De urifoon werkte goed bij Boaz. Hij wordt nu zelf wakker als hij moet gaan plassen snachts. Heel fijn was het matje wat we in bed konden leggen. Bij vragen werden we fijn en goed geholpen bij de service.
Onze zoon van bijna 7 heeft erg geleerd van de plaswekker. Zelfs al een paar nachten helemaal droog gebleven!
Vanaf begin prettig contact, zonder opdringerig te zijn. Geven al adviezen zonder dat we al bij urifoon aangemeld waren. Mijn dochter is nu 4 weken bezig en gaat boven verwachting goed. Training nog afmaken, maar vooralsnog erg tevreden.
De training werkt. Zat al jaren met mijn handen in het haar, maar zoonlief is eindelijk zindelijk ‘s nachts
Leuke score kaart met leuke stickers. Reserve batterij. 2 sensor broekjes. Duidelijke handleiding. Indien nodig deskundig advies. Gelijk geregeld met de verzekering. Snel geleverd.
Zeer tervreden over de wekker en over de Fantastische service en interesse van urifoon.
goede service en zijn zeer tevreden met de plaswekker het gaat steeds beter
heel veel lawaai de eerste keren schrik je je een hoedje maar al snel wekt het. het kost een paar gebroken nachten maar met zo'n goed resultaat is dat het wel waard.
Ons kind sliep na 2 en halve week droog door. We hebben ontdekt dat die keren dat hij nog wel in bed plaste, hij simpelweg te laat was gaan slapen. Hij sliep dan zo diep dat hij niet wakker werd. Dit is iets waar wij nu beter rekening mee kunnen houden. Echter, de laatste weken komt het ook voor dat hij later slaapt dan normaal (Kerst, Oud&Nieuw) en dat hij toch droog doorslaapt. Er is dus toch iets wezenlijks veranderd tot onze grote vreugde.
In het begin was heel moeilijk maar na het 2 tot 4 weken ons probleem was opgelost . We hebben de hele pakket met de trilling voor onder de kussen aangeschaft. Ik moet wel zeggen dat de trilling is niet geweldig apparaat. We hebben hem niet gebruiken. De groene broekjes hebben ons voldoende geholpen .
De plaswekkertraining heeft zeer goed gewerkt en wij zijn er heel blij mee!
FANTASTISCH!!!
Mijn zoontje van 5 was binnen een paar weken ''s nachts zindelijk. Ik ben er 100% van overtuigd dat hij anders nog vele jaren in bed zou hebben geplast. Ongelofelijk hoe effectief dit werkt.
Onze dochter van 7 was nog niet zindelijk, binnen een maand is zij dankzij Urifoon zindelijk geworden. Het werkt echt fantastisch ! Ik heb wel 1 belangrijke opmerking en dat is het advies om toch de onderbroeken niet in de droger te stoppen, een van de broekjes is daardoor beschadigd geraakt en daardoor ging de piep ten onrechte midden in de nacht af.... succes ermee...
Ik geef jullie een 10, ik heb wel 1 belangrijke opmerking en dat is het advies om toch de onderbroeken niet in de droger te stoppen, een van de broekjes is daardoor beschadigd geraakt.
Super! Veel aan gehad!
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team