriendelijk

QPS is een hele goede organisatie. De dagen dat ik bij QPS heb gelegen heb ik goed ervaren door het aardige personeel. Al met al een hele positieve ervaring en ik zou het zeker nog eens doen en ook aanraden aan anderen!

 • Aanbevelen? Ja
10

100 procent

Uitstekende begeleiding

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed lopende studie in een prettige groep

Ten opzichte van de studies van voor de Corona uitbraak is er procedureel weinig gewijzigd. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Deze studie is verder m.i. vlekkeloos verlopen en er was ook tijd vrijgemaakt om naar buiten te gaan. Houd er een goed van over. De groep medewerkers/verplegenden verdienen eveneens een compliment voor hun verzorgende bijdragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar, vertrouwd en gezellig

Hoe een professionele organisatie toch de sfeer in de kliniek gezellig en vertrouwd kan houden. Gewoon doen, prima info vooraf, menselijke benadering en verantwoorde omgaan met jou als vrijwilliger!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima studies, fijne medewerkers.

Al enkele jaren werk ik mee aan studies. Je wordt goed begeleid en de medewerkers proberen het je zo aangenaam mogelijk te maken.

 • Aanbevelen? Ja
1

Eerste indruk was goed, achteraf slecht

Persoonlijk heb ik ervaren dat ze beloftes niet nakomen, telefonist spreekt dingen met je af waar niks waar van blijkt te zijn, ze bellen mij op maandag 6 uur avond op of ik toch wil komen gezien een deelnemer is afgehaakt (de onderzoek begon maandag) gezien ik helemaal in Enschede was bij een goeie kennis en ik het niet de moeite waard vind om nog laat ik de dag van zo ver te reizen naar groningen als ik alleen reserve zou zijn vroeg ik nadrukkelijk via de telefoon of ik dan wel met de volledige onderzoek zou kunnen meedoen waarbij ze hebben gezegd dat ik volledig kan deelnemen, dus vind ik het nog de moeite waard en helemaal niet voorbereid was om mee te doen ben ik gaan voorbereiden en bijna 3 uur reizen naar groningen (bus connectie was lastig vanuit waar ik was in Enschede) en lang wachten voor trein naar emmen , ik moest eerst naar Emmen naar huis om koffer klaar te maken en daarna uur naar groningen. vervolgens na 2 nachten slapen en 3 dagen in het onderzoek wordt ik aangewezen als reserve (waarvan ik begrijp dat er een reserve komt) maar bij mij wel is BELOOFD dat ik geen reserve zou zijn gezien het anders niet de moeite waard is om plotseling mijn kennis te verlaten in Enschede, naar emmen bijna 2 uur te reizen, alles voorbereiden, 1 uur naar groningen te reizen en vervolgens na 3 fucking dagen als reserve aangewezen worden waarvan je uiteindelijk 160 euro krijgt voor 3 dagen en 2 nachten waarvan nadrukkelijk beloofd is ik niet reserve zou zijn en hadden ze mij 2 dagen langer laten blijven kreeg ik 1550 euro, Dat mensen reserve kunnen worden snap ik , maar iemand die voor jou de moeite wilt doen om nog laat in de avond onvoorbereid de moeite neemt om er voor je te zijn en zijn best doet helemaal naar groningen te komen wat heel chaotisch is gezien ik heel onverwachts gevraagd wordt of ik snel kan komen omdat iemand plotseling besloten heeft af te haken ‘s avonds vind ik gewoon pure disrespect, kortom, een onprettige ervaring gehad

 • Aanbevelen? Nee

Bedrijfsgegevens

Hanzeplein 1

9713GZ Groningen

050-8200483

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.