Na 2 weken af en toe nat is mijn zoon dankzij Urifoon nu al 4 weken droog. Dit was net het laatste zetje dat hij nodig had.
alleen maar positief
wat een lieve hulpvaardige mensen bij urifoon. ze staan je altijd bij fijne tips en adviezen.
fantastisch systeem , gemakkelijk in gebruik. mijn dochter was snel droog. de helpdesk is vriendelijk en service gericht. top bedankt voor jullie hulp
Een makkelijke manier om uw kind zinnelijk te krijgen
Vind het apparaad helpt echt met zindelijk worden ! De helpdesk bied goede bergeleiding . Deskundig, snelle service, en ze hebben goede aanvullende tips die ook goed meewerken aan de training . Ook als iets niet werkt krijg je gelijk een andere . Bij ons deed de sensor het niet kreeg gelijk de volgende dag een andere . Echt top service !!
Telefonisch 2x heel goed geholpen. Duidelijke uitleg en leuke stickers enz.
Heel erg tevreden, geen hinderlijk hard signaal, zoals vroeger toen ik zelf (42 jaar) de wekker gebruikte. Niet de hele familie word wakker nu, onze zoon heeft het heel snel opgepikt en is helemaal blij nu. Super!
Super! onze dochter van 6 jaar was binnen een maand zindelijk in de nacht. Wat was ze blij en trots toen ze geen luier meer om hoefde.
Voor onze 7-jarige dochter, zeer diepe slaper en ASS-problematiek was de plaswekker, na diverse andere pogingen, het middel dat haar zindelijk heeft gemaakt. De eerste weken waren pittig, meerdere keren nat snachts, maar al snel daarna reageerde ze sneller en adequater op de wekker. Wel wat dipjes/terugvalletjes gehad, maar door deskundige en vriendelijke begeleiding gingen we al snel een patroon ontdekken in haar terugvallen en dankzij de goede adviezen is zij met 3 maanden zindelijk. Hadden we niet verwacht. We zijn superblij met deze training en heel trots op haar!
Wij zijn blij verrast over de effectiviteit van de training, onze zoon was na een paar weken al droog. Ik had me op het ergste voorbereid maar heb slechts één keer zijn bed hoeven verschonen. Al na een paar dagen merkten we verbetering. Het gin zo goed dat we de begeleiding bij de training niet eens nodig hadden, dus daar kan ik weinig over zeggen. We hadden wel een paar keer een vals alarm van de wekker. Na het verwisselen van de batterij is dat niet meer gebeurd.
Zeer tevreden over het telefonisch contact dat ik heb gehad, heel bruikbare tips gekregen. Inmiddels is de training geslaagd!
In het begin werd mijn zoon niet wakker van de wekker, en plaste gewoon nog in bed. Maar na tips van de helpdesk kreeg ik weer hoop en was hij snel daarna zinderlijk.
We hadden het eerder voor onze zoon geprobeerd, maar dat was te vroeg. Nu na 2 weken al resultaat. Hij moest eerder wel 4 keer per nacht eruit. Nu nog maar 1 keer per nacht en ‘s ochtends om 6 uur weer. Super!
Mijn zoontje sliep zo vast dat hij niet voelde dat hij moest plassen. Na 5 nachten wakker met alarm en trilelement nu al 3 weken volledig droog. En hij wordt nu uit zichzelf wakker als hij moet plassen.
Erg betrokken bij het s nachts zindelijk worden.dmv mails word er regelmatig gevraagd hoe het gaat met tips erbij. Heel fijn! Jij en je kind staan er niet alleen voor!
Mijn zoon was binnen een maand zindelijk. In het begin veel vragen gehad en allemaal vriendelijk beantwoord!
Super binnen 2 maanden zindelijk!!
Heel vriendelijk en deskundig telefonisch geholpen toen ik belde voor informatie. Verwijsbrief ingestuurd en door urifoon zijn de kosten rechtstreeks met mijn verzekering afgehandeld. Scheelde mij tijd en handelingen. Binnen een halve week alles geregeld en konden we van start! De beloningskaart met stickers werd iedere ochtend fanatiek geplakt. Van een meisje wat nergens wilde logeren omdat ze zich ging schamen voor haar luier met ingeveer 10 weken naar een blij meisje dat zelf wakker wordt als ze moet plassen. Het kan echt! Erg te spreken over deze manier van trainen.
Na een maand was onze zoon droog, stickerkaart werkt erg motiverend voor kinderen! Zo blij dat onze zoon eindelijk droog is mede dankzij deze plaswekker!
Soms zat er wèl urine in de onderbroek, maar was de wekker niét afgegaan. En soms ging de wekker al af bij het omdraaien in bed... Maar de vorige plaswekker met onderbroekjes gaf nog veel meer gedonder. Bijvoorbeeld omdat de batterij verkeerd was, óf leeg was, óf verkeerd contact maakte. Óf omdat één van de broekjes om onverklaarbare reden stuk was. Om gek van te worden! De broekjes zijn ook nog eens erg prijzig.
Dank voor uw reactie. Onze helpdesk helpt graag om onverhoopte problemen op te lossen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0297-760001.
De training is wat lastig omdat het gaat om een Oegandees gezin. Moeder spreekt gebrekkig Nederlands en dochter geeft wat problemen. Toch zijn er ook nachten dat het lukt, we blijven hopen. Met de score kaart werken is voor hen te moeilijk, het kind zit op de zmlk dus begrijpt de kaart niet
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team