Nadat ik de schade had gemeld kreeg ik de volgende dag een vraag voor aanvullende info. dit heb ik ingediend en kreeg vrij vlot daarna het akkoord en het schadebedrag uitgekeerd.
In een aantal minuten was alles duidelijk.
Schade snel afgewikkeld
Na de schademelding aangegeven dat ik graag de schade hersteld zou zien door een bedrijf waar woongarant mee samenwerkt. Dus geen geld uitkeren maar herstelservice. Dit is uitstekend gedaan door een prima schildersbedrijf. Bedankt daarvoor
Zeer Klantvriendelijke medewerkster, super snelle afhandeling. Ik ben ontzetten tevreden over alles!!
Netjes een mail gestuurd. Snel een bericht terug gekregen. Schade opgegeven en was binnen 5 werkdagen afgehandeld.
Na de schade te hebben gemeld is deze in 3 dagen afgehandeld en het schadebedrag stond binnen 1 week op de rekening! Super afgehandeld. Woongarant is zeer goed voor de klant😀😀
Goed geholpen en snelle schade afwikkeling.
Lekkage aan radiator. Gebeld en andere dag was er al iemand die kwam kijken en een loodgieter gebeld. Aardige man en probleem opgelost. Super snelle service van Woongarant en keurig alles afgehandeld. Dik tevreden.
Na een waterschade uitstekend te woord gestaan en een goede uitleg gekregen over de te nemen stappen. Goede afhandeling en snelle uitbetaling op een correcte manier. Ik zou iedereen deze verzekering aanraden.
Stroom storing gehad, inspecteur langsgekomen. Daarna zijn mijn kapotte apparaten naar de fabriekant gestuurd en daar beoordeeld. En heb mijn schade teruggekregen. Het ging erg snel allemaal. Zeer tevreden.
Heb kleinere kinderen, en ze breken en maken nog al wat stuk. Zonder problemen lossen jullie het op.
Goed.
Helaas waren er weer dakpannen van ons dak gewaaid. Woongarant heeft het snel in orde gemaakt waarvoor onze dank.
Betaal ruim 70 Euro ben al wat jaartjes aangesloten bij Woongarant. Ik heb nu twee keer aan probleem gehad met verlies en schade en twee keer nul op rekest van Woongarant. Als het nu ging om schokkende bedragen, dan snap ik dat, maar het zijn toch altijd weer de zogenaamde kleine lettertjes. Ik overweeg dan ook om over te stappen naar een goedkopere verzekering.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u teleurgesteld bent nu er 2 keer geen schadevergoeding is versterkt. Helaas moeten wij u berichten dat er in beide gevallen sprake is van een duidelijke uitsluiting en niet van een grijs gebied of kleine lettertjes zoals u stelt. In de basis heeft u een heel uitgebreide verzekering die dekking biedt voor schades die plotseling en onvoorzien zijn ontstaan als gevolg van een evenement die niet is uitgesloten van dekking in artikel 4 van de polisvoorwaarden. U kunt de voorwaarden ten alle tijden inzien op onze website https://www.woongarant.nl/polisvoorwaarden/. Indien u de polisvoorwaarden per mail wenst te ontvangen, vernemen wij dit graag van u.
Schade telefonisch afgehandeld.
Snelle reactie en goede hulp bij het melden van schade
Goede en vlotte afwikkeling.
Duidelijke richtlijnen. Direct door verwezen naar tussenpersoon.
Goed geholpen,vriendelijke mensen en snel afgehandeld
Nuchtere en juiste hulp
Na het aanmelden van de waterschade door een lekkage in ons huis via de website van Woongarant, kwam er al snel een beslissing, en werd een herstelbedrijf ingeschakeld. Die hebben de vochtplekken uitstekend weggewerkt. Het bedrijf kon het werk op korte termijn uitvoeren. De financiele kant van de schade is keurig door woongarant afgehandeld. Woongarant heeft tijdens het proces ook contact met ons opgenomen over onze tevredenheid met het herstelbedrijf.
zie hierboven
Na een prettig telefoongesprek ontvingen we een formulier per mail, deze ingevuld en bijlages toegevoegd. Volgende dag al bericht retour. Binnen 5 dagen is het schadebedrag al uitgekeerd. Top, beetje geluk bij het ongeluk!
Lekkage plafond op zolder is keurig verholpen. Woongarant heeft mij erg goed en duidelijk begeleid en geholpen hiermee. De afwikkeling ging erg snel en duidelijk. Ik ben echt zeer tevreden.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.