erg correct en netjes telefonisch geholpen, na invullen online formulier was dit erg snel (+/- 3 dagen) opgelost.
Drie keer en twee keer dezelfde issue gemeld, niets opgelost. Woongarant stelde zelfs via e-mail dat er een melding afgesloten kon worden, terwijl er zaken openstonden (hermeldingen omdat de lekkages er nog waren): dossier beheer beneden peil. Laatste bezoek van expert is zelfs nog niet afgerond met een besluit en rapportage daarvan, en toch al de vraag wat ik van de dienstverlening vond. Vreemd. En waarschijnlijk -vooruitlopend op de bouwkundige terugkoppeling- krijg ik ook nu te horen dat we het zelf maar uit moeten zoeken. Dat had dan ook wel een 6 weken terug gezegd kunnen worden: ondertussen staat er schimmel op de keldermuur en is er permanente waterschade bij de nok van het huis.....
Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan dat uw schade(s) nog niet naar tevredenheid zijn afgehandeld en u bent niet tevreden over de gang van zaken. Uit onze administratie blijkt dat er verschillende dossiers zijn aangemaakt omdat er verschillende oorzaken aan uw schades ten grondslag liggen. Doordat een van de dossiers is gesloten, heeft u hiervoor reeds het beoordelingsverzoek ontvangen. Het is uiteraard nimmer onze bedoeling geweest om hiermee de intentie te wekken dat uw openstaande schades ook zijn gesloten. Inmiddels heeft een van onze schadebehandelaren inzake de nog openstaande schade contact met u gehad. Wij streven er naar deze schade alsnog naar tevredenheid af te wikkelen.
Eind aug de schade gemeld. Fijn dat jullie het zouden regelen met glaszettersbedrijf. Daar waren we aanvankelijk blij mee. Echter is pas eind feb. de nieuwe ruit erin gezet. Ondertussen veelvuldig contact gehad met glaszettersbedrijf en moesten wij de druk flink opvoeren. Overigens waren de telefonisten van Woongarant elke keer wel erg vriendelijk.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te geven. Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Wij hebben uw dossier daarom geëvalueerd met de glaszetter. U stelt terecht dat het herstel van het raam langer heeft geduurd. Voor de ruit moest echter een mal gemaakt worden voor de vorm omdat deze niet vierkant of rechthoekig is. Het maken van de mal heeft wat op zich laten wachten in verband met de verkoop van de woning en de feestdagen, en moest met een steiger gebeuren maar is gemaakt en aan de hand van de mal is de ruit besteld. Levertijd op een isolatieruit vanuit een mal bedraagt ± 4 weken. Na levering is de plaatsingsafspraak met de nieuwe bewoners gemaakt, wat goed ging. Helaas paste de ruit niet. Dus is er een nieuwe mal gemaakt en is de ruit opnieuw besteld. Al met al een lastige ruit om te maken en te plaatsen en het herstel had inderdaad sneller gekund. Het zat in dit geval wat tegen. De glaszetter heeft aangegeven dat alles wel in goed overleg met u en de nieuwe bewoners is gegaan en vind het daarom spijtig om te horen dat u niet tevreden bent.
Ik belde om meer informatie te ontvangen omtrent schade aan mijn schutting. Ook met de vraag of het nu had om deze schade te melden. De medewerker aan de telefoon bood mij een directe financiële afhandeling aan waarmee de zaak direct afgedaan was. Ik koop er geen nieuwe schutting van, maar alle beetjes helpen! Top en snel opgelost.
super snel en super tevreden
Geen omkijken naar gehad, schade werd hersteld. Heel,goed geregeld allemaal
Betreft stormschade. Foto’s doorgestuurd van de schade. Iedere keer binnen 3 dagen antwoord terug gehad op het mail contact.
Tja, onverwachte schade door de tegenpartij en je zit met de ellende, gelukkig was woongarant er voor ons om alles goed op te lossen. Het heeft wel een lang geduurd maar dat zal zijn wat voor een schade het was en zelf hadden we het niet beter kunnen oplossen.
Goed geholpen.
Stelle afhandeling, vriendelijke medewerker.
Vlot vriendelijk en professioneel
ben tevreden
Snelle afhandeling en terug betaling!
Heel tevreden ! Kan er niks anders van maken . Goede vak man netjes op de hoogte gehouden . En zeer net resultaat. Ben er heel blij mee gr raymond
perfect
Heldere en snelle service
Schade vergoeding voor kapotte telefoon
snel en kundig
Verder goed geholpen door de schadebehandelaar.
Onze nieuwe tv was door een ongelukje van onze kleine kapot gegaan. We waren echt bang dat het niet onder de verzekering zou vallen, maar gelukkig hielp woongarant ons direct. Heel vriendelijk en begripvol!
Snelle afhandeling!
Ik had zelf een schade veroorzaakt en na reparatie werd de factuur enorm snel betaald.
Nadat de expert een rapport had gemaakt en deze naar woongarant doorstuurde, was het zo afgehandeld! Mijn facturen waren zo vergoed!
Netje telefoon contact gehad en een duidelijk verhaal over het hoe en wat er in het afhandelings-traject gaat gebeuren. en zo geschiede. super tevreden
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.